koldas Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Zdravím, tak nějak sem to tu pročetl, ale podobnej problém tu asik nikdo nemá, takže. Když jedu do pravotočivé zatáčky a odstředivá síla zatíží levé kolo, tak mi v něm začne rachotit. Spíš to zní jako bubnování, jako kdyby se chtěl svléct plášť nebo co já vím.. Četl sem tu spoustu názorů na výměnu toho a onoho v ložiskách atd, ale kvůli brzdám mám kompletně vyměněné všechny součásti na obou kolech a dělá to pořád. Na řízení to funkci nemá, ani volant se netřepe, ale je to hrozně nepříjemný. Mechanik ve škodovce mi řekl, že to není nic mechanickýho co by vadilo,ale znáte je. Mám o půl závitu snížený tlumiče v předu, myslíte že to bude tím? Ale pravé kolo to nedělá Už sem to tak koupil. Please Help. dík moc kolda PS:srry opoměl sem uvést že mám O1 combi (2003), najeto 77tis Editováno: 8. Březen 2009, autor: koldas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nabuduce napis ake auto., rok vyroby., pocet km, Zly homokineticky klb na pravej prednej poloosi. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nevím co máš za auto,mně to dělá taky,podle chytré knížky to je vadné ložisko náboje kola nehučí ale po zatočení začne pravidelně vybrovat dej kola rovně a zkus jestli má vůli.Klouby jsem vyměnil a dělá to furt teď ještě vyměním to ložisko,ale mám na tom už najeto kolem 15tis a je to furt stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlca01 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak te možná zachráním, delalo mi to tež, rachocení jako když se ma celý auto rosypat, vypadalo to na homokloub ale nedalalo to pri plným rejdu ale je mirna prava zatacka treba sjezdy na dalnici, notak sem koupil homokloub a jdu nato a jak sem se toho dotkl tak mi ten starej zustal v ruce hned - takže sumasumarum vypadená poloosa z homokloubu!!!!!! čili staci zacvaknout zpet a je to. já sem pro jistotu menil tu segrovku na konci poloosy, aby to dobre drželo. tak napis jak to dopadlo. oprava vysla na 39kč 9kč segrovka a 30 paska na manžetu. hehe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak te možná zachráním, delalo mi to tež, rachocení jako když se ma celý auto rosypat, vypadalo to na homokloub ale nedalalo to pri plným rejdu ale je mirna prava zatacka treba sjezdy na dalnici, notak sem koupil homokloub a jdu nato a jak sem se toho dotkl tak mi ten starej zustal v ruce hned - takže sumasumarum vypadená poloosa z homokloubu!!!!!! čili staci zacvaknout zpet a je to. já sem pro jistotu menil tu segrovku na konci poloosy, aby to dobre drželo. tak napis jak to dopadlo. oprava vysla na 39kč 9kč segrovka a 30 paska na manžetu. hehe. Jo je to přesně jak říkáš.dálniční sjezdy dělaj nejvíc.Hele zkusím to říct svýmu servisákovi a snad to bude ono.dík za radu pak se ozvu. Kolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tak te možná zachráním, delalo mi to tež, rachocení jako když se ma celý auto rosypat, vypadalo to na homokloub ale nedalalo to pri plným rejdu ale je mirna prava zatacka treba sjezdy na dalnici, notak sem koupil homokloub a jdu nato a jak sem se toho dotkl tak mi ten starej zustal v ruce hned - takže sumasumarum vypadená poloosa z homokloubu!!!!!! čili staci zacvaknout zpet a je to. já sem pro jistotu menil tu segrovku na konci poloosy, aby to dobre drželo. tak napis jak to dopadlo. oprava vysla na 39kč 9kč segrovka a 30 paska na manžetu. hehe. dík moc za super radu.bylo to jak si říkal.vypadlá pojistka na homokloubu. už to nedělá.dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.