Přejít na obsah

Přezouvání na letní 2009

Petus

Doporučené příspěvky

jestli je tohle podle tebe vystartování, tak by mne uajímalo kde a co děláš? to tě vodí zaruku maminka a vše za tebe vyřizuje? co blbneš, já jen diskutuju, rozhodně nehaním ani tvůj a ani skajův názor, respektuju vás, ale ty repspektuj mne, jsem radikál, ty ne, toť vše. kde si přišel na nějaké vystartování?

Samozřejmě že tě respektuju,jako ostatní na foru. A neříkám,že jsi kokot. (už to nebudem rozebírat). :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já tohle měl na mysli, ono je to v tom Rakousku právě dáno poviností od do ;) my si akorát nerozumněli :palec2:

Aha, v tom případě sem to blbě napsal - podle podmínek to platí v německu, pardón (možná to rakušáci měli dřív taky) andílek

Tu maj dobrej článek ;) ...líbí se mi taky to určení viny ve švícarsku, když má někdo letní. Každopádně asi cokoliv je lepší než ty naše značky, tam prostě nevidím jinou možnost.

Odkaz ke komentáři

:palec2:

aháá až tady a všiml sis na co jsem reagoval??? Né na teb, ale na kokoty, kteří rozhodují o umístění značek. A až teď čumím, že ses do toho vmísil ty, mezi mne a m tsh. Tak to se povedlo :palec2::smich: :smich: :smich: :smich:

Pokud určuješ, kam dát tyto výborné modré značky, tak kokot jseš, jinak ne. To je to, že nemáme citovat, když odepisujeme na příspěvek nad sebou a už je to tady. Opravdu to nebylo na tebe, ale na poslance a ty, kteří vymýšlejí tyhle píčoviny se značkami ;)

Teď už si rozumíme? lol;)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

aháá až tady a všiml sis na co jsem reagoval??? Né na teb, ale na kokoty, kteří rozhodují o umístění značek. A až teď čumím, že ses do toho vmísil ty, mezi mne a m tsh. Tak to se povedlo :palec2::smich: :smich: :smich: :smich:

Pokud určuješ, kam dát tyto výborné modré značky, tak kokot jseš, jinak ne. To je to, že nemáme citovat, když odepisujeme na příspěvek nad sebou a už je to tady. Opravdu to nebylo na tebe, ale na poslance a ty, kteří vymýšlejí tyhle píčoviny se značkami ;)

Teď už si rozumíme? lol;)

Tak to se omlouvám. Nic ve zlém, jsme chlapi tak se domluvíme ne. :)

Odkaz ke komentáři

to Rosťa19: netřeba se omlouvat, měl jsem si toho já všimnout, ale fakt jsem se teď zasmál, říkám, kde jsem tady z fóra označil někoho za kokota??? a ono tohle, tak že klasické faux pass :D;)

Tak že doufám, všechno dobrý chlape -_- -_- -_-

Jasně Palo. Někdy popijem. :)

Editováno: , autor: Rosťa19
Odkaz ke komentáři

Palo: A proč se ku*va bránit tomu rakouskýmu modelu, mi připadá dokonalej. Povinný zimáky, pokud je vozovka pokrytá sněhem či ledem. Je to zadarmo - žádný značky, žádný úpravy. Platí to plošně - jak v Praze, tak na Sněžce. A reflektuje to aktuální situaci - je sníh, břečka, led - jezdi na zimních. Je sucho - jeď klidně na letních, nikoho tím neohrozíš...

:palec2:

Odkaz ke komentáři

jaké máš Nokiany? já mám WR-ka, výborná guma, dříve jsem měl Hakkapeliitta 2,později 3 od Nokianu, odvádí výborně vodu, ve sněhu neuvěřitelně drží stopu i si ji umí samy dobře vytvořit a vyčistit, led jsem naštěstí neměl možnost zkoušet.. letní jezdím Nokian NRHi, dříve NRe a teď budu brát buď NRV nebo NRY, Nokian Z jsou ještě hodně drahé,, ale se značkou a výdrží pneu jsem max. spokojen, i na dodávce MB Viano je máme a jsou super, tam jsme dřívě měli Matadory a to byly špalky, vzorek se nehnul 3 roky, ale klouzaly a potom po 3 letech popraskaly, prostě bída

Odkaz ke komentáři

Palo, Nokiany sme mali na OI tie WR veľmi dobré a málo sa ochodili, dokonca aj poisťovák sa čudoval či boli menené po prasknutí skla, no neviem načo pozeral vtedy gumy. Videl som v teste nové letné Nokian Z G2 nevie niekto aké sú? Ináč tie WR už asi nerobia, kamarát musel objednať WR G2 ;)

Odkaz ke komentáři

jaké máš Nokiany? já mám WR-ka, výborná guma, dříve jsem měl Hakkapeliitta 2,později 3 od Nokianu, odvádí výborně vodu, ve sněhu neuvěřitelně drží stopu i si ji umí samy dobře vytvořit a vyčistit, led jsem naštěstí neměl možnost zkoušet.. letní jezdím Nokian NRHi, dříve NRe a teď budu brát buď NRV nebo NRY, Nokian Z jsou ještě hodně drahé,, ale se značkou a výdrží pneu jsem max. spokojen, i na dodávce MB Viano je máme a jsou super, tam jsme dřívě měli Matadory a to byly špalky, vzorek se nehnul 3 roky, ale klouzaly a potom po 3 letech popraskaly, prostě bída

Jsou to WR G2. Asymetrický vzorek. Tuhle zimu jsem na nich najel cca 15 tis., dnes vzorek předek 6,5 a zadek 7,5 mm. Nějak jsem se letos nedostal k tomu, abych je v polovině přehodil. Ten úbytek na předku je trochu vyšší, ale zhruba třetinu km absolvovaly s přívěsem cca 500 - 600 kg. Teď už mám připraveny ty Barumky, tak uvidíme. Podotýkám, že nemám moc možnost si gumy vybírat.

Odkaz ke komentáři

Palo, Nokiany sme mali na OI tie WR veľmi dobré a málo sa ochodili, dokonca aj poisťovák sa čudoval či boli menené po prasknutí skla, no neviem načo pozeral vtedy gumy. Videl som v teste nové letné Nokian Z G2 nevie niekto aké sú? Ináč tie WR už asi nerobia, kamarát musel objednať WR G2 ;)

Tady u nás jsou prozatím zimní WR k dostání stejně jako WR G2. Co se týká letní pneu Nokian Z G2, tak kamarád je má na AUDI RS6 a je s nimi moc spokojen, říká že chovají daleko lépe než Michelin Pilot Sport i CPU, říká že je dává na stejno s Continental ContiSportContact, což je v současnosti asi nejlépe hodnocená pneu na trhu (mimo závodní to dá rozum). Pohledám někde testy ADACu, které jsem někde četl, tam byly Nokiany Z G2 na třetím místě za prvním Continentalem ContiSportContact 2 Vmax a Bridgestone RE050A EX. Nové testy by měly být od dubna jako každý rok, tak uvidíme co se stane

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...