Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jestli je tohle podle tebe vystartování, tak by mne uajímalo kde a co děláš? to tě vodí zaruku maminka a vše za tebe vyřizuje? co blbneš, já jen diskutuju, rozhodně nehaním ani tvůj a ani skajův názor, respektuju vás, ale ty repspektuj mne, jsem radikál, ty ne, toť vše. kde si přišel na nějaké vystartování?

Samozřejmě že tě respektuju,jako ostatní na foru. A neříkám,že jsi kokot. (už to nebudem rozebírat). :feve:

Vloženo
Samozřejmě že tě respektuju,jako ostatní na foru. A neříkám,že jsi kokot. (už to nebudem rozebírat). :feve:

to slovo kokot jsem nepoužil já, když už ti jde o něj ;) čti pozorně chlape :)

Vloženo
já tohle měl na mysli, ono je to v tom Rakousku právě dáno poviností od do ;) my si akorát nerozumněli :palec2:

Aha, v tom případě sem to blbě napsal - podle podmínek to platí v německu, pardón (možná to rakušáci měli dřív taky) andílek

Tu maj dobrej článek ;) ...líbí se mi taky to určení viny ve švícarsku, když má někdo letní. Každopádně asi cokoliv je lepší než ty naše značky, tam prostě nevidím jinou možnost.

Vloženo (editace)
:palec2:

aháá až tady a všiml sis na co jsem reagoval??? Né na teb, ale na kokoty, kteří rozhodují o umístění značek. A až teď čumím, že ses do toho vmísil ty, mezi mne a m tsh. Tak to se povedlo :palec2::smich: :smich: :smich: :smich:

Pokud určuješ, kam dát tyto výborné modré značky, tak kokot jseš, jinak ne. To je to, že nemáme citovat, když odepisujeme na příspěvek nad sebou a už je to tady. Opravdu to nebylo na tebe, ale na poslance a ty, kteří vymýšlejí tyhle píčoviny se značkami ;)

Teď už si rozumíme? lol;)

Editováno: , autor: Palo
Vloženo
aháá až tady a všiml sis na co jsem reagoval??? Né na teb, ale na kokoty, kteří rozhodují o umístění značek. A až teď čumím, že ses do toho vmísil ty, mezi mne a m tsh. Tak to se povedlo :palec2::smich: :smich: :smich: :smich:

Pokud určuješ, kam dát tyto výborné modré značky, tak kokot jseš, jinak ne. To je to, že nemáme citovat, když odepisujeme na příspěvek nad sebou a už je to tady. Opravdu to nebylo na tebe, ale na poslance a ty, kteří vymýšlejí tyhle píčoviny se značkami ;)

Teď už si rozumíme? lol;)

Tak to se omlouvám. Nic ve zlém, jsme chlapi tak se domluvíme ne. :)

Vloženo

to Rosťa19: netřeba se omlouvat, měl jsem si toho já všimnout, ale fakt jsem se teď zasmál, říkám, kde jsem tady z fóra označil někoho za kokota??? a ono tohle, tak že klasické faux pass :D;)

Tak že doufám, všechno dobrý chlape -_- -_- -_-

Vloženo (editace)
to Rosťa19: netřeba se omlouvat, měl jsem si toho já všimnout, ale fakt jsem se teď zasmál, říkám, kde jsem tady z fóra označil někoho za kokota??? a ono tohle, tak že klasické faux pass :D;)

Tak že doufám, všechno dobrý chlape -_- -_- -_-

Jasně Palo. Někdy popijem. :)

Editováno: , autor: Rosťa19
Vloženo
Palo: A proč se ku*va bránit tomu rakouskýmu modelu, mi připadá dokonalej. Povinný zimáky, pokud je vozovka pokrytá sněhem či ledem. Je to zadarmo - žádný značky, žádný úpravy. Platí to plošně - jak v Praze, tak na Sněžce. A reflektuje to aktuální situaci - je sníh, břečka, led - jezdi na zimních. Je sucho - jeď klidně na letních, nikoho tím neohrozíš...

:palec2:

Vloženo

U nás je to houpačka, měli jsme sucho a v minulém týdnu zase patnáct čísel. Momentálně zase sucho, ale už v úterý má zase sněžit.

Nechte tam zimní, ranní ledovka může být ještě hodně dlouho.......

Vloženo

Já už spoustu let přezouvám v první polovině dubna a bez problému. Letos jsem měl na zimu Nokian. Na sněhu a ledu velmi dobré, ale o něco hlučnější než Polaris které jsou tiché. Na léto jsou už připraveny Barum Bravuris, tak jsem na ně zvědav.

Vloženo

jaké máš Nokiany? já mám WR-ka, výborná guma, dříve jsem měl Hakkapeliitta 2,později 3 od Nokianu, odvádí výborně vodu, ve sněhu neuvěřitelně drží stopu i si ji umí samy dobře vytvořit a vyčistit, led jsem naštěstí neměl možnost zkoušet.. letní jezdím Nokian NRHi, dříve NRe a teď budu brát buď NRV nebo NRY, Nokian Z jsou ještě hodně drahé,, ale se značkou a výdrží pneu jsem max. spokojen, i na dodávce MB Viano je máme a jsou super, tam jsme dřívě měli Matadory a to byly špalky, vzorek se nehnul 3 roky, ale klouzaly a potom po 3 letech popraskaly, prostě bída

Vloženo

Palo, Nokiany sme mali na OI tie WR veľmi dobré a málo sa ochodili, dokonca aj poisťovák sa čudoval či boli menené po prasknutí skla, no neviem načo pozeral vtedy gumy. Videl som v teste nové letné Nokian Z G2 nevie niekto aké sú? Ináč tie WR už asi nerobia, kamarát musel objednať WR G2 ;)

Vloženo
jaké máš Nokiany? já mám WR-ka, výborná guma, dříve jsem měl Hakkapeliitta 2,později 3 od Nokianu, odvádí výborně vodu, ve sněhu neuvěřitelně drží stopu i si ji umí samy dobře vytvořit a vyčistit, led jsem naštěstí neměl možnost zkoušet.. letní jezdím Nokian NRHi, dříve NRe a teď budu brát buď NRV nebo NRY, Nokian Z jsou ještě hodně drahé,, ale se značkou a výdrží pneu jsem max. spokojen, i na dodávce MB Viano je máme a jsou super, tam jsme dřívě měli Matadory a to byly špalky, vzorek se nehnul 3 roky, ale klouzaly a potom po 3 letech popraskaly, prostě bída

Jsou to WR G2. Asymetrický vzorek. Tuhle zimu jsem na nich najel cca 15 tis., dnes vzorek předek 6,5 a zadek 7,5 mm. Nějak jsem se letos nedostal k tomu, abych je v polovině přehodil. Ten úbytek na předku je trochu vyšší, ale zhruba třetinu km absolvovaly s přívěsem cca 500 - 600 kg. Teď už mám připraveny ty Barumky, tak uvidíme. Podotýkám, že nemám moc možnost si gumy vybírat.

Vloženo
Palo, Nokiany sme mali na OI tie WR veľmi dobré a málo sa ochodili, dokonca aj poisťovák sa čudoval či boli menené po prasknutí skla, no neviem načo pozeral vtedy gumy. Videl som v teste nové letné Nokian Z G2 nevie niekto aké sú? Ináč tie WR už asi nerobia, kamarát musel objednať WR G2 ;)

Tady u nás jsou prozatím zimní WR k dostání stejně jako WR G2. Co se týká letní pneu Nokian Z G2, tak kamarád je má na AUDI RS6 a je s nimi moc spokojen, říká že chovají daleko lépe než Michelin Pilot Sport i CPU, říká že je dává na stejno s Continental ContiSportContact, což je v současnosti asi nejlépe hodnocená pneu na trhu (mimo závodní to dá rozum). Pohledám někde testy ADACu, které jsem někde četl, tam byly Nokiany Z G2 na třetím místě za prvním Continentalem ContiSportContact 2 Vmax a Bridgestone RE050A EX. Nové testy by měly být od dubna jako každý rok, tak uvidíme co se stane

Vloženo
ja dam zase ozkouseny Goodyear F1 Eagl :-) ale az tak zacatkem dubna

Bauí, já to vidím minimálně jako ty, podle toho co ještě počasí chystá to tak nějak asi vyjde, možná i až druhá půle dubna :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...