boris1 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdravím chlapy.Jsem tady novej a všechno sem prolezl a nic sem nenašel teda doufám.Potřeboval bych poradit mám octu 1.9 tdi r.v.99 81kw dotaženou ze SRN.Jaké čepy řízení pro tento model.Slyšel sem že jsou krátké a dlouhé takže nevím co koupit.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Najistejsie je ,ked sa pozres na oznacenie na cape riadenia.Starsi tip je oznaceny pismenami "L" a "R". V tomto pripade by mala mat matica zaistujuca cap sesthran na kluc c.22. Novsi tip ma na capoch pismena "A" a "B" a vtedy je matica na kluc c.19. Papierovo to zistis podla toho ,ze zmena je od vyr.cisla TMBZZZ1U1W2074066. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boris1 Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Dakujem pozerám na to Editováno: 5. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boris1 Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Jenom taková drobnost.Který je krátký a který je dlouhý.Teda dle označení. Editováno: 5. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Zdravím, měl bych otázku ohledně čepů řízení, které se chystám vyměnit. Koukal jsem, že ty co jsem koupil jsou asi o 1cm delší než ty co mám na autě, vadí to něčemu? Taky nevím zda ta tyč na které je našroubovaný se nebude protáčet. Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.