béďo Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 zdravim braskovi som montoval do auta nove autoradio s pouzitim "fantomoveho prechodu" a teraz to povodne original fabiacke autoradio by som chcel namontovat do auta kde je zosilnovac anteny rieseny klasicky kablikom. vie mi niekto poradit ako na to? Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Zapoj ho bez kabliku. Ak radio aj tak bude zle hrat tak ten kabel napoj na + co sa spina. :) Citovat
béďo Vloženo 7. Duben 2009 Autor Vloženo 7. Duben 2009 no vcera som sa konecne dostal k zapojeniu toho radia avsak original skoda radio ma iny konektor na antenu antena ma kolik a tienenie ma ist do 'dierky' a radio ma dierku uzsiu a tienenie nema dierku rozumiem mi niekto? co s tym? Citovat
PROCHY603 Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Musis dokupit redukciu na antenu. http://www.bsacoustic.sk/index.php?page=6&itm=185 Editováno: 7. Duben 2009, autor: PROCHY603 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.