PYM Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Měl bych dotaz na pár drobností ohledně připojení rádia DX a ipodu. Dokoupil jsem si pro možnost připojení ipodu konvertor nebo jak to nazvat, který se přojí na místo CD changeru. Po připojení jsem zjistil pár vad, o kterých nevím, jak se jich zbavit. První je že v reproduktorech je při přidávání plynu slyšet svištění, které jakoby korespondovalo s otáčkami, je možné to nějak odstínit? A druhá věc je, že místy se stane, že signál tohoto zařízení zmizí, čili jako by nebylo připojené (no CD changer), nevím, jestli to není vadnými konektory, ale zdá se, že všechny kabely jsou správně a pevně připojeny do konektorů. Někdy stačí restart rádia a je vše zase v pořádku, ale místy ani to nepomůže. V případě, že se jedná o chybu tohoto zařízení mohli byste mi doporučit jiné? Můžu dodat i typ je-li to třeba. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swoubí Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 čéče mám ten samej problém s tim svištěnim podle těch otáček, myslel sem, že je to špatnym ukostřenim ale houby. Konkrétně se jedná o krabičku od stualarmu http://www.stualarm.cz/produkt/56xcvw003-adapter-ipod/iphone-pro-vw-gamma/ . Jinak je to super věc páč funguje jak ipod, tak můžu přepínat mezi changerem a eště to ipoda nabíjí ale to svištění, kor když dáš muziku víc nahlas je protivný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Já to mám taky a dělá to to samý. Myslím, že problém bude v tom, že kabel, který vede k svorkovnici na rádiu bude nestíněný. Takže se chystám to vyndat a přeletovat dráty za stíněné. Myslím, že to tenhle problém vyřeší. Ale jistě to nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.