Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Pro vsechny co si eviduji spotrebu na strankach SPOTREBY.CZ jsem vytvoril novou SKUPINU OctaviaClub.cz (jen vozy ŠKODA OCTAVIA). Takze prosim vsechny s vozy SKODA OCTAVIA aby si sve auta pridaly do teto skupiny. :kol-14:

Heslo pro pridani do skupiny je: skodahome

Primy odkaz na skupinu: http://www.spotreby.cz/skupina.php?id=2

Nejsetrnejsi ridici a mapa clenu skupiny:

skodahomemezera.jpggtab_1_2.gif skodahomemezera.jpggmap_2.gif

spotreby3.jpg

spotreby.jpg

spotreby2.jpg

Editováno: , autor: sejvi
Vloženo

hele sejvi a k čemu je to dobré to tam mít??? vážně

teď nevážně: by mně mohlo klepnout z toho, že jezdím neekonomicky, když projedu za měsíc cca jednu nádrž a někdy ani to ne

Vloženo (editace)

Ja www.spotreby.cz pouzivam na evidenci spotreby meho auta. Jedna velka vyhoda je, ze mam evidenci pristupnou z kazdeho pocitace ktery ma Internet. A vytvoreni SKUPINY beru jako spestreni, bylo by zajimave videt graficky na mape cleny OctaviaClubu... :kol-14:

A zaroven je to bezplatna propagace a reklama stranek www.octaviaclub.cz

Editováno: , autor: sejvi
Vloženo

Ja jsem stale nepochopil, k cemu soukroma osoba potrebuje videt a celkove miti prehled o spotrebe vozu. Chci jezdit, jezdim klido za 10l/100km, nechci jezdit, sedim doma ;)

Tim se nikoho nechci nijak dotknout, kazdy ma sve gusto, ale tohle me vazne nejak nevzalo. Cumet kolik mam spotrebu vody doma, vypinat spotrebice aby mi to nevzalo o 100,- na rok vice a jeste hlidat spotrebu? Bych se z toho asi vojel... :D

Vloženo

Je hodne duvodu proc sledovat spotrebu u auta. Uz jsem si evidoval spotrebu u meho prvniho auta (ford fiesta) a proste jsem nauceny po kazdem tankovani si poznamenat kilometry, litry atd. Tento server neni o tom aby ukazoval uzivatele s nejmensi spotrebou. Nikoho nenutim aby si na www.spotreby.cz evidoval sve udaje, jen konstatuji ze tento server existuje a ze by mohl nekomu usetrit praci s evidenci spotreby. Takto vypada moje auto (evidovat se da skoro vsechno):

spotreby4.jpg

Vloženo

Davone, proč myslíš že je to kravina. Třeba se to bude plno členům hodit a ocení to. Jasně že nepočítáme každou korunu, ale o tom to není ne? Nehaž flintu do žita. To se chytí věř tomu. :rock:

Vloženo

Rostíku, on to Davon nemyslil že to je úplně na hov.o, jen to prostě tak konstatoval. Neber vše úplně do slova chlape ;)

Já se také ptal ze zvědavosti, nehaním to, jen prostě pro mne osobně to nemá nějak význam, si myslím, třeba špatně si myslím :)

Vloženo

TO ze se to chyti, nemam naprosto pochyb! To je mi jasne, melo to vyznit, ze me toto nechytlo a nechapu to, ale respektuji vsechny a nezatracuji nikoho, kdo by to vyuzival, ci si tu statistiku vedl! Jen at si ji vede! ;)

Vloženo
TO ze se to chyti, nemam naprosto pochyb! To je mi jasne, melo to vyznit, ze me toto nechytlo a nechapu to, ale respektuji vsechny a nezatracuji nikoho, kdo by to vyuzival, ci si tu statistiku vedl! Jen at si ji vede! ;)

Hele Davone, mě to taky nebere,nějaký statistiky. Ale někdo hold na to je. :)

Vloženo (editace)

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Editováno: , autor: buml
Vloženo

V klídku, nic proti tomu, neřeš to, určitě se tady najde mnoho lidí, kteří to rádi využijí. Já prostě vím, že na plnou nádrž najedu cca okolo 700km, poslední dobou i více (nějak ten strach z pašíků a nových "výborně viditelných" policejních vozů ve mně je).

Ale pamatuju si jízdu, kdy jsem na plnou nádrž ujel i 480km lol - ale uznávám, že to nebyla jízda, nýbrž prasárna, ale to už je dáááááávno ;)

Vloženo (editace)

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Vloženo (editace)

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...