Publikováno Březen 11, 200916 r Ahoj všem.. tak konečně očekávání se stalo skutečností... tak jsem se stal otcem výrobní data: ... 10.3. ve 20.10 hod se narodil malej automékanik petřík... váha 3,8kg,a 52 cm velkej... zatím jenom křičí ale to se časem vypiluje... všichni jsme v pohode a už se těším až budou doma a pořádně se nevyspím děkuji předem za gratulace a peněžné dary můžete posílat na mé známé konto péťa .. . myslím ,že na velikonoční besídce se už všichni uvidíme a somozřejmně to i zasloužile zapijeme ... snad.. tak zatím díky.. něco málo foto... sem nestačil ani fotit ... každému jen mohu doporučit tento zážitek... dneska to vylepším.. to foto...
Březen 11, 200916 r Velká gratulace! Mě to čeká v září!!! Tak ať jste všichni zdraví a Péťa Vám dělá jen radost!!!
Březen 11, 200916 r Tak tenhle špuntík nám bude mekánikovat auta?Paráda a samozřejmě velká gratulace,ať je zdravej a přináší je štěstí
Březen 11, 200916 r Autor Co to je ? To tedka dava Skodovka ke garanckam ? Congrats to se nedává... to je noví zaměstnanec... sice malej ale šikovnej....
Březen 11, 200916 r to se nedává... to je noví zaměstnanec... sice malej ale šikovnej.... a pracovat bude jen za stravu a plínky
Březen 11, 200916 r Gratulace! Dětská práce je nejlevnější (Ale nesmíš do toho počítat plínky a sunar) Něco pro inspiraci: http://www.biker.cz/motovideo/kacenka-a-r1-416/
Březen 11, 200916 r Hlavně že jsou oba v pořádku , mamča aj malej a že jim přeju jen samé pěkné věci, Péťo a tobě pevné nervy po dobu asi tak dvaceti let.
Březen 11, 200916 r no tak samozdrejme i ja se pridavam ke gratulacim a vse ostatni jen dobre!!!!! -_-
Březen 11, 200916 r Tebuch, ani jsem nevedel ze cekate a najednou je na svete! Moc gratuluji a preji HLAVNE ZDRAVI VSEM! Me to ceka do 14ti dni cca... Taky BOY
Březen 11, 200916 r Také se přidávám ke gratulaci!!!Ať dělá jen samou radost!!Já už to mám za sebou a máš jmenovce jako mám já.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.