colins Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 podari sami nasadit na FI nasadit 13 palcovy rafik z Juniora (5J R13 5x100) ? nebude to vadit brzdam ? nemal Junior mensie brzdy ? nebudem na tom jazdit, chcem ho iba ako rezervu, ale nerad by som ho kupil a potom vracal nazad do predajne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 na zadní nápravu přes bubnovou brzdu ho nasadíš, dopředu pokud máš brzdy FS-III(256mm) to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 musim doma pozriet ci tam mam FS-III. keby tam boli len FS-II, tak by to islo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 FS-II se dávali na juniora, a na krátký 1,2....většinou tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Colins ja myslím že to normálne nasadíš podstatná je predsa rozteč šrobov 5x100. Tolko placu tam určite je.Ja mám juniora a jazdím na origo elektronch 14" a mám FSII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 vikino1: přes přední brzdy FS-III 13" disk nenarveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Colins ja myslím že to normálne nasadíš podstatná je predsa rozteč šrobov 5x100. Tolko placu tam určite je.Ja mám juniora a jazdím na origo elektronch 14" a mám FSII. na FSIII nedáš 13" plecháč na FSII 14" jo, páč je FSII menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 V sobotu vyskúšam dám vedieť už som písal Colinsovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak vyskúšané a to kolo 13" na brzdič FSIII nasadiť NEJDE!!! Týmto sa ospravedlnujem,že so neveril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.