Publikováno Březen 15, 200916 r Nemá zde někdo restauraci, kavárnu nebo bar a navštěvuje nebo zná něaký dobrý gastro fórum. Nedaří se mi něaké najít a rád bych se početl různá témata. Díkes Hans
Březen 15, 200916 r Autor mě zajimal jak lidi z týhle branže vnímaj pokles tržeb a tak, jak jsou úspěšný kavárny v obchodních centrech a podobně. Management restaurací a tak
Březen 15, 200916 r Tam kam chodím,tak ta je v obchodním centru.Přes víkend je tam míň lidí,ale není to zase tak hrozné.V pracovní dny to tam bývá plné,je to dohoramy s restaurací a pizzerií.Ještě v pátek odpoledne to tam taky bývá hodně obsazené.Nějaké poklesu jsem si nevšiml.
Březen 15, 200916 r Toz ja cilene chodim jen do a take sem si neviml ubytku lidi. Ale tak casto abych to mohl posoudit se tam nedostanu.
Březen 15, 200916 r Delam v gastronomii a hotelovem provozu jiz radku let a mohu rici, ze to postupem, kazdym rokem klesa jak kvalita, tak kvantita klientely, pokud chce clovek udrzet klientelu, musi mit mozek, snizit ceny ci delat akce atd... Co se baru tyce, je to o tom samem, lidi vice hledi na penize, tipy poklesly tez, konzumace kdyz je tak v ne velkem... Mluvim za hotel, ne za spelunku s pivem za 17,-
Březen 15, 200916 r máš pravdu, dělám v tom samém oboru, ale bohužel, tím, jak snížíš ceny natáhneš jinou klientelu a určitě dobře víš, jakou .... a tím spadne úroveň daného zařízení... Upraveno Březen 15, 200916 r od rolbař
Březen 15, 200916 r No tak samozrejme, ale snad kazdemu je blizsi politika takova, ze miti napr. pivo za 60,- a ,it na nej 10 lidi denne je horsi, nez ho dat za 35,- a mit 5x tolik hostu S tim co pises je to naprosto logicke, snizili jsme ceny double a jsme nyni jak hotel v BIBIONE.... Ale lepsi obsadit ICKAMA nez mit vyssi ceny a byt poloprazdny... Nekomu toto nevoni, u nas to tak funguje Tim padem se stale muzeme chlubit i celkem slusnym procentem celkove obsazenosti...
Březen 15, 200916 r Autor rolbaři v čem ty všem pracuješ prosimte? ja se od září chystám vytvářet kavárenskej řetězec, ale jsem ted trošku na váškách, ne že by se mi ten rozjetej vlak zastavil, ale pochybnost tu je
Březen 15, 200916 r Nexus: Já jsem sice jenom zákázník,ale trochu jsem v tom orientuju.To budeš mít nějaký franczing ?
Březen 15, 200916 r Autor ne kdepak, franchise je moc pro mě složitý, časem bych ho určitě chtěl, ale pro začátek si vystačím se sojí značkou. Ještě to není jisté, přští týden posíláme prezentaci na vedení center a pak se uvidí. Zatím je to sen, ale chceme to uvest do reality a to co nejlépe to půjde. Rád využiju kařždou radu a podobně, nebo především nápad!
Březen 15, 200916 r Od srdce Ti rikam, ze celkem obdivuji a preji hodne, ale hodne stesti a pevne nervy, stale opakujici se fraze, "zrovna v teto dobe". Nic vic o tom nechces rici?
Březen 15, 200916 r Autor tak v této "době", kdy to bude lepší... pít a jíst se bude pořád, sice zisk na prd, ale jako objekty v obchodních centrech na tom budou stále lépe jak nekde na "wiederholzi". co bych měl říci více? jednodušše: Kavárenský řetězec nabízející českou kávu, která zahrnuje kolem 40ti druhů kávových nápojů, k dispozici jsou nejméně dva druhy kávy, a to od světle pražené dovážené z etiopie až po tmavé kávy z brazílie a konvenční italské espresso směsi. Za poznámku však stojí, že kávová zrna jsou pražena, tak aby k zákazníkovi došla co nejčerstvější => maximálně 14 dní staré. Kávové nápoje servírujeme buď na místě nebo tzv. "take away". Mimo jiné nabídka zahrnuje dezerty a to jak klasické, tak i speciální jako je tiramisu atd.. včetně medovníku. Dále je v nabídce 48 druhů zmrzliny z nichž je k dispozici vždy 16. Dále pak zmrzlinové dezerty, poháry, ovocné, zmrzlinové, mléčné, alkoholické, nealkoholické koktejly. Mezi dalšími produkty pak zákazníci naleznou italské sandwiche panini nabízené ve třech řadách od vegetariánských až po pravé italské. Nevím , co bych ještě dodal.
Březen 15, 200916 r Teď je zrovna jedna možnost v jednom OC Tesco, je to kavárna tuším i s restaurací. Chtějí 4 400 000 odstupné a 113 000 nájem vč. služeb.. ale jaké služby to nevím.. Otázka je jak si to stojí. :-)
Březen 15, 200916 r Jo to mi staci, ale rceni pit a jist se bude porad je trefne, ale ne uplne vystizne... Kdyz nebudou prachy, jist se bude, ale AKCNI zbozi z hyperalbertu a hypernov, jiste ne nekde v restauracich se 400% prirazkou nez je cena porizovaci A tam to prave nyni i speje.. Jen nekdo si muze dovolit jit s rodinou do restaurace na veceri (nemluvim o menu za 9petek) nebo na kavicku za 50,- kdyz si ji doma udelaji treba za 15 (dolce gusto apod. machiny...) Kazdopadne Ti preji at to jde co nejlepe, sam sobe taky
Březen 15, 200916 r Autor jj to je jasné, každopádně jen čas ukáže jak to bude, lidi peníze maj a peníze mít budou, do kaváren většinou nechodí ty, co už výpoved dostali, navíc pokud nikdo nebude mít peníze, tak nic nebude uvidime, zatim se orientujeme jen na krajský města a cena kávy se pohybuje od 30 - 70 korun, navíc blízko hranic se SRN uvidímě, každopádně žiju v okrese, kde je 15% nezaměstnanost, ted zavřeli tři továrny a restaurace a kavárny beze změny a když se zeptám, jak moc se změnili Vaše tržby? a pokud mohu vědět lokalitu a skladbu klienteli?
Březen 15, 200916 r Tohle téma je pro mě zajímavé. Chtěl bych také něco sehnat v Plzni pro mého otce. Kavárna, restaurace, hospoda, jídelna.. Nejlepší se mi jeví možnost kavárna a nebo hlavně jídelny. Uvařit a vydávat jídla přes oběd. Ceny nejsou přemrštěné a lidí chodí, když bude jídlo dobré.. Už jenom něco sehnat. :-)
Březen 15, 200916 r 2 Nexus: mám dvě střední, tak se živim dvěmi povolání (hotelovka, elektro) v tvém projektu ti držím palce, koncept máš hezkej, jen si neudělej pobočku, někde, kde je už Mc fastfood, co znám lidi z branže, tak mekáče odvedli hodně lidí a vychovali si tu už jednu generaci, která ej na to zvyklá. Přes všechno se přeneseš, ale nejhorší bude personál, na jednotlivých pobočkách budeš muset mít vedoucí pracovníky, co znáš a plně jim důvěřuješ, jinak ti to buď přes veškerou snahu rozkradou nebo bude pokulhávat kvalita služeb. Je divná doba, hodně lidí si neváží vé práce, takže i kdyby si jim dal x násobný plat, tak stejně budou stále stejní... je pravda, že po určité době se ti to procedí a zbydou ti jen ti dobří, ale do té doby to bude trošku maso. vím, že to zní hrozně pesimisticky, ale lepší jak ze tmy dostat facku. Být to po mém, tak začnu 2 provozovny, kde chvilku budeš a vychováš si tam dobrý personál, který pak posléze budeš moct použít dočasně jinde, aby vychoval zase jiný personál (viz fa Ptáček - instalaterske potřeby, 1. bylo Brno, teď má asi 15 poboček a všude jsou nějací brňáci, aby to zajeli)
Březen 15, 200916 r U nas logicky sly trzby dolu, jelikoz jak je znamo ICKA a ESP co jezdi nyni nejvice jsou znamy svou AQUA DE LA PUMPA A JESTE K TOMU FONTANA takze oproti drivejsku, kdy jezdilo mraky, da se rici 80% GB a 17% sever je to mnohem, mnohem horsi. Jelikoz ruka ruku myje, neni to jen BAR, ale i dalsi strediska, jako je PORTRAGE a RECEPCE. Hotelovy bar se vsak neda srovnavat s bareckem nekde mezi CZ lidmi, k nam cizek nezavita, pokud ano, je to svatek Lokalita je centrum matky mest! To co rika rolbař, pod to se podepisuji, to je naprosta pravda, s perzonalem je to dost bidne! Rika se, ze lidi nemaji praci, ale me se spise zda, ze ji nechteji (mluvim o kuchtach a pinglech) jelikoz sehnat nekoho normalne mysliciho a zrucneho, trosku spolehliveho je vicemene ukol nad lidske sily, nebo vidim kolem me jen smulu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.