Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Samot: co víš?...třeba to je pračka na prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samot Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 romane, pak je to tady samá pračka na prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 co jsem slyšel od jednoho známeho co provozuje motel, restaurace, tak říkal, že todle zařízení se uživí pokud má 30% obsazenost jinak téma je KAVÁRNY V OC CENTRECH, zatím jsem nevidel žádnou, která zeje prázdnoutou, pokud je tedy v úspěšném OC, ne v šestce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Nexus:Jak pokračuješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Editováno: 25. Červen 2009, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 urcite bych bral inspiraci i tady, super vyber, moc me tam chutna, super personal a to kdekoliv http://www.coffeeheaven.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Baurak : jojo taky souhlas, ale uz sem tu daval Starbucks, tak mi bylo receno, ze kafe z kelimku neee Ale ja jsem v tomto na tve strane ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 o úspěchu kavárenských řetězu jako je Starbucks, Costa, Coffe Heaven, Coffee Company atd.. určitě nic špatného ale servírovat zrna, která se pražila několik měsícu před podáváním a ještě do kelímku za 100 to neni nic pro moje cafééé i když propaguju Costa Coffee ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Kafe z kelimku neni nejhonosnejsi, naopak jsi s nim velmi mobilni a muj nazor je, ze i toto pomohlo k jejich proslaveni se, jelikoz ne uplne kazdy si da latte medium za 7petek Kazdopadne ze je dobre se musi s cistym vedomim nechat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jak tady někdo psal o to Kentucky cosik, jsem se tam tudle stavil v Budějovicích cestou na snídani a moc mi to nejelo. Prostě klasický žrádlo je klasický žrádlo. To už je lepší i párek na Shellce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Baurak : jojo taky souhlas, ale uz sem tu daval Starbucks, tak mi bylo receno, ze kafe z kelimku neee Ale ja jsem v tomto na tve strane ! ono je taky kelimek a kelimek ze me max vyhovuje, ze si to proste vemes a mas to sebou na cestu jak do auta, tak na prochazku a jeste je to vyborny. a mozna pro nexuse jsem nemyslel primo ten system kelimku, ale spis vyber jaky je atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jojo jsem otevřený každému, podle infa, co jsem slyšel od lidi, co se v tomdle prumyslu pohybuji se chysta Coffee Heaven k odchodu z republiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jojo jsem otevřený každému,podle infa, co jsem slyšel od lidi, co se v tomdle prumyslu pohybuji se chysta Coffee Heaven k odchodu z republiky to by me mrzelo moc, pac me tam chutna a rad tam chodim mam tam i kartu na sbirani korun a pak je mozne si tam za to nakoupit tak to snad vydrzi a neskonci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No ja tam chodil az do doby, kdy se do CR konecne dostal Starbucks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak ve Starbucks jsem byl jednou a taky to neni spatny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) ll Editováno: 25. Červen 2009, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak ať se daří a hodně zákazníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 snad jo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 no casto tam tim smerem jezdim, tak bych na kavu urcite dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Nexus:Jak to vypadá ? Už funguješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 22. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Nexus:Jak to vypadá ? Už funguješ ? nefunguju, centrum bude dostavěné a otevřeno na podzim roku 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Nexus:Jak to vypadá ? Už funguješ ? Jsem našel pronájem kavárny v mladé Boleslavi,to nejsi ty ? Viz zde: http://www.gastroreality.cz/pages/inzerat/inzerat.php?id=490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.