jean27 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj, včera ráno přijdu k autu centrál na dálku otevřu normálně strčím klíček do zapalování otočím klíčkem a nic.. Znovu zamknu a odemknu auto , všechny hodnoty se vynulují tj. hodiny, km atd. a auto naskočí. Auto mám 4 měsíce a tohle se mi ještě nikdy nestalo. Dnes ráno vše v pořádku, ale dobrý pocit z toho nemám:( Mám octavii 1,9 TDI 66 kw + chip, r. 2001. Poradí mi prosím někdo čím to může být případně co zkontrolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Nejspíš to byl nějakej blud Řj. To bude v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jean27 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 snad máš pravdu a byla to jenom nějaká haluz, uvidíme co z toho bude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jestli se ti to stane znovu. Zajeď na diagnostiku. Bude to tam zapsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jean27 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 na diagnostiku nebo na Macochu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Záleží jak to máš daleko. ale to sem nepatří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 a nepískají ti pak dveře, jako mě? viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=63818 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jean27 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ne ne nic takovyho se nedeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.