Radim Kolek Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Radime, je videt, ze to nevzdavate a potrenujete na priste a to se mi libi. Navic s odhodlanim jde vsechno ... GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jinak já už se hlásím do výběrového řízení pro další match Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 jaa takyyyy jako navnadaaa :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Luke, to mě rozesmálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 :smich: jirko mel sem desnej skill videl jsi?? takze se hlasim jako navnada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ale zas bych se nepodcenoval jinak me se desne libil Ol@fuv vyber guna ala Kartrova ze StarGate = P90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 scim lital ol@f??? ani jsem si nevsiml?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Vsak ti to pisu P90ka, coz je ta gun co maji ve StarGate primarne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 cece ja hraju bud s tim na nebo karabinou, mam to mapu od mapy a naladu od nalady, a ta P90 s tou se dobre hraje styl vbehnu tam a rozhazim hafo kulek okolo <;O)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 kuci to uz kuwa snad ani neni OPEL NE ?!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) no jo Opel ted zacina delat divy a i ty motory vypadaji dobre jinak bude se hrat zase v nedelu?? Editováno: 31. Březen 2009, autor: ladinek90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 :smich: jirko mel sem desnej skill videl jsi?? takze se hlasim jako navnada Skill neskill, ale pro tým si tam nechal tělo i duši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Kua naistaloval jsem to ale nenajde mi to žádný server na paření co s tím? Jsem lama dělám to poprvé poraďte prosím. Naistaloval jsem to co je tu napsané Editováno: 31. Březen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 no jestli mas nainstalovanej i patch tak to rozjedes dat vyhledat servery(find servers ?) zalozku favorites dole kliknes add server a tam zadas 89.185.253.100:27002 a ok a mel by se ti tam objevit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 supr a jaké je heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ja vim Ol@fe, ze jsi hral srdcem jako vsichni a o tom to je. Insignia je velmi povedene auto, Opel zacina vystrkovat ruzky, a pocitejte, ze dalsi zapas bude tezsi a budou chtit vyhrat ... musite potrenovat mapy, ktere se hraji a pak to pujde lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 sem tam pojdte trenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Neťuknete někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 nějako nejede skodahome server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 me nejede skodahome nejak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 jj, taky jsem se divil. Já hraju ještě na bmw klubu..známej mi dal ip..občas se tam najdou 2 hráči, jinak je to prázdný a jede to nonstop Chcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJM Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 kedy bude dalsi zapas pridam sa . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 SkodaHome server nejede momentalne, zjistim info ohledne vypadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.