kyraso Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Z mé strany jen to, že to co napíše Zdenal, to beru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 dneska by jsem v podvecer zaparil aji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to je super aspon mame koho rozmaaznout :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Panove, prestante tlachat pred bitvou (to umi kazdej) a radeji to bez kecu udelejte kralovne ... Takze v nedeli se muze zacit v tuhem boji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Odkdy tak vůbec vidíš, že bude server aktivní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 pisnete sem pak zase nekdo ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Uhanim znameho aby mi jej dnes udelal, snad to vyjde, jinak nebojte jakmile bude hodim ihned IP a PW. Podotykam, ze server pojede NONSTOP !!! takze na nej muzete kdykoliv Editováno: 24. Březen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Takze panove (a damy) tady je slibovany server, testujte a testujte, dle mych referenci je totozny jako jsou steam servery takze luxus. IP : 89.185.253.100:27002 Password : skoda Editováno: 24. Březen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak jsem si byl po dlouhý době zahrát..ale moc bych vás nepodpořil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mimochodem napiste, co rikate na server ... dobry / spatny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ted jsem se tam podiival a nikde nikdo..zdenale promin na tom skypu nevedel jsem ze me pises, dival jsem se s priitelkou na film tak jsem to nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 taky jsem se dival a problemy nejsou takze bych klidne hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 stahuju z torrentu a mel jsme ping 20 takze luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tvoje PC je v pohode, akorat pokud vytezujes linku trochu tak se to dost podepisuje na odezve v csku, takze tohle je jistota Jsem rad, ze se libi, takze v nedeli bude dobre hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jak to ze si zdenale zmizel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zena uz brblala znas to takze jsem musel na kute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Server super...hlavně, že je nonstop. Akorát mám pořád problém s tím pingem. Včera jsem tam nahlídl a měl jsem ho cca od 120-150 bez jakéhokoliv stahování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Olaf: když vidím, že tu seš, nechceš zastřílet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) kyraso ja by jsem aji zastriilel co ty na to??? muj skype je .... TOP SECRET Editováno: 25. Březen 2009, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kdyby se někdo chtěl přidat, tak s burekem hrajem...btw. by nebylo špatný kdyby vždy, když někdo hrál, tak by napsal A chybí malý mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Pokud nejste spekulanti na trzich nebo barmani (vase pracovni doba je poobede) tak co se flakate doma a nepracujete ! my totiz pracujem a tudiz nemuzeme strilet panacky BTW server je zalozeny vcera a spravovani ftpka neni mozne, tudiz zadne male mapy a sprava toho serveru jde jen pomoci konzole. Mozna se mi podari to brzo ziskat, ale stejne ten server nebude mit dlouhou zivotnost, protoze by jej nekdo musel sponzorovat a nebo se domluvila reklama tady na SkodaHome, coz by chtelo vyjadreni Adminu(a). Ale Skodovaci trenujte na nedeli, zatim co jsem videl mame dobry zaklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 hra s kyrasem dost dobraaa ... no jako chtelo by to na Trenal neajaky mensiiii skoda ze nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.