kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Já jsem pán svého času To by bylo škoda to rušit..zkuste pošéfovat nějakou tu reklamku Jinka hra ve třech lidech, ale paráda Ještě mám takovej malej problémek ohledně mikrofonu...Burek mě moc neslyšel, jde o to, že když si to zesílím, tak zesílím i cs a je to strašně moc nahlas... Nějaká rada? Na nědělu bych byl rád nachystán Tak ještě jedna oprava Jdu čuhnout na nějaký archívy..kdyby někdo chtěl hrát, tak za nějakých 50 minut jsem čuhnu, tak tu nechte vzkaz... Editováno: 25. Březen 2009, autor: kyraso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kyraso, poresime to Ventrilo (pokud jste meli prave VT) kdyztak v sobotu, nebo nektery den driv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Dobrá hra,dostali jste dobře na prdel 2 proti mně a moje score 50:20 Ale vše se rozhodne v neděli,tak uvidíme No no no Ale abych řekl pravdu, moc nechápu ty "přibližovadla" podle mě je to zbraň pro ty, co neumí střílet. Neber to jako urážku, je to jen můj názor Není nad mavericka popř. ákáčko... Zdenále: právě jsme mluvili jen přes "k"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak internal comunication vyrad, to se frci jen na svetovych velkych akcich, kde jsou zakazane externi pomucky aka Ventrilo, ale na ukor ztlumeni zvuku v CS. Priblizovadlem jsi myslel co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 CHCEME na trenal MALY MAPYYYYYYYYY :smich: :smich: :smich: a ja si porouciim fy_snow a pool day :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jasný jasný... Přibližovadlo bude asi ta optika jak píše Radim. Radime máš pravdu...Já když začínal, tak jsem na kalacha nedal dopustit, teď radši volím M4. Kalach je dobrej na kratší vzdálenosti... Ale už se budu opakovat, nejsem žádnej profík, ani polo, ani mini neznám kdovíjaký hlášky apod. Baví mě prostě cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Cs nyní...můžu jen do 14:15... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 pariime s kyrasem tak pojdte kdo muze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Chlapci, optiku ma asi 6x zbrani v CS, AWP a scout (velky a maly sniper) ,AUG a Steyr (automaty s malym zoomem) a nakonec poloautomaticke snipery ... takze co je to vase priblizovadlo ? BTW : AKcko je "polovicni AWP sniperka" 7.45mm ammo je 3ti nejsilnejsi gun ve hre hned po (1-AWP velky sniper a Deagle pistol) takze na dlouhou vzdalenost ideal Trenujte, trenujte ... pokud se mi podari ziskat pristup na to FTPko tak Vam to tam sosnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Cs nyní...můžu jen do 14:15... mas 14:47 nezapomel jsi se?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Moc to rozebíráš btw...nevím jestli je to profi, ale celkem na pyczu je, že tam není ten interval na nakoupení...někdo mě zestřelí, já než si nakoupím přes notebook, tak borec je pomalu u mě..a F1 či F2 mi nemakají což je pro mě obrovská škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 mas 14:47 nezapomel jsi se?? To néé, ale odvolal jsem holičku zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak jsem na to jukl Přibližovadlům říkám Bullpubu a Kriegu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To néé, ale odvolal jsem holičku zítra :smich: :smich: no jako ja taky nez na notesu nakoopiimmm to e doba...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kyraso, freezetime jsem nastavil na "0" protoze to zpomalovalo pri rozehrach ale nastavim tam zpet aspon 5s nez se zacne hrat nazivo, to bude 10s. Uz chapu co jste mysleli tim priblizovadlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Seš šikula A ty když si to hrával, tak jste taky měli 0 nebo jak? Jinak já ty střílky moc neznám, mně stačí M4, desert a mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) A co dnes? Teď? Za chvilu? Nebude se hrát? Mohlo by se sejít více lidí Tak s burkem se tak za hoďku pustíme, takže bychom se mohli sejít v hojném počtu, cooooo? A co takovej Olaf, ten se neukáže? Editováno: 25. Březen 2009, autor: kyraso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Hrava se s freezetime 10s, ale hodil jsem tam 5s. Jsem tam ted na chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak tam du taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 dopalim dvd a jdu hraaat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Luke: zavislaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 heej stahni si to taky a pojd jde o srandu a ne viitezstvi aspon tak to beru ja...zdenal- profik asi rad vyhraje,ale ja nejsem moc hraac ale rad se pripojim,kdysi jsem to hraval denne xx hodin.... tak pojd taky mas tu linky na stahnuti CS 300MB a non steamu patche 30mb to ams za chviili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 nn za chvilku valim na nakup. dneska ani neni nalada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.