krozo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no zdar kámo, seš tu? bych dal na chvilec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vsichni kdo budou v nedeli hrat, at si nastavi Ventrilo 2.14 client, a ti kdo s tim potrebuji pomoct, tak at mi napisi. a musim to Ventrilo mit..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Abychom se domluvili bylo by to lepsi ale podminka to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jinak sem na serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 poďte další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 za chvuli jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdenále, pomůžeš mi dát do kupy do ventrilo? Třeba po icq...hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 parime s kyrasem cs pridejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Kyraso a ostatni Skodovaci, nekteri VT nechteji a tak me napadlo udelat kompromis a (stejne jako to delaji na velkych zahranicnich prestiznich akcich, pouzivat interni komunikaci tj. hl voice do hry) pouzivat tedy hl interni komunikaci ve hre, pomoci klavesy, kterou si predem nastavite dle sebe (defaultne je to myslim na klavese "K") ... sice to snizuje volume zvuku ve hre, ale je to nejjednodussi a navic mluvit muzete jenom pokud zijete, coz je take vyhoda Napiste mi vsichni, jestli souhlasite. BTW : dnes si jedu pro monitor a nahodim stolni PC ... grrrr konecne poradne herni prostredi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Co jsem to zkoušel s Burkem, tak mně špatně slyší a když si to zesílím, tak se bojím vystřelit, aby mi to neurvalo uši, tak nevím co se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Asi takhle...Kdo chce VT a kdo chce interní komunikaci? A bude to vyřešený ne? Jsme lichej počet, takže remíza nehrozí...coooo? Já jsem pro VT (vlastně jsem ho ani nikdy nezkoušel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 no asi jak pise kyraso.... jako me interni nevadiii jako... aspon nemusim nic nastavovat atd.... ale asi VT bude kvalitnejsiii..kyraso? nemas jinej MIC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jinej MIC nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Kyraso, ono to jde postelovat jak v oknech (nastaveni zvuku a mikrofon, tak i ve hre v Options a Audio a tam mas pekne posuvnik, zkus si pohrat s tim), jinak mam pocit, ze je to pouzitelne a i slusne srozumitelne (myslim tim interni komunikace v cs), ale VT je VT = cisty zvuk a komentovat muzes porad (vyhoda pro Tactic Leadera). Ale dobry napad volba : Ventrilo: Kyraso Zdenal C. CS voice: abado ? Votujte dalsi chlapi. BTW : Ventrilo client 2.14 si stahni a vecer to muzem postelovat (az se dostanu k notasu). Editováno: 27. Březen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 to je skoda...kookam ze zdenal pise slohovku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ja by jsem radsi integrovanou jede me to pekne ale podridim se vetsine...ale pokud to bude neco na mega nastavovaniii..... tak se me to moc nechce , jsem zdechlej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Největší výhodu toho VT beru tu, že nemusíš nic mačkat a mluvíš když chceš, pro mě jako pro smrtelníka v cs je na obtíž, každé tlačítko na víc Zkusím na to mrknou...vyzvu Burka ať mě naslouchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 kyraso, ja ti naslouchaam ale pokazdeee :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jdem to zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jasan bejku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Hele vy dva parmeni, zkus te to jeste doladit, priznam se, ze bych nechal interni voice, protoze opravdu neni co nastavovat, proste posunu hlasitost a hned vydim vysledek, to VT je trosku (pro nezasvecene) na nastavovani delsi a je s tim prace. Zkuste si s tim oba pohrat, pokud burek mluvi a ty ho slysis dobre, pak je problem u tebe, respektive v kvalite mikrofonu (ono to je problem i na VT, pokud mas low micro, ale da se to pouzivat) Takze bych nechal interni voice ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) jedte si na cem chcete ja stejne nemam do ceho mluvit (nemam mikrofon) Editováno: 27. Březen 2009, autor: ladinek90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Hlavni je poslouchat a hrat pro tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdenále, tak jsme to tak nějak ladili..a v cs mě jde slyšet strašně špatně, ale přes skype mě slyší krásně... používám tohle... http://www.alza.cz/koss-sb-40-sluchatka-d47218.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Jedny z tech lepsich sluchatek vcetne mikraku, takze interfacem to nebude Zkousel jsi posuvnik jak v oknech tak i ve hre ? Jde te slyset alespon nejak ? Jinak bych to neresil a proste hral BTW : na skype zapomen, ten ti zere tak linku, ze by sis moc nezahral a ostatni jak bysmet. Editováno: 27. Březen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.