Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no zdar kámo, seš tu? bych dal na chvilec

Vsichni kdo budou v nedeli hrat, at si nastavi Ventrilo 2.14 client, a ti kdo s tim potrebuji pomoct, tak at mi napisi.

a musim to Ventrilo mit..?

Abychom se domluvili bylo by to lepsi :) ale podminka to neni.

Jinak sem na serveru.

poďte další :palec2:

za chvuli jsem tam

Zdenále, pomůžeš mi dát do kupy do ventrilo? Třeba po icq...hm?

parime s kyrasem cs pridejte se

Kyraso a ostatni Skodovaci, nekteri VT nechteji a tak me napadlo udelat kompromis a (stejne jako to delaji na velkych zahranicnich prestiznich akcich, pouzivat interni komunikaci tj. hl voice do hry) pouzivat tedy hl interni komunikaci ve hre, pomoci klavesy, kterou si predem nastavite dle sebe (defaultne je to myslim na klavese "K") ... sice to snizuje volume zvuku ve hre, ale je to nejjednodussi a navic mluvit muzete jenom pokud zijete, coz je take vyhoda :)

Napiste mi vsichni, jestli souhlasite.

BTW : dnes si jedu pro monitor a nahodim stolni PC ... grrrr konecne poradne herni prostredi :)

Co jsem to zkoušel s Burkem, tak mně špatně slyší a když si to zesílím, tak se bojím vystřelit, aby mi to neurvalo uši, tak nevím co se mnou :D

Asi takhle...Kdo chce VT a kdo chce interní komunikaci?

A bude to vyřešený ne? Jsme lichej počet, takže remíza nehrozí...coooo? :)

Já jsem pro VT (vlastně jsem ho ani nikdy nezkoušel)

no asi jak pise kyraso.... jako me interni nevadiii jako... aspon nemusim nic nastavovat atd.... ale asi VT bude kvalitnejsiii..kyraso? nemas jinej MIC??

Jinej MIC nemám :(

Kyraso, ono to jde postelovat jak v oknech (nastaveni zvuku a mikrofon, tak i ve hre v Options a Audio a tam mas pekne posuvnik, zkus si pohrat s tim), jinak mam pocit, ze je to pouzitelne a i slusne srozumitelne (myslim tim interni komunikace v cs), ale VT je VT = cisty zvuk a komentovat muzes porad (vyhoda pro Tactic Leadera).

Ale dobry napad volba :

Ventrilo:

Kyraso

Zdenal C.

CS voice:

abado ?

Votujte dalsi chlapi.

BTW : Ventrilo client 2.14 si stahni a vecer to muzem postelovat (az se dostanu k notasu).

Upraveno od Zdenal C.

to je skoda...kookam ze zdenal pise slohovku :smich: :smich:

ja by jsem radsi integrovanou jede me to pekne ale podridim se vetsine...ale pokud to bude neco na mega nastavovaniii..... tak se me to moc nechce , jsem zdechlej :smich: :smich:

Největší výhodu toho VT beru tu, že nemusíš nic mačkat a mluvíš když chceš, pro mě jako pro smrtelníka v cs je na obtíž, každé tlačítko na víc :D

Zkusím na to mrknou...vyzvu Burka ať mě naslouchá :D

kyraso, ja ti naslouchaam ale pokazdeee :smich: :smich: :smich:

jdem to zkusit?

jasan bejku

Hele vy dva parmeni, zkus te to jeste doladit, priznam se, ze bych nechal interni voice, protoze opravdu neni co nastavovat, proste posunu hlasitost a hned vydim vysledek, to VT je trosku (pro nezasvecene) na nastavovani delsi a je s tim prace.

Zkuste si s tim oba pohrat, pokud burek mluvi a ty ho slysis dobre, pak je problem u tebe, respektive v kvalite mikrofonu (ono to je problem i na VT, pokud mas low micro, ale da se to pouzivat)

Takze bych nechal interni voice ok ? :)

jedte si na cem chcete ja stejne nemam do ceho mluvit :kol-48: (nemam mikrofon)

Upraveno od ladinek90

Hlavni je poslouchat a hrat pro tym ;)

Jedny z tech lepsich sluchatek vcetne mikraku, takze interfacem to nebude :)

Zkousel jsi posuvnik jak v oknech tak i ve hre ?

Jde te slyset alespon nejak ?

Jinak bych to neresil a proste hral :)

BTW : na skype zapomen, ten ti zere tak linku, ze by sis moc nezahral a ostatni jak bysmet.

Upraveno od Zdenal C.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.