D.E.N.S.O Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Panove tak dnes jsem se konecne odhodlal k instalaci pevne HF sady. Konkretne nokia ck-15w. Trvalo to celkem 3 hodky. Predtim jsem tu zadne jine tema nevidel tak pokud nekdo resite podobny problem rad poradim a nebo i pomuzu. Pokud mate zajem mam i nejaka foto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barney54 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 ahoj chcel by som sa ta spytat. kupil som si skodu fabia 2 a je tam namontovana uz sada Nokia Ck-15W ...a nefunguje mi na nej mikrofon. ked zavolam na cislo ktore tam mam sparovane tak to co hovori clovek vo vnutri auta nieje vobec pocut. nevedel by si mi poradit co stym alebo kde by mohla byt ulozena skrinka kde je pripojeny mikrofon aby som pozrel ci nieje povysunuty kabel? ak by si mohol kontaktuj ma na mail : martinvasko54@gmail.com Vopred dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.