kenny_fx Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Zdar, sehnal jsem si logo rs a nevim kam přesně ho na masce nalepit a jak? Máte někdo svoje tipy jak s lepenim? Editováno: 20. Březen 2009, autor: Kennik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 No na lepeni... nejakeseknudnove lepislo... Mrkni na nejaky obrazek RS a udelej to podle toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 nepochopil jsem proč je to na dva díly, které se stejne do sebe nalepí... (logo + černý podklad). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) a je to! Editováno: 14. Duben 2009, autor: Kennik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Mooc pěkný, kde jsi to logo sehnal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já vám nevím, ale mě to přijde docela trapný, dávat znak RS na auto který nemá ani nárazník z RSka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Taky jsem si koupil takovej(na aukru 200kč i s dopravou) a jsem teda zvědavej jestli ve 200stovce neuletí taky budu lepit jen vteřinákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 zatím drží. Stál mě 120,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a jezdí vám to auto hned líp po nalepení odznáčku? nemám nic proti překopání vzhledu auta na styl RSa, ale přeci jenom dávat tam i odznáček, když to ten motor nemá...no nevím....a dávat tam jen odznáček bez ostatních věcí? Tomu se vždy jen zasměju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Mám 1,8T 20V přečipovaný a celej rs pack až na ten nizkej nárazník kterej bych tu u nás v ulici urval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 V tom případě to beru, to má k RSku hodně blízko, tam to ještě jde, ale dávat RS značení na obyč octu... Ani já to tam nedám a přitom vzhledově to je taky RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a jezdí vám to auto hned líp po nalepení odznáčku? nemám nic proti překopání vzhledu auta na styl RSa, ale přeci jenom dávat tam i odznáček, když to ten motor nemá...no nevím....a dávat tam jen odznáček bez ostatních věcí? Tomu se vždy jen zasměju Mám stejný motor jako RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Musim te ale zklamat, mas to nalepene blbe:-) Pak at si lepi kdo chce kam chce,na druhou stranu je to takova pekna vecicka... A proc je to na dva dily? daleko lip e nalepi prvni ten cerny a pak az to logo.... nez kdybys to mel vkuse,lepi se to hur... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a kde to teda ma byt nalepene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Som videl i na felde,super b.proste znak sa da vsade zohneta a da sa prilepit i doma na chladnicku alebo vysavac,ten potom ide jak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a kde to teda ma byt nalepene? snad ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jo,tak je to spravně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já vám nevím, ale mě to přijde docela trapný, dávat znak RS na auto který nemá ani nárazník z RSka... je to logo škoda motorsport ne vysloveně rs tak at si to dá klidně na Š120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ono origo logo na masce RSa je natavené / nabodované! Aspoň co mám já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tady je to dobře vidět jak to má v reálu být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jojo je tam natavene. ale mam take nalepene dobrym lepidlem a drzi jako cert... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 hosi omlouvam se sem dam otazku mimo jen nechci zbytecne zakladat nove tema, : jak lze sundat ten znak skoda s predniho ramecku? je lepeny?nebo jinak uchycený,diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To logo je přilepene oboustranou paskou. Musis vyriznout. Jinak jsem nalepil logo OCTAVIA RS i dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) další foto Editováno: 11. Duben 2009, autor: Kennik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loveword Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 cest.mas to dobre,mam namysli od prave strany ale chtelo to tak jeste dva az tri mm navrch.ale uz to nech,jde to.ja to lepil dnes a stacilo koupi jen trosku lepsi sekundove lepidlo a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.