Publikováno Březen 20, 200916 r Zdar, sehnal jsem si logo rs a nevim kam přesně ho na masce nalepit a jak? Máte někdo svoje tipy jak s lepenim? Upraveno Březen 20, 200916 r od Kennik
Březen 21, 200916 r No na lepeni... nejakeseknudnove lepislo... Mrkni na nejaky obrazek RS a udelej to podle toho...
Březen 21, 200916 r Autor nepochopil jsem proč je to na dva díly, které se stejne do sebe nalepí... (logo + černý podklad).
Březen 21, 200916 r Já vám nevím, ale mě to přijde docela trapný, dávat znak RS na auto který nemá ani nárazník z RSka...
Březen 21, 200916 r Taky jsem si koupil takovej(na aukru 200kč i s dopravou) a jsem teda zvědavej jestli ve 200stovce neuletí taky budu lepit jen vteřinákem
Březen 22, 200916 r a jezdí vám to auto hned líp po nalepení odznáčku? nemám nic proti překopání vzhledu auta na styl RSa, ale přeci jenom dávat tam i odznáček, když to ten motor nemá...no nevím....a dávat tam jen odznáček bez ostatních věcí? Tomu se vždy jen zasměju
Březen 22, 200916 r Mám 1,8T 20V přečipovaný a celej rs pack až na ten nizkej nárazník kterej bych tu u nás v ulici urval....
Březen 22, 200916 r V tom případě to beru, to má k RSku hodně blízko, tam to ještě jde, ale dávat RS značení na obyč octu... Ani já to tam nedám a přitom vzhledově to je taky RS.
Březen 22, 200916 r Autor a jezdí vám to auto hned líp po nalepení odznáčku? nemám nic proti překopání vzhledu auta na styl RSa, ale přeci jenom dávat tam i odznáček, když to ten motor nemá...no nevím....a dávat tam jen odznáček bez ostatních věcí? Tomu se vždy jen zasměju Mám stejný motor jako RS
Březen 22, 200916 r Musim te ale zklamat, mas to nalepene blbe:-) Pak at si lepi kdo chce kam chce,na druhou stranu je to takova pekna vecicka... A proc je to na dva dily? daleko lip e nalepi prvni ten cerny a pak az to logo.... nez kdybys to mel vkuse,lepi se to hur...
Březen 22, 200916 r Som videl i na felde,super b.proste znak sa da vsade zohneta a da sa prilepit i doma na chladnicku alebo vysavac,ten potom ide jak
Březen 24, 200916 r Já vám nevím, ale mě to přijde docela trapný, dávat znak RS na auto který nemá ani nárazník z RSka... je to logo škoda motorsport ne vysloveně rs tak at si to dá klidně na Š120
Duben 10, 200916 r hosi omlouvam se sem dam otazku mimo jen nechci zbytecne zakladat nove tema, : jak lze sundat ten znak skoda s predniho ramecku? je lepeny?nebo jinak uchycený,diky moc za odpoved
Duben 11, 200916 r Autor To logo je přilepene oboustranou paskou. Musis vyriznout. Jinak jsem nalepil logo OCTAVIA RS i dozadu.
Duben 17, 200916 r cest.mas to dobre,mam namysli od prave strany ale chtelo to tak jeste dva az tri mm navrch.ale uz to nech,jde to.ja to lepil dnes a stacilo koupi jen trosku lepsi sekundove lepidlo a je to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.