Karel Trojan Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Na jednu stranu si říkám, ať si každej lepí na auto co uzná za vhodný a co se líbí. Ale na druhou mě to štve a je docela smutný když od někoho s obyčejnou šunkou posloucháš, že natrhnul prdel RSu. Uvádíš ostatní v omyl. Něco jinýho je, kdyby jsi na RSo nalepil třeba štítek z nejslabšího benzínu co se kdy do oktávek dával, takže 1,4. Souhlas, kámoš má O1 RS a na víku kufru krásné označení 1.2 Mpi, možná to bude tím že rád závodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Neviem co sa vsetci hadate o znaku RS ci tam ma byt alebo nie. Ja mam obycajnu octu a znak RS som si do predu dal tiez lebo sa mi to proste paci. Kamos ma audi 2.5 TDI qvatro a dal si nalepku na masku S-line. A vzdy lepsie je mat vpredu na maske Znak RS ktory ma byt v predu. Vydel som par Octavii V okoli Banskej Bystrice a tie maju znak RS tiez na maske ale skoda Ze ten konkretny ma byt v zadu popripade ho maju na jednotkovej octavii znak ktory ma byt na dvojkovej a aj to ma byt v zadu a oni ho maju v predu.Tak takymto sa treba zasiat a nie takemu co ma Rs znak na octavii 1.9TDI a ma tam ten spravny znak a vie kde ma byt umiestneny. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 je to logo škoda motorsport ne vysloveně rs tak at si to dá klidně na Š120 Přesně tak jak tu někteří RS borci píšou že to nepatří na seriovku a při tom to značí Škoda Motorsport, označení RS nesou jen některé modely Fabia Octavia, ale samotné "V" prostě RS neznamená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Presne tak je to znak skoda motorsport A asi prichazim s krizkem po funuse, ale jak se to pridelava, a proc je to ze dvou casti? Ono pani ve skodovce si mysleli, ze si to kupuji majitele RS vozu, kteri si dopredu dali mrizku. Nejdriv se vezme ten cerny plast, prilozi se zepredu k mrizce, a zezadu mrizky nejaka gumova podlozka. Vrtne se to dvemi sroubky a nasledne se tam pouze dolepi znak "V" Tot moje zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orec Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Já to měl na feldě (upravené) a dával jsem to na silikon. To mě poradili přímo ve skodě. Nikdy to neupadlo,ani v myčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monak Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Pánové, já mám opačný problém, mám RS a chci si dát dozadu 1,4MPI, nemáte někdo odkaz na takové logo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Ahoj...tady to máš.. http://www.obautodily.cz/31_118-znaky_napisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 tohle dohadování je jak běžet závod mentálně postiženejch, i když vyhraješ furt seš debil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 tak dnes taky nalepim RS znáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Pánové, já mám opačný problém, mám RS a chci si dát dozadu 1,4MPI, nemáte někdo odkaz na takové logo? Tak nevím co si myslet o tomhle Z toho,že si někdo chce dát na auto znáček ŠkodaMotorsport má moře lidí málem srdeční záchvat,ale nad tímhle se nikdo nepozastaví Monaku,pls jaký to má smysl? Mimochodem tyto eshopy jsou zřízeny zřejmě jenom pro majitele RSek,každý kdo nosí kulicha motorsport,musí povinně příslušnost k RS dokladovat minimálně OTP http://www.zbozi.cz/items?q=%C5%A1kodamotorsport&thru=&r=tab&pId=vin28hVMCcYDWxKKhIxN&forceScreen=newItems&prevItemType=new&page=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.