freelanders Vloženo 21. Březen 2009 Vloženo 21. Březen 2009 Mam takovej menši problem vždicky kdyz chci zapnout mlhovky tak me nepusti prepinac... octavku mám teprve tři měsice a nikde sem se nedočetl jak na to .... je to možna blbost ja vim ale uz si nevim rady (budu vděčnej za každou radu ) ... mlhovky mám v reflektorech namontované ale nelze přepinac přepnout jako by byl přilepeny ... Diky za rady Citovat
Vaša Vloženo 21. Březen 2009 Vloženo 21. Březen 2009 jde to až na parkovačkách v nulové poloze to nejde nemáš náhodou ambiente ? Citovat
freelanders Vloženo 21. Březen 2009 Autor Vloženo 21. Březen 2009 jde to až na parkovačkáchv nulové poloze to nejde nemáš náhodou ambiente ? muzem mi prosim specifikovat co je to ten ambiente diky Citovat
Marek Vloženo 21. Březen 2009 Vloženo 21. Březen 2009 (editace) ambiente je výbava vozu...máš verze: classic, ambiente, elegence, komfort ? , RS, L&K ...snad jsem na nic nezapomněl...:-) Editováno: 21. Březen 2009, autor: Marek Citovat
freelanders Vloženo 21. Březen 2009 Autor Vloženo 21. Březen 2009 (editace) ambiente je výbava vozu...máš verze: classic, ambiente, elegence, komfort ? , RS, L&K ...snad jsem na nic nezapomněl...:-) Ja mam verzi 1.8 T 20V SLX r.v 2000... vymeneny svetla na ciry s L&K a mel sem na mysli jak rozvitim tyhle svetla jak je tam ma zabiak na fotce http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...27134&st=75 Editováno: 21. Březen 2009, autor: freelanders Citovat
houmik Vloženo 21. Březen 2009 Vloženo 21. Březen 2009 Zapnes svetla a cely ten otocny knoflik povytahnes dopredu. Jedno povytahnuti rozsviti predni mlhovy svetla, dalsi povytahnuti rozsviti zadni mlhovku. Citovat
freelanders Vloženo 21. Březen 2009 Autor Vloženo 21. Březen 2009 Zapnes svetla a cely ten otocny knoflik povytahnes dopredu. Jedno povytahnuti rozsviti predni mlhovy svetla, dalsi povytahnuti rozsviti zadni mlhovku. Diky zejtra to vyzkousim a dam vedet jestli to funguje Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.