Kaoakec Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdravím všechny, mám takový menší problém, prolezl jsem na netu už všechno možné, ale nikde jsem nenašel český návod na toto rádio. Jde mně hlavně o to, zjistit zda li je možné u tohoto rádia vypnout pípání při zmáčknutí tlačítek a jakékoliv volby a hlavně při vypnutí rádia klíčkem to po asi 5 sekundách 5x pípne, jako upozornění, že mám sundat a schovat čelní panel. Před tím to bylo zapojené origo ISO Škoda, což nešlo vypínat a zapínat klíčkem zapalování, jenom tlačítkem na rádiu . Teď jsem to předělal (prohodil PIN 7 a 4), jak to má být, ale zase mě u toho štve to pípání po vypnutí. Věděl by někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravím všechny, mám takový menší problém, prolezl jsem na netu už všechno možné, ale nikde jsem nenašel český návod na toto rádio. Jde mně hlavně o to, zjistit zda li je možné u tohoto rádia vypnout pípání při zmáčknutí tlačítek a jakékoliv volby a hlavně při vypnutí rádia klíčkem to po asi 5 sekundách 5x pípne, jako upozornění, že mám sundat a schovat čelní panel. Před tím to bylo zapojené origo ISO Škoda, což nešlo vypínat a zapínat klíčkem zapalování, jenom tlačítkem na rádiu . Teď jsem to předělal (prohodil PIN 7 a 4), jak to má být, ale zase mě u toho štve to pípání po vypnutí. Věděl by někdo? Díky. na mem sonaku staci dat akorat v menu polozku BEEP na OFF a radio uz ani nepipne, nemas tam neco podobneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaoakec Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 na mem sonaku staci dat akorat v menu polozku BEEP na OFF a radio uz ani nepipne, nemas tam neco podobneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaoakec Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dik za radu, ale zadne tlacitko s volbou MENU jsem neobjevil. Je tam hodne tlacitek na upravu zvuku, voleb dopravniho hlaseni, podsvetleni, atd., ale klasicke menu jako treba na Blaupunktu jsem nikde nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Dik za radu, ale zadne tlacitko s volbou MENU jsem neobjevil. Je tam hodne tlacitek na upravu zvuku, voleb dopravniho hlaseni, podsvetleni, atd., ale klasicke menu jako treba na Blaupunktu jsem nikde nenasel. Nasel jsem si navod od tveho radia, vypnes to takhle : 1. Tlacitkem FUNCTION najdes polozku WARN 2. Sipkou nahoru nebo dolu provedes zmenu, v tvem pripade WARN : OFF to je vsecko. postup ENG: Editováno: 23. Březen 2009, autor: sajfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaoakec Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Sajfo díky moc za tvoji ochotu a čas, který jsi tomu věnoval. Nakonec se to povedlo, ze začátku jsem s tím pořád maturoval a nemohl najít tuhle volbu ani podle návodu co jsi poslal. Při zapnutém rádiu se volba nezobrazila při mačkání, ani dlouhém držení tlač. FUNCTION, už jsem si myslel, že je to nějaké pokažené. Nakonec jsem to zkusil při vypnutém rádiu a ejhle, při delším držení tlač. FUNCTION se konečně zobrazily tyto funkce. Takže ještě jednou díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.