Spirit-of-tuning Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zdravím klucí Mám problém za jizdi mi tuká neco na přední napravě puvodně jsem myslel že je nějakej šroub nebo šutřík v gume ale dal jsem letnáky a auto to dělá stejně je to zvuk jako by bylo na kole něco nevíte co to muže být? napadá me poloosa ale to by bylo spíše do zatáček a todle dělá pořár:( A další chci do zádu na octu 96kw budu dávat brzdy z rsa musím měnit i lanovod jinak stačí jen plech brzdič a a držák s kotoučem? Jak je to s odvzdušněním u octávek s abs ?Přej by tam měla jít i lepší kapalina neváte jaká?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Pokud jsem to měnil na TDI 81KW tak jsem musel vyměnit i lanovody .Protože třmen RS má tu páčku pro ruční brzdu zakončenou větší dražkou a původní zakončení lanek z 81 je malé tak že projdou skrz.Ale na 96 nevím ,koukneš a zjistíš jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jak jsem menil zadni brzdy z RS tak jsem ponechal stavajici lanovody z 81kw octavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.