kenny_fx Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zdar chlapi, nechal jsem opravit auto v autorizovanem servisu po autonehode (tukanec ze zadu do 5. tych dveri). Opravili to perfektne az na zavírani 5. dveri. Musím trisknout s dverma aby si to poradne sedlo. Kdyz to zavru normalne, tak dvere maji malou vuli a palubni pc si mysli, ze jsou otevrene. Opravoval jsem to v lednu a driv jsem nemel cas to reklamovat. Muzu po 2-3 mesicih uplatnit na fakturu reklamaci? A ma smysl to vubec reklamovat? Nepomuze jen posunout niz zamek? Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 klidně bych se nebál tam zaject...určitě to chce poladit zámek aby pěkně dosedal, nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Pokud to nemáš psané na firmu a domluvené tedy jinak, tak by mělo platit, že máš záruku alespoň 6měsíců na práci, na měněné díly 2 roky (není-li to spotřební materiál - tam by se zdráhali..). Vše co máš na faktuře můžeš reklamovat.. Na okraj: taky docela dobře funguje, když si konkrétně postěžuješ na meil škodovce.. sprdnou servis a po týdnu max tam jet.. budeš se divit jak změní chování vůči tobě.. Teda pokud to bylo spravený v autorizáku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jj, bylo to opravovane v autorizovanem servise. Divné, že to tak odflákli a neotestovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rozhodně bych tam zajel protože máš záruční dobu i na servisní práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To víš, né každý servis dělá vše jak má.. a pokud máš na pipíře testováno.. no tak to bych jim dal zjeba jak svět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Doufám, že to udělají na počkání... a doufám, že nebudu nic platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 platit?Urco ne pokud se ukaze,ze to byla jejich chyba nedal bych jim ani korunu!A jeste hodil kysely ksicht,ze to nebylo hnes na poprve! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pokud to nemáš psané na firmu a domluvené tedy jinak, tak by mělo platit, že máš záruku alespoň 6měsíců na práci, na měněné díly 2 roky (není-li to spotřební materiál - tam by se zdráhali..). Vše co máš na faktuře můžeš reklamovat..Na okraj: taky docela dobře funguje, když si konkrétně postěžuješ na meil škodovce.. sprdnou servis a po týdnu max tam jet.. budeš se divit jak změní chování vůči tobě.. Teda pokud to bylo spravený v autorizáku.. presne tak, napis email na skodovku.... moje mama nechavala opravovat motor.... kapal olej. v servisu to bylo asi deset dni!!! a po tydnu to zaclo opet kapat... jako des bes tyjo... nakonec (souhra nahod) mame volala nejaka operatorka z skodovky.... tak se ptali, jestli si nechavala opravovat auto a kde a jak je spokojena... tak jim to pekne vylicila (ta oprava stala 14 tisic a nic se nezlepsilo) a do tydne prijela do servisu inspekce ze skodovky a nakonec to auto opravili za jeden den, dokonce si pro nej prijeli a dovezli ho zpet na firmu... no jako mazec jo a jeste dostala nejaky slevovy kupony na oleje, filtry atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Tak dnes jsem byl v autorizovanem servise a řekli mi, že je to normalni. Že to dělá nová těsnící guma a že se setkávájí s takovou reklamaci i u nových aut. V létě by ta guma měla povolit a mělo by si to sednout. Tak jsem zvědavej Editováno: 31. Březen 2009, autor: Kennik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kdyz jsem kupoval novy tak jsem taky musel mlátit s dveřma. Dost velká rána a ve vnitř se nedalo sedět takže jsem se o tom a ani mi doštelovali zámek a bylo to grátis. Nechtělo se mi čekat až povolí guma někdy za dva tři roky. Určitě bych si ho nechal doštelovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.