Přejít na obsah

Oprava po nehode v autorizovanem servise

kenny_fx

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi,

nechal jsem opravit auto v autorizovanem servisu po autonehode (tukanec ze zadu do 5. tych dveri). Opravili to perfektne az na zavírani 5. dveri. Musím trisknout s dverma aby si to poradne sedlo. Kdyz to zavru normalne, tak dvere maji malou vuli a palubni pc si mysli, ze jsou otevrene.

Opravoval jsem to v lednu a driv jsem nemel cas to reklamovat.

Muzu po 2-3 mesicih uplatnit na fakturu reklamaci? A ma smysl to vubec reklamovat? Nepomuze jen posunout niz zamek?

Diky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to nemáš psané na firmu a domluvené tedy jinak, tak by mělo platit, že máš záruku alespoň 6měsíců na práci, na měněné díly 2 roky (není-li to spotřební materiál - tam by se zdráhali..). Vše co máš na faktuře můžeš reklamovat..

Na okraj: taky docela dobře funguje, když si konkrétně postěžuješ na meil škodovce.. sprdnou servis lol a po týdnu max tam jet.. budeš se divit jak změní chování vůči tobě.. Teda pokud to bylo spravený v autorizáku..

Odkaz ke komentáři

Pokud to nemáš psané na firmu a domluvené tedy jinak, tak by mělo platit, že máš záruku alespoň 6měsíců na práci, na měněné díly 2 roky (není-li to spotřební materiál - tam by se zdráhali..). Vše co máš na faktuře můžeš reklamovat..

Na okraj: taky docela dobře funguje, když si konkrétně postěžuješ na meil škodovce.. sprdnou servis lol a po týdnu max tam jet.. budeš se divit jak změní chování vůči tobě.. Teda pokud to bylo spravený v autorizáku..

presne tak, napis email na skodovku.... moje mama nechavala opravovat motor.... kapal olej. v servisu to bylo asi deset dni!!! a po tydnu to zaclo opet kapat... jako des bes tyjo... nakonec (souhra nahod) mame volala nejaka operatorka z skodovky.... tak se ptali, jestli si nechavala opravovat auto a kde a jak je spokojena... tak jim to pekne vylicila (ta oprava stala 14 tisic a nic se nezlepsilo) a do tydne prijela do servisu inspekce ze skodovky a nakonec to auto opravili za jeden den, dokonce si pro nej prijeli a dovezli ho zpet na firmu... no jako mazec :smich:

jo a jeste dostala nejaky slevovy kupony na oleje, filtry atd lol

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem byl v autorizovanem servise a řekli mi, že je to normalni. Že to dělá nová těsnící guma a že se setkávájí s takovou reklamaci i u nových aut.

V létě by ta guma měla povolit a mělo by si to sednout.

Tak jsem zvědavej :)

Editováno: , autor: Kennik
Odkaz ke komentáři

Kdyz jsem kupoval novy tak jsem taky musel mlátit s dveřma. Dost velká rána a ve vnitř se nedalo sedět takže jsem se o tom a ani mi doštelovali zámek a bylo to grátis. Nechtělo se mi čekat až povolí guma někdy za dva tři roky.

Určitě bych si ho nechal doštelovat.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...