Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar chlapi,

nechal jsem opravit auto v autorizovanem servisu po autonehode (tukanec ze zadu do 5. tych dveri). Opravili to perfektne az na zavírani 5. dveri. Musím trisknout s dverma aby si to poradne sedlo. Kdyz to zavru normalne, tak dvere maji malou vuli a palubni pc si mysli, ze jsou otevrene.

Opravoval jsem to v lednu a driv jsem nemel cas to reklamovat.

Muzu po 2-3 mesicih uplatnit na fakturu reklamaci? A ma smysl to vubec reklamovat? Nepomuze jen posunout niz zamek?

Diky za rady.

Vloženo

Pokud to nemáš psané na firmu a domluvené tedy jinak, tak by mělo platit, že máš záruku alespoň 6měsíců na práci, na měněné díly 2 roky (není-li to spotřební materiál - tam by se zdráhali..). Vše co máš na faktuře můžeš reklamovat..

Na okraj: taky docela dobře funguje, když si konkrétně postěžuješ na meil škodovce.. sprdnou servis lol a po týdnu max tam jet.. budeš se divit jak změní chování vůči tobě.. Teda pokud to bylo spravený v autorizáku..

Vloženo
Pokud to nemáš psané na firmu a domluvené tedy jinak, tak by mělo platit, že máš záruku alespoň 6měsíců na práci, na měněné díly 2 roky (není-li to spotřební materiál - tam by se zdráhali..). Vše co máš na faktuře můžeš reklamovat..

Na okraj: taky docela dobře funguje, když si konkrétně postěžuješ na meil škodovce.. sprdnou servis lol a po týdnu max tam jet.. budeš se divit jak změní chování vůči tobě.. Teda pokud to bylo spravený v autorizáku..

presne tak, napis email na skodovku.... moje mama nechavala opravovat motor.... kapal olej. v servisu to bylo asi deset dni!!! a po tydnu to zaclo opet kapat... jako des bes tyjo... nakonec (souhra nahod) mame volala nejaka operatorka z skodovky.... tak se ptali, jestli si nechavala opravovat auto a kde a jak je spokojena... tak jim to pekne vylicila (ta oprava stala 14 tisic a nic se nezlepsilo) a do tydne prijela do servisu inspekce ze skodovky a nakonec to auto opravili za jeden den, dokonce si pro nej prijeli a dovezli ho zpet na firmu... no jako mazec :smich:

jo a jeste dostala nejaky slevovy kupony na oleje, filtry atd lol

Vloženo (editace)

Tak dnes jsem byl v autorizovanem servise a řekli mi, že je to normalni. Že to dělá nová těsnící guma a že se setkávájí s takovou reklamaci i u nových aut.

V létě by ta guma měla povolit a mělo by si to sednout.

Tak jsem zvědavej :)

Editováno: , autor: Kennik
Vloženo

Kdyz jsem kupoval novy tak jsem taky musel mlátit s dveřma. Dost velká rána a ve vnitř se nedalo sedět takže jsem se o tom a ani mi doštelovali zámek a bylo to grátis. Nechtělo se mi čekat až povolí guma někdy za dva tři roky.

Určitě bych si ho nechal doštelovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...