11kapo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zdravim vsetkych. Kupil som si 18 kola a niesom si isty ci pasuju na octavku. Ale este viacej ma stve z sa kazdy cuduje z kolegou ze su to 18. ze nevyzeraju na 18. Na to ze to su 18 je medzi kolesom a blatnikom velka fuga. :feve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ty kola jsou opravdu na autě nebo je to předělaný na fotce? jednak teda se mi design nelíbí, podle mě na OII nepasuje, ale to je věc názoru, druhá věc je, že pokud bylo auto kupovaný se sériovým podvozkem (na 15 nebo 16kách kolech), tak na 18kách to bude vypadat jak nakoplá koza a poslední věc co mě napadá je, jestli máš dodrženej správnej profil pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No řekl bych, že se na tu OII vůbec nehodí. A už vůbec to nevypadá jako 18''. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11kapo Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak mam tam 225/40/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 nevyzerajú na 18" to je pravda, ale myslím, že keby to bolo nižšie tak to zas ináč vyzerá, máš svetlý interiér? ...tú fotku si mohol sfotiť aj predné kolesá resp. celé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11kapo Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 este jeden pohlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dej jiný podvozek Ono tyhle kolca asi nikdy nebudou vypadat moc masivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 este jeden pohlad Ten předek už vypadá líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Storm má pravdu. Ty kola jsou spíš decentní než masivní, ale kdyby to šlo dolu bylo by to lepší co: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11kapo Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mas pravdu nevyzeraju masivne. Uz som pozeral na H&R spruziny. Mozno to znizim. Nasiel som 3,5 cm. Mozno to pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 11kapo pozeral som, že si z východu, nebojíš sa už mať letné? ešte môže nasnežiť nie? pohľad spredu vyzerá tiež dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11kapo Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak viez zijem v Nemecku. Tuna sme vcera vsetci Slovaci chytili amok. UZ tu mame tak 7-12 stupnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11kapo Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Vie mi niekto povedat preco mi neukaze fotku ako vsetkym. Aspon ja to tam nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tohle co tam nevidíš je Avatar a tam asi fotku nemáš nastavenou. V tvém nastavení dej fotku na Avatar. Osobní fotografie je něco jiného víš. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak viez zijem v Nemecku. Tuna sme vcera vsetci Slovaci chytili amok. UZ tu mame tak 7-12 stupnou. no tak keď si v takej oblasti tak v pohode tu je kus iné počasie, posledný mesiac je to niečo otrasné, ako píše Rosťa je v na nastavení a potom avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11kapo Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 uz to mam diky. potom jak dam pruziny, tak dam nove foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jasně 11kapo. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11kapo Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 inak je to super ze je tu take forum. Som tu novy, ale uz som usetril 440 EU. Fucalo mi v aute niekde vzadu. Bol som tuna s tym v servise a povedali ze to prefukuje cez tie male trojuhelnikove okjenka na zadnych dverach. a ze vymena aj s pracov 440 EU. ja som tuna vycital ze ich staci z vnutornej strany silikon pod tu gumu dat. A co bolo potom- absolutne ticho v aute. Ale presiel som vsetke okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jo tady jsou samý šmati. To jo. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak viez zijem v Nemecku. Tuna sme vcera vsetci Slovaci chytili amok. UZ tu mame tak 7-12 stupnou. my máme taky 7-12 ale cm nového sněhu... ke kolům: já mám taky nakoplou kozuuuu... bo mám spodek sériovej a nesportovní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Taky se chystám nakopnout kozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11kapo Vloženo 25. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Tak nahodil som sportove pruziny od H&R 3cm, vzhladom sa to zlepsilo ale jazdne vlastnosti na grc auto skakalo ako koza a kazdu nerovnost je citit tak som dal naspet origo. Ked tak len kompled sportovy paket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.