P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ale pracujem, ale väčšinou na pc a net funguje stále... ;-))))A keď máš dojazd 0km tak okolo 50 km by to malo vydržať, ja som spravil raz asi 30, ale väčšinou sa snažím tankovať ešte keď mám dojazd tak 100 - 150 km... No ja tankuju vetsinou i driv, ted treba kolem 3/4 nadrze Ale to jen proto, abych mel vic zapisu na SpritMonitor :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Coz mi pripomina, ze jsem si nezapsal vcerejsek. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 BTW, ked mi pise palubny pocitac dojazd 50km, do akej miery je to spolahlive? Da sa jazdit este par km aj po dojazde 0km? V predoslom aute som mohol spravit este dobrych 60-80km (aj ked uz pisal pocitac dojazd 0 km). Ako to je s OII? Skusal to niekto? dosť často tam je 20 a 0 ale drží to :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já najel na dojezd 0 nejvíc 60km, pak to zdechlo...takže těch 50km bych viděl relativně rozumný maximum...teda podle stylu jízdy, protože se to neustále aktualizuje, takže když zvolníš, bude to i více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To sa mi vtedy tiež stalo, bola tam z 50 hneď 0 a po 10km zase skočilo 30 a tak nejako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dik za odpovede...ja vacsinou tankujem az pri dojazde okolo 50km, kedze jazdim len kratke vzdialenosti a benzinky su vsade okolo. Na dialnici pri dlhej ceste samozrejme tankujem skor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nachvíľu sa s vami rozlúčim, idem z práce do taxíka a potom snáď domov.... uvidím ako bude zvoniť telefón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dik za odpovede...ja vacsinou tankujem az pri dojazde okolo 50km, kedze jazdim len kratke vzdialenosti a benzinky su vsade okolo. Na dialnici pri dlhej ceste samozrejme tankujem skor... No ja jezdim taky kratke a po Praze, kde je jedna benzinka vedle druhe, ale jsem zvykly tankovat kolem pul nadrze - kdybych potreboval jet rychle nekam dal, at mam rezervu.. Je fakt ze na OII je proti Fieste trochu vetsi nadrz, ale zvyk je zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja som siel praveze teraz do mensej nadrze...na Mazde som mal 60l nadrz, OII ma len 55. Vyzera to ale zatial tak, ze s 1.8TSI mam zatial spotrebu nizsiu nez pri mazdackom 2.0. Pricom s OII je to aj vacsi pozitok z jazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 wrrcecko.... zajímavé, ale nevím do jaké míry to platí i pro Haldex II. genereace, který mám v Otesánkovi... novej Sup má už IV. generaci... a díky za zajímavý příspěvěk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pricom s OII je to aj vacsi pozitok z jazdy Tak to souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pavlík: nemáš zač, je to prepracovaný systém, to musím uznať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hosi, nasel jsem novou inspiraci, prodava octu a kupuju Daciu, uz mi kdysi otec rikal, ze to je super auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Michal nerob si srandu, je aj projekt na pretekárku Logan S2000 ale asi to finančne vzdali http://images.google.com/images?q=dacia%20...l=sk&tab=wi vyzerá to celkom slušne keby si ju takto upravil, tak sa za ňu nemusíš ani hanbiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) OII FL 1.4 TSI vyhrala skupinovy test v UK, pricom porazila noveho Golfa, Megane a Civic...viac info tu: Skupinovy test Octavia, Golf, Civic a Megane Co je vsak este zaujimavejsie je fakt, ze OII vyhrala v UK anketu s nazvom: UK’s most satisfying car to own in 2008. Skoncila tak o 15 miest pred Golfom a 41 miest pred Passatom. V UK maju Skodovky velmo radi Viac info tu: UK's most satisfying car to own Cely rebricek je tu: http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/dr...r_2008/archive/ Editováno: 26. Březen 2009, autor: sidzej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak Romanek uz je na ceste zpatky, pry je to super, tak to jsem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hele kluci... a teď nevím, na co jsem se chtěl zeptat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Myslis ctyrhlavnovou Octu? Asi sem moc nechodim kdyz je uz tady novy tema o 20 str. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No jo Doli, nějak to tady poslední dobou flákáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Uz je nam tu po tobe smutno . Dnes vecer tu nesmis chybet, vrchni te tu urcite rad prijme zejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Doli hrozně chlastá.... navíc nemá ani peníze... somrák jeden!!! btw. kde je ten Romča s těma 4ma vejfukama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 asi naháňa tú Q7 čo mu včera ušla ...na Slovensku už došlo šrotovné a náš predajca, má do septembra(9/2009) vypredané všetky autá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Koukam, jak se to tady rozjelo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 to jo... dobrej nápad založit tohle téma... hele P.T. ty máš průměrku větší jak já??? ty snad jezdíš jenom na jedničku ne? :D : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 a to má P.T. 7.kvalt... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.