Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jsem se ptal, jestli jste náhodou neviděli dneska otesánka v tv a vy na to vůbec nereagujete! :( seru na vás!!! lol

nie nevidel, a ani nikdy naživo, iba jeho bratov :D:smich:

• Autor

onánek zatím nejsi... a zdá se, že ani nebudeš... páč zatím jsem žádnou objednávku nedostal! :feve:

Wrccko:U BUlhara je malá ulička co vede pod tou magistrálou přímo u té křižovatky..směrem k hl.nádraží....proto se tam tomu tak řiká......

nemal si už ísť spať?

no šak už idem, len sa nejako nemôžem odlepiť odtiaľto... ;)

Vorlíku ja telku nekukám... lol

Už vážne dobrúúú...

Já vyrážím asi kolem jedné odpoledne...ve dvě máme scuka v brnisku, klidně se můžeš přidat...někam už tě vmáčkneme :kol-31:

budeš mať SMS servis? lol

Wrccko:U BUlhara je malá ulička co vede pod tou magistrálou přímo u té křižovatky..směrem k hl.nádraží....proto se tam tomu tak řiká......

áno presne už viem tá úzka kde dosť áut odbočuje skratkou do centra ;) tam sú myslím aj nejaké technické služby ;)

• Autor

no tak koukám, že se odpovědi nedočkám... tak brou děcka... brou...

Přesně tak...

no tak koukám, že se odpovědi nedočkám... tak brou děcka... brou...

si pozri archív správ ČT ;)

Vorlíku neviděl jsem tvýho Otesánka....bohužel......

Taky to asi půjdu pomalu zalomit.....zítra mě čeká to dementní vyřizování spojené z prodejem aut,tak se na to moc netěšim...snad to půjde rychle...

Vorlajz:co si měl vůbec za káru před Otesánkem???

budeš mať SMS servis? lol

Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak :)

• Autor

Karlosi... měl jsem O I lift - antracite - 1.6 MPI ... :palec2: a před tím nic :D

Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak :)

zahráte si malého milionára?:D ja pevne verím, že Fabie S2000 nesklamú :palec2: :palec2:

Taky jedna s těch nejlepších komibancí pro OI....to měl známej a chválil to kudy chodil....

• Autor

Maroši, ale to chce porovnat vedle sebe, z těch fotek toho moc nevyčtu!!! ale přesto díky!!! ;)

• Autor

tak s tím mým ročním nájezdem byla ta jedna šestka jasná volba! :) měl jsem to auto hodně rád..., ale od tý doby co jezdím Scoutem vím, co jsou to pořádný jízdní vlastnosti a výkon motoru!

karlos, čo sme to mali, tak otec si pochvaľoval, ale potom prdla spojka a až po výmene to išlo ako "delo" to fakt :) bol to ohromný rozdiel, je to slušný motor, ale v meste tiež nič moc spotreba :)

Kucí dobrou...jdu ještě do toho slejváku lehce vyvenčit psíka a pak šipka rovnou na kutě.....Tak zítra.. :)

dobrú karlos ;):kol-57::kol-135:

• Autor

dobrou Karlíto, dobrou!!! kol119

Dobrou, Karliku :smich:

já myslím Karlosi, že bys na sraz měl přijet... jsi taková ikona tohoto fóra... teda hlavně ty tvoje slohy!!! :palec2: a to mylsím v dobrém! ;)

dovolím si citovať vorlajza keď som si teraz pozeral fotky 4 výfukov, fakt tie slohy sú super a skúsenosti na nezaplatenie :palec2: :palec2:

tak hele wrccko, mame psat do chatu, ale stoji tu rec, tak to rozhybej chlape :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.