Speeder Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ...Bré ránko z domoviny do Holandska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Hoši, konečne tu máme nadherné počasie. Ani mračik na oblohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 A byt tak krasne a teplo cely tyzden...aspon tu v Parizi. Konecne...jar uz snad naozaj prichadza A ja si mozem namiesto obedu tuknut tenis po prvykrat vonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak ja som si tenis uz tukol 2x. Vystilhol som pekny cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak já tenis něťukám, ale včera všichni běhali jak o život když konečně vykouklo sluníčko :-) Já šel radši na spinning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Moje manželka chodila na spinning a dostala sa do super formy. Mischo chces mat pekny zadoček? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ty woe...spinning je pro žensky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak skoro rano a uz si hral? Ja sa este stale prebudzam v praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Moje manželka chodila na spinning a dostala sa do super formy. Mischo chces mat pekny zadoček? To taky, ale hlavně v srpnu mě čeká tohle, tak ať to letos vyhraju Zatím nemám v Praze kolo, tak aspoň spinning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Michale:to vypadá zajimavě.Jdeš do toho? Nee Romco, ja uz tyhle gumy prece mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 jsem to nejak nepochopil za kolik gum je ta cena 5000 ? Cena 5000 za dva kusy, takze za sadu 10tis. Coz porad jde ne? Ale neni to pevna cena, je to bohuzel v drazbe, takze nevim jak se to vysplha, ale muzes to sledovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ty woe...spinning je pro žensky ne? Je Romane, máš naprostou pravdu, 14 ženských a já mezi nima...a instruktora měla tílečko s mega výstřihem a extra výplní, jsem vážně litoval, že jsem si nesedl až do 4. řady a ne do druhé, bych nejen líp slyšel :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ty jazdis sportovne na biku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jako amatér, nemám kolo dražší než auto, u Papričky by to byl problém Jezdím rád a pro radost, hodně s taťkou, ten tomu taky propadl, a ten spinning včera, moje premiéra, mě nadchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Cena 5000 za dva kusy, takze za sadu 10tis. Coz porad jde ne? Ale neni to pevna cena, je to bohuzel v drazbe, takze nevim jak se to vysplha, ale muzes to sledovat No já jsem normálně musel stopnout prodej mých Zenithů úplně, zdá se že bude problém s novým obutím pro Papričku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak to potom ten bike ale musel stáť. Z čoho je vyrobeny z titánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Nee, já nemám žádné mega drahé kolo, to byl joke navazující na to, že tu kdosi psal, že má kolo v ceně ojeté Fabie, tak jsem to taky porovnával s autem :-) Mám slovenskou DEMU, dokonce dvě, jedna trekingová a jednu horskou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No já jsem normálně musel stopnout prodej mých Zenithů úplně, zdá se že bude problém s novým obutím pro Papričku Jaktoze, ohledne tech barevnych papirku?? Nebo jiny zadrhel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Těch barevných koleček, nemaj je skladem jak slibovali...a papírky do toho promluví asi taky, lehce neplánovaně se mi zvedá cena pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kurnik, tak to je problem, ze je nemaji ... a budou je jeste vubec miit? Ptz jak tam pisou, je jich jen par kusu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No to se právě uvidí, takže si zatím pozdržím svoje, prt. nehodlám celé léto jezdit na dobrých zimních, navíc 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No tak to je jasny. Nebo koupit klasicke Luxony a nechat je striknout, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Little bit too complicated aneb do toho se mi nechce, nemám s lakováním kol moc dobré zkušenosti. Možná prošvihnu nejlepší termín na prodej kol na začátku sezóny, a musel jsem odříct už druhého vážného kupujícího, ale nedá se nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mišáku: Vy nemáte pohotovost kvůli tomu šaškovi z USA??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Máme, copak Ty víš co právě dělám ?? Ne, vážně, mě osobně se nic netýká, na víc se mě neptej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.