Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jsem to nejak nepochopil za kolik gum je ta cena 5000 ?

Cena 5000 za dva kusy, takze za sadu 10tis. Coz porad jde ne? Ale neni to pevna cena, je to bohuzel v drazbe, takze nevim jak se to vysplha, ale muzes to sledovat ;)

Vloženo
Ty woe...spinning je pro žensky ne? :smich:

Je Romane, máš naprostou pravdu, 14 ženských a já mezi nima...a instruktora měla tílečko s mega výstřihem a extra výplní, jsem vážně litoval, že jsem si nesedl až do 4. řady a ne do druhé, bych nejen líp slyšel :smich: :smich: :smich:

Vloženo
Cena 5000 za dva kusy, takze za sadu 10tis. Coz porad jde ne? Ale neni to pevna cena, je to bohuzel v drazbe, takze nevim jak se to vysplha, ale muzes to sledovat ;)

No já jsem normálně musel stopnout prodej mých Zenithů úplně, zdá se že bude problém s novým obutím pro Papričku :(

Vloženo

Nee, já nemám žádné mega drahé kolo, to byl joke navazující na to, že tu kdosi psal, že má kolo v ceně ojeté Fabie, tak jsem to taky porovnával s autem :-)

Mám slovenskou DEMU, dokonce dvě, jedna trekingová a jednu horskou :-)

Vloženo

Little bit too complicated aneb do toho se mi nechce, nemám s lakováním kol moc dobré zkušenosti.

Možná prošvihnu nejlepší termín na prodej kol na začátku sezóny, a musel jsem odříct už druhého vážného kupujícího, ale nedá se nic dělat :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...