Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Přesně tak Karlosi...máme stejnej vkus. :palec2:

Karlosi to je pravda s tou výbavou u Accorda, ale mne sa zdal priestor na zadných sedadlách malý oproti OII, skoro by som povedal že to bolo bližšie k OI... :feve:

Pozeral som na neho než som kúpil OII...

Lubi:naprosto souhlasim....pro kolena to nebylo až tak tragický,sice je tam méně místa než třeba v OII,ale pořád to šlo,ale se co chodidel týče,tak to těžká bída na takový auto,to máš ty nárty úplně zarvaný pod před sedadlem že s nima ani nehneš.....ale zas na naopak pohodlí hlavně zad.sedadel v Accordu je z OII nesrovnatelně lepší...

Tak tie sedadlá boli fakt pohodlné... ;) ale nechcel som kožu, predsa len nejazdím také trasy ako ty a častejšie sa mi striedajú ľudia v aute...

ps: keby išli soudruzi z usa aj na slovensko a nestíhal by si tak sa kľudne môžeš na mňa obrátiť... :smich::smich::smich:

Na Slovensko ted začneme jezdit... firma se kterou spolupracuju má pobočky všude na světě a na Slovensku(v Bratislavě) nevyjímaje.....

Ten, co se tu prodává na fóru jo? Asi to taky koupím, protože mi po zimě zežloutly ráfky.

A značka barvy?.. Hammerite? Taky to asi hodím do barvy.

k tomu ale garaz nepotrebujes lollol

a to to mám jako natírat na ulici jo?

Viktore: přesně tak.Kup to a nebudeš toho litovat.Všem komu jsem to doporučil byli z toho nadšení stejně jako já :palec2:

Proc ne :) o vikendu tam moc lidi nebude ne. Nebo na chate? urcite by me to neodradilo od natreni, kdybych nemel garaz.. ja ji ani nemam zejo :smich:

Viktore: přesně tak.Kup to a nebudeš toho litovat.Všem komu jsem to doporučil byli z toho nadšení stejně jako já :palec2:

A kdopak to doporucil tobeee? Nooo

Ano ano dekujiii :p

Ok, dík za tip :kol-142:

Jeeee..okolo toho viz.tento článek jsem ted odpol.jel....ještě jsem si řikal co tam tolik policajtů vyvádí.....stál tam jen starej Passat B5-FL s roztřísk.sklem u řidiče a auto nalepený na střed.svodidlech--

Doporučil mi to jeden frajer z Ostravy co má kratky zobak ale má moc pěknou holčičku... :palec2:

a nejen holcicku lol:smich::prc:

Chlapáci: mě by zajimalo kam jezdíte tankovat? Hlavně ty co berou naftu protože u benzinu to zas tolik nevadi...

• Autor

dobrou noc kluci!!! ;)

Roberte: viděl jsi moje natočené video?

Dobrou noc Vorlandéz.

hele kde jsou dalsi fotecky??? nebo to vazne skoncilo a jel si do servisuu lol ?

Upraveno od Michal K.

Jeden čas som spolupracoval s jednou miestou firmou a jazdil som pre nich na letiská do bratislavy a schwechatu, ale neviem prečo sa prestali ozývať, buď im dal niekto lepšiu ponuku alebo v tom čase ešte tá polepená Nubira bola pre nich asi už nepohodlná... ale vtedy som si ešte new auto nemohol dovoliť...

A teraz som bol na otočku v meste a to bola na týždeň jedna z tých dlhších zákaziek... až 3km so zákazníkom... :)

Upraveno od lubinob

dobrou noc kluci!!! ;)

Ty taky hovno vydržíš čoveče.. :smich:

Nechces to tady prejmenovat na HOSPODA III? ;)

Nikde nevidim momentovy klic. :p

dobrou noc kluci!!! ;)

Už? tož pááá

Doli: po ujeti cca 70 km to jen dotáhnu a hodim krytky na šrouby.Hotovo,vyřízeno.Auto ted vypadá fakt dobře...ted mi to stoji pod lampou a pěkně mě to sere...už abychom se vrátili domů :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.