Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ty wole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ted jsem se prokecl....do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a je to venku....Ty wole!!! Trapas jako kráva :smich::smich::smich:

mal si mlčať :Dlol lol

Bylo to děsně spontánní ale pár lidi uvěřilo!!!!!!!!

Mároš: co to je???

dnešný prídel po 22hod. :smich: :smich: :smich:http://halbot.haluze.sk/?id=4867 :Dlol

Hmm, slušnej macek...ten kdyby to narval do tý jahůdky, tak z ní zbyde akorát marmeláda lol ...ale nechápu, proč si ta hruška hraje na vyděšenou...o tu by si nikdo ani kolo neopřel, ta může bejt v klidu :smich:

Román: ovocie :Dkol5

Ovoce na noc???? Špatná volba!

Tak v tom případě můžou přijít ještě vajíčka lolkol5

Skájo: taková podpásovka jo? :help:

Skájo a Olfik: běžte do fitka hajzlové! :smich:

• Autor

krásné dobré ráno sralbotky!!! lol dneska si jdu koupit pěnu na čištění potahů... o víkendu, stejně jako Romčáryjo, umeju Otesánka! :) má bejt teplíčko, tak to bude perfektní!!! :kol-48:

Dobré ránko chlapíci. Tak zase azuro, V sobotu umeju autí a trochu vypucuju.

• Autor

Rosťo, musíš se vopičit co???

Myslím že mejt bude 80% lidiček co? lol

Já mám dnes dovolenou a protože o víkendu stěhujeme se zpátky do opraveného bytečku tak dnes chci obě auta dát dopucu.Po dlouhé době naleštit.

V sobotu asi pro Michala povezu jeho přední RS narazník do Mohelnice.Neni tam odtud někdo z Vás?

Zadni Romco, ale to bys mohl poznat ne? lol:kuk:

Neee, Roman je fakt desne hodnej, jsem mu zavazanej jak neco!! Takze si na nej nikdo nedovolujte, jinak si automaticky dovolujete na me!! :aggressive::aggressive:lol

kua mohelnice, jsem myslel ze je to bliz Brnu. 100 km nevim jestli se mi tam chce letet, v kolik tam budes ? Si ten RS naraznik vezmu a dam mu misto tho ten muj sport packet.

Vas dve kuzelky zborim na jeden rozbeh.

Dobré ránko.. :D .

Jen si to umyjte.....od neděle se má začít zas ochlazovat a od pondělka má skoro pořád pršet,tak to nám ty čistý kárky moc dlouho nevydržej......

Já se před chvilkou vrátil z noční cesty....nakonec jsem jel jen kousek za Frankfurt místo až do Duisburgu,tak to nebylo až tak hrozný.....ale i tak pěkný kolečko za 1105km :) ....aspoň jsem už trochu zajel audinku....kterou už mám i po téhle cesty pokřtěnou ;) ...dostal jsem bombu šutrem do kapoty+čelního skla....sklo sice v pohodě,tam nic vidět neni,ale na kapotě je slušná tak 4-5mm oděrka skrze lak i podklad.. ;) ....no co se dá dělat...vemu voskovku a zacelim to s ní...

Zdarec Karlosi. Takže cesta OK jo ? :palec2:

Jj,cesta v klídku a v pohodě......za celou cestu nikde žádnej problém,bouračka,nějakej magor co ohrožuje ostatní a prostě jak tady bývá zvykem..no ale jen co jsem přiletěl do Prahy a sjížděl jsem na Zličíně,tak se na mě pověsil nějakej závodník s Fábii..nastalo těžký blikání apod. ...tak jsem ho za sjezdem pustil a to byla panečku gestikulace...to jsem byl ale kreten apod. :D ......To je hrozný tyhle maníci.....Fabii 1.2 a jede s tim jak kdyby měl McLaren....Tomu se člověk už fakt jen musí smát.......On to hnal jak kreten,já jel naprosto v klídku a na Barrandově na světlech jsem stál za nim... ;) ...tomuhle já prostě nikdy rozumět nebudu....

Tyjo Karlosi jak tohle davas, v noci 1100 km, to mas v aute kapacku s cistym kofeinem ? Ja bych musel dat do oci krbovy zapalky a stavet kazdejch deset minut, jinak me probudi az obrovskej napis IVECO obtisklej v mozku... :-(

Vzhledem k tomu, že nemám ještě spravenou Fábku, tak se určitě budu pohybovat s oktou :smich:

Jen tak an okraj bez reakce na předchozí posty.. kdo to má číst? :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.