Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

sem tuhle seděl u felčara v čekárně a měl tam nějaký plakát a naněm byly přišpendlený ty plíny, různé velikosti. No, není to příjemná představa, brrrr

• Autor
Kdepak Roberte. Jestli můžu vědět? :w00t1:

RODINA... to je jasný... Robert je zodpovědný otec!!! :palec2:

• Autor

Frigo, já bych musel pro plíny do "OTYLKY" !!!! lol

Muzete mi doporucit nejaky emailovy klient? Chtel bych aby byl minimalizovany v systemove liste...a pri prichozi poste by upozornoval nejakym vyskakovacim oknem. :)

Windows mail to asi neumi...co jsem zjistil.

no nevim jaké máš možnosti, ale v práci používáme poštovní klient Novel groupwise a ten na příchozí poštu upozorňuje

Doli: čo tak Thunderbird?

existuje aj doplnok na gmail prípadne, ale ty chceš asi na konto ktoré máš od providera čo? ;)

Kdepak Roberte. Jestli můžu vědět? :w00t1:

barák...

tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo :feve:

Upraveno od theFrigo

• Autor

tak to gratuluju Roberte!!! to jsou příjemný starosti! ;)

Frigo, já bych musel pro plíny do "OTYLKY" !!!!

ale prdlajz vorlajz, takovej atlet a chodil by do otylky :smich:

Tak barák jsme s mladou vzdali...chci žit a nechci stresy.Barák je velké sousto ale přeju ho každému.

tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo :feve:

já nepotřebuju 42+1 :smich: uvidíme jak to pujde.. buď malej barák nebo velikááánskej byt.. rád bych s váma tlachal ale práce čeká.. takže se uvidíme v pátek u piva a požeru.. :palec2:

barák...

taky bych si nechal líbit čeče. :palec2: Něco většího? Myslím pozemek atak.

taky bych si nechal líbit čeče. :palec2: Něco většího? Myslím pozemek atak.

mám nabídku tak se musím snažit abych měl čím zaplatit.. :)

• Autor

prej atlet... :D s tím panděrem.... lol hihi...

každopádně já na barák nemám a už jsem ho i do budoucna vzdal... ta chalupa je tak dost velkej záhul a obstarávat 2 baráky, když jsem v rodině jedinej chlap je i na mě jako na "atleta" dost velkej sousto!!!

Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi.

mám nabídku tak se musím snažit abych měl čím zaplatit.. :)

Jasně. Chápu. Dělal jsem několik let ve stavebnictví.

Frigo: zkusim se na nej podivat. Diky. :palec2:

wrccko: Email mam od centrum, a tam taky jde stahnout takovej pragramek s blonckou kterej te upozornuje na prichozi mail.

Ten thunderbird taky zkusim. :)

Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi.

jak řiká Robert, musim se dost otáčet aby bylo čím platit, takže na to je firma (alespoň je to rychleji hotové a máš kam chodit s reklamacema pokud je teda něco k reklamaci) a o víkendech akorát tak stihnu udělat něco na zahradě, jenom sekání (dvakrát týdně) zabere 4 až pět hodin...

ale neměnil bych

Upraveno od theFrigo

to frigouš: a vo tom to je..

To ti věřím a bral bych taky baráček. :palec2:

Frigo to čo máš za barák??? :help::feve:

Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé... :)

Asi něco většího když má 37 oken ? :palec2:

Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále...

Frigo to čo máš za barák??? :help::feve:

Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé... :)

tady

a zahrada je to nalevo od baráku, je tam i vidět ohraničení, teď se o víkendech zabývám postupným kácením přestárlých ovocných stromů.

alespoň teď víte kam za rok přijet na návštěvu :smich:

Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále...

To máš recht. Je to darda za ty baráky a pozemky. :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.