Květen 14, 200916 r Marku tak počítej se mnou: Michal,Milan,Storm,já,Najmis...to stači ne? dobrá....já si pak k Tobě nechám asi auto přestříkat....červená corrida Ti bude vadit....
Květen 14, 200916 r Otesanek hlasi prijezd na 17 h. tak doufam,ze si bude mit kam sednout! a máš pre neho stoličku?
Květen 15, 200916 r Autor KLUCI, BUDU POTŘEBOVAT NĚKOHO, KDO JEDE NA ŠKODAHOME A BUDE TAK OCHOTNÝ A ODVEZE MI JEDNU ZÁSILKU DO HRADCE A TAM JÍ PŘEDÁ, VYINKASUJE PENÍZE A TY MI POŠLE NÁSLEDNĚ NA ÚČET. NEHLŠTE SE VŠICHNI. díky
Květen 15, 200916 r Cuus hosi, tady pod mrakem,ale na dest to nevypada... No nic, ja jdu pomalu nanosti veci do auta, najist se a vyrazim. Tak cago v podvecer kuciii... Cuuus
Květen 15, 200916 r Michale: navečer si zavoláme.Snad se to vyjasni a bude pohoda. Budu rád, že tě uslyším
Květen 15, 200916 r Všichni už jsou v Mexiku, buenos dias já taky jdu, aneb uvidíme se na ŠH, kdo nedorazí, nedostane ode mě vánoční dárek, kdo dorazí, tak taky ne, ale aspoň se potkáme
Květen 15, 200916 r Tady taky pod mrakem, zatím neprší a myslím, že nebude, ale svítit by mohlo... zamračené je, fúka, je "teplo" a ja sedím v študovni
Květen 15, 200916 r Mároš: Ty jedeš doufám taky nebo jak to vidiš? určite prídem pozrieť, len neviem či už dnes podvečer zavolám aká je situácia
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.