XXX TOMCAT XXX Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak je piatok. Kazdy sa tesi na vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak veru ...pekny slnecny vikend je tu, netreba uz cumiet do PC, ale pekne zoberte vsetci svoje "oktule" na pekny vylet Ja to uz v praci tiez prave balim... Bon week-end a tous! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dnes jsem si dal menší samolepky na boční zadní dveře a vypadá to dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak ukáž aké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nazdar Maroš. Co zejtra jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To mám jit do garáže a fotit? Ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dnes jsem si dal menší samolepky na boční zadní dveře a vypadá to dobře! Bez fotek to ani nepiš, Koukej mazat do garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak jo no.Jdu tam.Serete mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nazdar Maroš. Co zejtra jedeš? čau Rosťo, zatiaľ to vyzerá, že hej. Ráno mi napíše Krozo (snáď nezabudne mne a Ol@fovi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To mám jit do garáže a fotit? Ted? hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nekecej a mazej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Znova prší :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 čau Rosťo, zatiaľ to vyzerá, že hej. Ráno mi napíše Krozo (snáď nezabudne mne a Ol@fovi ) Jestli chceš ráno tě na Čerňáku naberu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Mě se to líbi...a mám to na obou stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jo hodí se to tam čeče. Na tý černý to vypadá bombově. Super nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Původně jsem si řikal že to tam dávat nebudu ale jak píšeš...je to ta nejmenší samolepka co jde a na té črné pěkně vynikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ty si to fakt išiel pre nás sfotiť kol5 Rosťo: Knajpa by mala ísť z Brna o 9:oo a v Prahe Snížkovým tempom o 10:oo :D ty ideš kedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 je to pěknyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Mároš: však jsi mě poznal trošku na SH ne? Děkuju za kladné reakce kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 vyzerá to dobre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ty si to fakt išiel pre nás sfotiť kol5 Rosťo: Knajpa by mala ísť z Brna o 9:oo a v Prahe Snížkovým tempom o 10:oo :D ty ideš kedy? V 8:45 z Čerňáku. Tak jak chceš. Chci tam bejt dřív a naveer domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 měl jsem podobnou a měl jsem jí dole na prahu, někde najdu fotku ale líbí se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Romane za mne ta samolepka neee...líbý se mi decentně nad předním světlem, ale takhle na boku moc né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kibi: děkuju za upřimnost chlape! Mě zase nesedi nad tim světlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tady moje http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=770044 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.