wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Maroš opravdu spamuje.. a já tomu nechtěl věřit ja nič, takto už aj ty proti mne brojíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Spamuje je slabé slovo-napišu Olinovi at mu sebere přístup To je fakt moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 však dávam rady, čo nevidíš, že som Dádovi poradil s dverami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Hhahaaa...Dádo ten snídal asi vtipnou kaši vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ja nič, takto už aj ty proti mne brojíš? to zase ne kol5 ještě před chvilkou jsem si tě přece pochvaloval ale jde o to, že jsem nechtěl věřit, že tolko napíšeš, už to vidím na vlastní oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 no keď sme mali rozbité dvere a vymenené tak nám tíež kvapkalo to si pamätám...potom to pritiahli - tie pánty a pohodička Hhahaaa...Dádo ten snídal asi vtipnou kaši vid? čo nevidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 však dávam rady, čo nevidíš, že som Dádovi poradil s dverami? No počkej a v servise zjistí, že ve střeše je díra jak prase :D No jako co mě dostalo, tak pod nohama na tom koberčku se mi objevil záhadný kus dílu.. ale nevím z čeho to je ani kde se to vzalo musím to pak prolízt jako jestli kroupy mi urazily něco v autě, nebo o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak na to nemám...končim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak na to nemám...končim... netreba sa vzdávať bez boja :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No já taky je čas na jídlo a pak jedu pryč akorát škoda, když je venku tak krásně a moje sluníčko na mě nemá čas !!! páč ji přijede rodinka a ještě mi dává hádanky no kde to jsme? aneb kam jsem to dopracoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jo a napadlo je to kolektivně když byli opilí jak dobytek.. Jarda to nahodil jako takovou věc do pranice a Jirka to pod vlivem menšího než malého množštví (alkoholu) udělal Ti kdož nebývají na Zámečku netuší.. Však ty taky netušíš, protože jinak bys takovej blábol nemohl napsat ...bylo v tom něco víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Na autosalon v takovém stavu? Nevěřim! Proč ne?? ...je to ze zámečku pořád rovně po D1 a až pak u výstaviště jednou sjedeš a seš tam - to odřídíš v jakýmkoliv stavu, na to netřeba maturitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já jsem se od Knajpy distancoval už před dloooouhou dobou, ale jak koukám, tak to nepřineslo žádnej účinek Ale jo, přineslo - protože nás nikdo nevychovává a nepoučuje, tak se rozjíždíme čím dál tím více čo ja viem či sa popili na Zámečku...ale pravda je že keď som napísal odpoveď tak som svojimi "špiónskymi" schopnosťami zhodil celé fórum No přesně tak, Maroš zhodil fórum a ještě byl pak drzej, tak dostal varování...až se uklidní, zase se mu sundá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Skájo: Sníža Vás musi pěkně trénovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Zajímalo by mě koho myslíš tím Vás spíš Gábina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Omyl Editováno: 7. Červen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Však ty taky netušíš, protože jinak bys takovej blábol nemohl napsat ...bylo v tom něco víc Nemusím být u všeho ač někdy by se to hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nemusím být u všeho ač někdy by se to hodilo Nesmutni, příště to napravíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Proč ne?? ...je to ze zámečku pořád rovně po D1 a až pak u výstaviště jednou sjedeš a seš tam - to odřídíš v jakýmkoliv stavu, na to netřeba maturitu ja som ti to vravel :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No přesně tak, Maroš zhodil fórum a ještě byl pak drzej, tak dostal varování...až se uklidní, zase se mu sundá no toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čau Dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ja som ti to vravel :smich: No však ty víš taky všechno přece, tak jakýpak copak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nesmutni, příště to napravíme Já snad smutnil? a snad ani netřab to napravit max po 1 ráno, když jsem "k dispozici" řekněme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 wr: čus aspon někdo žije.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 žijem...ako ty máš nejakú skúšku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.