Červen 12, 200916 r Dobré ránko pánové... Maroš tak o štvrtej som bol ešte v robote ale spinkal som ako bábätko...
Červen 12, 200916 r wrcko: nos mám naštěstí OK, nemám rád rýmu a sopel ale krk mě zlobí.. hodně zlobí..
Červen 12, 200916 r Autor Lubi, u vás když něco hoří, tak to vždycky shoří, že??? já jen jestli všichni hasiči spí jako bábätka....
Červen 12, 200916 r Lubi, u vás když něco hoří, tak to vždycky shoří, že??? já jen jestli všichni hasiči spí jako bábätka.... tak dnes v noci spali všetci ako bábätká... ale našťastie žiadny telefón vôbec nezavonil takže to nevadilo... a sú nastavené na max. hlasitosť takže ma vždy zobudia...
Červen 12, 200916 r Ty woe tady je fakt mrtvo. No asik pátek co? Jinak jsme v Brněnský knajpě chlapi.
Červen 13, 200916 r a máte aj tyče ako mal Sam požiarnik?? niee.... našťastie máme "len" prízemnú budovu... A tu to naozaj vôbec nežijee...
Červen 13, 200916 r Chlapi tak vás mám pozdravovat od Romana. Teď momentálně je v Africe a prej je tam 40°. Parádní moře atd. Ve středu by se měl vrátit. Tak jsem zvědav na foto. Upraveno Červen 13, 200916 r od Rosťa19
Červen 13, 200916 r No normální BUZERACE ale Rakušáci už s tím buď přestali a nebo se o tom tolik nemluví.. ale vím, že to taky dělali. Údajně na to celkem funguje mít na autě tu nálepku od DAS, že jezdíš pod jejich "ochranou"
Červen 14, 200916 r po 250tich strankach si neni co povedat? ...ale tento chat mi prisiel trosku zbytocny...pomaly na kazdu temu je na fore topic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.