Červen 14, 200916 r Corro teď už tyče nejsou.... jezdí z vrchu výťahom. tyč je výtah social edition, za příplatek je leštěná
Červen 14, 200916 r Ale ty leštěný maj baby v tanečním klubu. Ty sou 2x leštěný. to je zvláštní druh výtahu - výtah do jednoho patra a když to chtějí zajímavější, tak ji dostanou naležato
Červen 15, 200916 r Čau Rosťo... Síce som včera dospal piatkový nedostatok ale túto noc som zase spal len štyri hodiny takže mi to moc nepomohlo...
Červen 15, 200916 r Chlapi tak vás mám pozdravovat od Romana. Teď momentálně je v Africe a prej je tam 40°. Parádní moře atd. Ve středu by se měl vrátit. Tak jsem zvědav na foto. Doufám, že tam bude dlouho - aspoň stíhám číst nové příspěvky
Červen 15, 200916 r jj egypt taky tam letos mám jet ale furt nevím jestli jo či ne... Upraveno Červen 15, 200916 r od Miles
Červen 17, 200916 r Vzhledem ne Ale je vidět, že když tu není, tak ten chat je naprosto, ale naprosto mrtvý...ROMČO, COME BACK SOON!
Červen 17, 200916 r TOHLE JE SÍLA :smich: to je blbosť, musela byť nadrogovaná, nechce mi povedať, že tú ihlu necítila
Červen 17, 200916 r Zdravim vas vsechny,mam problem,rad bych vam ukazal sve auticko,ale nechteji se mi nacíst fotky,je tady jeste nejaka vec pred zalozenim co se musi provest?diky za radu........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.