lubinob Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ... neverím, že Lubo ty si sa mu s ecoboxom držal, nechci ma rozosmiať :smich: len ma tak zatlačilo do sedadla Tak v tej premávke to nemohol využívať naplno a samozrejme, že sa pozeral aj kde som, lebo sme s atak dohodli... A ty si to zobral vážne, že som mu stííhal??? Tiež som dostal šiltovku a tričko nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Dobré ránko pánově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Krásné dobré ránko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Bré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak kdepak jsou dnes Slovenští bratia ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj Rosťo... Občas treba aj pracovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Zdarec Lubi. Tak ako ?? Dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Celkom v pohode, v noci som nerušena spal cez deväť hodín... Ale dnes idem po robote našim pomôcť na záhradu tak už mám po odpočinku... A Ty ako?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ok. V robotě dobrý,takže vše dobrý jak se říká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Před chviličkou proběhla bramborová kašička a kuřeci medailonky s okurčičkou...a copak jste měli Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Dalmácké čuftíčky s rýžičkou, buchtičkou a šťávičkou Románku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 skoro suchej toustovej chleba a nejaky ovoce, dietka no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Btw jak jsi prorazil tu pneu v kufru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 mrkni do blacklistu a pochopis ja to nebudu znovu rozvadet, bych se zase muset nas*at Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tome, mluvil jsem z Willisem a tak jak to vyznělo to nemyslel, takže asi není důvod se na něj zlobit. Bylo mi to vysvětleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Před chviličkou proběhla bramborová kašička a kuřeci medailonky s okurčičkou...a copak jste měli Vy? Kuřecí steak (jako celkem velkej na zdejší poměry..) na hermelínu a zelenině s bramborovou kaší (ředěnou tak 2:1) Ale měl jsem to 2 a 1/4 hodiny před tebou další jídlo neeee.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No u toho obchodu jsem nebyl, debatu v blacklistu poctivě přečetl a můj názor je, že se do toho nikdo třetí plést nemá, že to je jen mezi prodávajícím a kupujícím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Jj. Míšo, proto asi taky na něj reagovali, spíš na jeho argumenty atd. Editováno: 7. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Já nechci stranit ani jednomu, vážně jsem u toho nebyl a těžko po netu říct. Ty aspoň jednoho znáš osobně, já ne, takže těžko říct a zbytečné napadat a urážet, i když chápu naštvání u obou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Já znám osobně Toma takže můj názor znáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Míšo i když někoho znáš osobně, tak to neznamená že má pravdu a může se do toho vměšovat. Já to beru tak že se k tomu Leonidis nepostavil čele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To neznamená, proto bych je nechal ať si to řeší sami, my všichni kolem víme prd jak to bylo...když jsem se rozváděl a lidi se mě ptali proč, tak jsem jim říkal důvody a taky to ať se ještě zeptají i maželky, aby měli ucelený názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak v tej premávke to nemohol využívať naplno a samozrejme, že sa pozeral aj kde som, lebo sme s atak dohodli... A ty si to zobral vážne, že som mu stííhal??? Tiež som dostal šiltovku a tričko nie... zdravím chlapci tak Lubo tak si ešte nešiel ani ty ako on so mnou včera, fakt, že sa vyzná po Prahe, to určite ...Roman a mohol by si mu ponúknuť svoju rušičku, lebo nemá ...a včerajšia premávka myslíš, že bola menšia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tys byl včera v Praze Maroši a nestavil ses?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 zdravím chlapci tak Lubo tak si ešte nešiel ani ty ako on so mnou včera, fakt, že sa vyzná po Prahe, to určite ...Roman a mohol by si mu ponúknuť svoju rušičku, lebo nemá ...a včerajšia premávka myslíš, že bola menšia? Zdarec Maroš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.