Duben 7, 200916 r ... neverím, že Lubo ty si sa mu s ecoboxom držal, nechci ma rozosmiať :smich: len ma tak zatlačilo do sedadla Tak v tej premávke to nemohol využívať naplno a samozrejme, že sa pozeral aj kde som, lebo sme s atak dohodli... A ty si to zobral vážne, že som mu stííhal??? Tiež som dostal šiltovku a tričko nie...
Duben 7, 200916 r Celkom v pohode, v noci som nerušena spal cez deväť hodín... Ale dnes idem po robote našim pomôcť na záhradu tak už mám po odpočinku... A Ty ako??
Duben 7, 200916 r Před chviličkou proběhla bramborová kašička a kuřeci medailonky s okurčičkou...a copak jste měli Vy?
Duben 7, 200916 r mrkni do blacklistu a pochopis ja to nebudu znovu rozvadet, bych se zase muset nas*at
Duben 7, 200916 r Tome, mluvil jsem z Willisem a tak jak to vyznělo to nemyslel, takže asi není důvod se na něj zlobit. Bylo mi to vysvětleno.
Duben 7, 200916 r Před chviličkou proběhla bramborová kašička a kuřeci medailonky s okurčičkou...a copak jste měli Vy? Kuřecí steak (jako celkem velkej na zdejší poměry..) na hermelínu a zelenině s bramborovou kaší (ředěnou tak 2:1) Ale měl jsem to 2 a 1/4 hodiny před tebou další jídlo neeee..
Duben 7, 200916 r No u toho obchodu jsem nebyl, debatu v blacklistu poctivě přečetl a můj názor je, že se do toho nikdo třetí plést nemá, že to je jen mezi prodávajícím a kupujícím.
Duben 7, 200916 r Jj. Míšo, proto asi taky na něj reagovali, spíš na jeho argumenty atd. Upraveno Duben 7, 200916 r od Rosťa19
Duben 7, 200916 r Já nechci stranit ani jednomu, vážně jsem u toho nebyl a těžko po netu říct. Ty aspoň jednoho znáš osobně, já ne, takže těžko říct a zbytečné napadat a urážet, i když chápu naštvání u obou...
Duben 7, 200916 r Míšo i když někoho znáš osobně, tak to neznamená že má pravdu a může se do toho vměšovat. Já to beru tak že se k tomu Leonidis nepostavil čele.
Duben 7, 200916 r To neznamená, proto bych je nechal ať si to řeší sami, my všichni kolem víme prd jak to bylo...když jsem se rozváděl a lidi se mě ptali proč, tak jsem jim říkal důvody a taky to ať se ještě zeptají i maželky, aby měli ucelený názor.
Duben 7, 200916 r Tak v tej premávke to nemohol využívať naplno a samozrejme, že sa pozeral aj kde som, lebo sme s atak dohodli... A ty si to zobral vážne, že som mu stííhal??? Tiež som dostal šiltovku a tričko nie... zdravím chlapci tak Lubo tak si ešte nešiel ani ty ako on so mnou včera, fakt, že sa vyzná po Prahe, to určite ...Roman a mohol by si mu ponúknuť svoju rušičku, lebo nemá ...a včerajšia premávka myslíš, že bola menšia?
Duben 7, 200916 r zdravím chlapci tak Lubo tak si ešte nešiel ani ty ako on so mnou včera, fakt, že sa vyzná po Prahe, to určite ...Roman a mohol by si mu ponúknuť svoju rušičku, lebo nemá ...a včerajšia premávka myslíš, že bola menšia? Zdarec Maroš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.