Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rosto: tak se s nim prosím tě spoj a dej řeč.Jinak jsem před chvilkou domluvil s Robertem ale ten bohužel nemuže.Škoda. Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jeden na zlepseni nalady: # Česká fotbalová reprezentace hraje ve Wembley zápas s Anglií. > # Angličani berou zápas trochu na lehkou váhu, takže jdou radši na pivko s > # tím, že tam nechají Rooneyho, který bez problémů porazí Čechy sám. V > klidu > # chlastají v hospodě a už ve 4. minutě dobrá zpráva, že Rooney dal gol a > # Anglie vede 1:0. Tudíž pijou dál, jenže nové zprávy nechodí a v 85. > minutě > # přichází studená sprcha - Češi vyrovnali. Okamžitě se vypotácí z baru a > # jedou na stadión, tam dostávají další šokující zprávu - v nastaveném > čase > # Milan Baroš rozhodl zápas na 2:1 pro Čechy.... > # Vběhli do šatny kde sedí Rooney a kroutí hlavou. Hned dostal pojeb: > # Wayne co se stalo, jak jsme mohli prohrát s Čechy..? Chlapi nebudte > # nasraní, nemohl jsem moc dělat,rozhodčí mě v 13. minutě vyloučil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 M*A*G*O*R V 4:45 !!! a máš u mě veliký mínus - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jeden na zlepseni nalady:# Česká fotbalová reprezentace hraje ve Wembley zápas s Anglií. > # Angličani berou zápas trochu na lehkou váhu, takže jdou radši na pivko s > # tím, že tam nechají Rooneyho, který bez problémů porazí Čechy sám. V > klidu > # chlastají v hospodě a už ve 4. minutě dobrá zpráva, že Rooney dal gol a > # Anglie vede 1:0. Tudíž pijou dál, jenže nové zprávy nechodí a v 85. > minutě > # přichází studená sprcha - Češi vyrovnali. Okamžitě se vypotácí z baru a > # jedou na stadión, tam dostávají další šokující zprávu - v nastaveném > čase > # Milan Baroš rozhodl zápas na 2:1 pro Čechy.... > # Vběhli do šatny kde sedí Rooney a kroutí hlavou. Hned dostal pojeb: > # Wayne co se stalo, jak jsme mohli prohrát s Čechy..? Chlapi nebudte > # nasraní, nemohl jsem moc dělat,rozhodčí mě v 13. minutě vyloučil..... Jsem mrtvej smíchy. :smich: :smich: Jo a tovíte že Ujfaluši skončil u repre? Prej ho serou novináři,jen pomlouvají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Olfiku:ty hjazle jeden...copak děláš v neděli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ten vtip je slabej... navíc nemůžeš hrát v míň jak v sedmi lidech v poli... takže je to prostě píčovina... navíc si myslím, že bychom ani nevyrovnali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Na tom vyrovnání něco je Pájo. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 to Rosťa 19: Odcituju z blogu kamaráda.. lépe bych to nenapsal.. Viděl jsem Dohráno. Díval jsem se ráno, večer nemůžu, protože večer dřu. Ty vole a prej jako po tom nepovedeným derby se Slovákama naši zapíjeli žal s lehkejma holkama v baru. A hned že by měl jako odstupit trenér Rada. Týý krávo, vo co jako komu de? To je celý jenom vo rejpání, vole. Jako by nestačilo, že se hned po utkání ty mediální mrdky zeptaly: "Dobrý večer, pane Rado, Vám se ten zápas jako líbil?" To by jeden blil, Milane. A že si pak v noci udělali klucí čas na nějaký komedie s hérečkama, zatímco by se měli klepat vo žití? Dyť jsou to ještě haranti. Až budou větší, budou pařit někde inkognito. Milane, pocem, seš tam ještě? Ty vole tak ten Rada. Hele, ten to má v tý hlavě srovnaný jako to domino. Stačí jebnout do tý první kostky a hned mu to dojde, že v čase ekonomický krize je nutný se soustředit na jiný věci než je fotbal. Tu kvalifikaci teď už dokopem v klidu a příští rok v létě, až bude celosvětová hospodářská recese dosahovat vrcholu, bude každej druhej Evropan unavenej jako kotě z nočního sledování fotbalovýho mistrovství v JAR, zatímco do růžova vyspinkaní Češi se stanou evropskými úderníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Romco v nedeli rikas, to pocitam budu u tebe zrat tu srnku ne? Ne ted vazne nevim cece, sice se tam neco rysuje ale nic vazneho, vazne plany budu delat az jestli se mi podari prezout, te predni guma je cimdal horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Jasně. nemůžu, škoda no:( Velikonoce musím strávit s drahou1/2 a rodinou edit: pravopis:) Vorlajz: budu celej vikend cca 5km od tvýho bydliště Editováno: 8. Duben 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ztrávit??? to si teď děláš prdel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 vorlajz: pravopis no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 to Rosťa 19: Odcituju z blogu kamaráda.. lépe bych to nenapsal.. Viděl jsem Dohráno. Díval jsem se ráno, večer nemůžu, protože večer dřu. Ty vole a prej jako po tom nepovedeným derby se Slovákama naši zapíjeli žal s lehkejma holkama v baru. A hned že by měl jako odstupit trenér Rada. Týý krávo, vo co jako komu de? To je celý jenom vo rejpání, vole. Jako by nestačilo, že se hned po utkání ty mediální mrdky zeptaly: "Dobrý večer, pane Rado, Vám se ten zápas jako líbil?" To by jeden blil, Milane. A že si pak v noci udělali klucí čas na nějaký komedie s hérečkama, zatímco by se měli klepat vo žití? Dyť jsou to ještě haranti. Až budou větší, budou pařit někde inkognito. Milane, pocem, seš tam ještě? Ty vole tak ten Rada. Hele, ten to má v tý hlavě srovnaný jako to domino. Stačí jebnout do tý první kostky a hned mu to dojde, že v čase ekonomický krize je nutný se soustředit na jiný věci než je fotbal. Tu kvalifikaci teď už dokopem v klidu a příští rok v létě, až bude celosvětová hospodářská recese dosahovat vrcholu, bude každej druhej Evropan unavenej jako kotě z nočního sledování fotbalovýho mistrovství v JAR, zatímco do růžova vyspinkaní Češi se stanou evropskými úderníky. Bohužel je to tak Roberte. Už ty média začínají fungovat jak v Americe. Jen plivat špínu a tu dřinu nikdo nevidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Když s Váma je to těžky...to mám domlouvat rok dopředu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No hold budeme sami Romane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dobre ranko, uzivam si plnymi dousky aplikovanou statistiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Když s Váma je to těžky...to mám domlouvat rok dopředu? stačilo by 14dní, ale jde o to že ted jsou Velikonoce a ty mam naplánovaný fakt ten rok dopředu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To je skoda Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 a já myslel že Velikonoce jsou tak nějak podle kalendáře a on je přitom určuje Lukýsek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To je skoda Luky neříkej že ty tam budeš taky....nedá se nic dělat:(příště mi musíte dát vědět aspoň týden dopředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 a já myslel že Velikonoce jsou tak nějak podle kalendáře a on je přitom určuje Lukýsek srandičky, zkrátka každý Velikonoce trávím na chatě a letos tomu nebude jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ja bych tam byl rad, snad mi to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No ja fakt nevim, mam to celkem z ruky. 250km ...setrim ted kazdou korunu na ten ,,spravny" naraznik Uvidim, co se da delat, rad bych vas poznal kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Brý den hoši, neska sme mali školenie BOZP fakt veľmi potrebná vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tam se dobře spí na školení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.