Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Míšo, já to mám sice jen 120 km ale myslím že to stojí zato ne? Každý zážitek je k nezaplacení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 počkej na ŠkodaHome, čímž samozřejmě nechci odrazovat od návštěvy u Romariůů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no ma byt pekne az do konce dubna, jenze chudak Romanova okta, kdyz zase pujde lovit dalsi srnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 HLÁŠENÍ MÍSTNÍHO ROZHLASU: V NEDĚLI SE USKUTEČNÍ GRILOVAČKA U ROMARIOVÝCH NA ZAHRADĚ: bude se podávát pečené masíčko s kupou zeleniny,bude Plzen a pro řidiče Radegast,dále budou arménsky specialitky a proto neváhejte a zastavte se. Pozvání je pro všechny OII a Burek s OI je taky zván.Bratři Sůlováci jako je Lubo(náš taxikář a Mároš ještě nepotvrdili učást) Vše je myšleno vážně a bez kecu.takže se snažte.Přijezd vidím okolo poledního v neděli 12 dubna 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 budou šašliky??? nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 já tam teda bohužel nemůžu přijet, už mám naplánovanou práci na chalupě a navíc mám v neděli fotbal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ty joo...Vorlandéz!!! Překvapils!!! Jak to víš??? Snad to neznáš???!! Ty krávo...tak to čumim.Ano šašlyk je naše národní jidlo co nemá chybu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 já tam teda bohužel nemůžu přijet, už mám naplánovanou práci na chalupě a navíc mám v neděli fotbal... Kdo hraje Pájo ?? Slávie ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jo panáčku, já nejsem žádný béčko! navíc znám pár arménců ... (nebo se říká arménů ... teď nevím a nerad by to tady komolil) ... zrovinka dneska jsem jedoho potal ve městě hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hmm tak ty šašliky vypadaji na wikipedii luxusne ze bych vazne prijel :-D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rosťo, já bych to viděl na FC Leopoldka - Renda tým ... já hraju za Leopoldku, nosím na zádech 9 a střílím góly jako Alen Shearer ... až shodím 15 kg, tak budu jako Anelka prdelka rofl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Vorlajz: vážně? To fakt koukám.Jinak je správně "pár Arménů" Chlapi: musim letět.Jedu za projektantem a pak Tobě zajistit tamto...však víš Vorlandéz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rosťo, já bych to viděl na FC Leopoldka - Renda tým ... já hraju za Leopoldku, nosím na zádech 9 a střílím góly jako Alen Shearer ... až shodím 15 kg, tak budu jako Anelka prdelka rofl Co hrajete za soutěž Pavle ?? Nebo to je jen srandamač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 obeeeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Co hrajete za soutěž Pavle ?? Nebo to je jen srandamač ? Christiano Vorlando :smich: je tam hviezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 HLÁŠENÍ MÍSTNÍHO ROZHLASU:V NEDĚLI SE USKUTEČNÍ GRILOVAČKA U ROMARIOVÝCH NA ZAHRADĚ: bude se podávát pečené masíčko s kupou zeleniny,bude Plzen a pro řidiče Radegast,dále budou arménsky specialitky a proto neváhejte a zastavte se. Pozvání je pro všechny OII a Burek s OI je taky zván.Bratři Sůlováci jako je Lubo(náš taxikář a Mároš ještě nepotvrdili učást) Vše je myšleno vážně a bez kecu.takže se snažte.Přijezd vidím okolo poledního v neděli 12 dubna 2009. jasné,že je to vážne a ja vážne oznamujem, že neprídem, pretože sa stretneme celá rodina a treba oblievať a Lubo tiež nepríde ako písal, ale on si to možno ešte rozmyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rosťo, to je jenom taková sranda! ale o to víc mě to baví! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No to mi povídej, tyhle srandamače miluju. U toho je vždycky prdel jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 vsichni si sli po obede lehnout? ze je tu takove mrtvo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Už dlouho je tu mrtvo Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Prisly mi letni kola, takze jsem pro ne hned utikal, venku je kraaasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 sakra, tak to vypada ze disky budou zitra ale v penuservisech se za jeden den utvorila fronta na 14 dni, uz se objednava na 20. dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 nedes me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Olafe: u nás už na 22. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to ja netuším na kedy objednávajúú... Svoje už mám prezuté týždeň a fabiu idem dnes, gumy s kolami som tam nechal cez obed a po robote mi to prehodí na auto... a bez objednávania... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.