Duben 8, 200916 r Míšo, já to mám sice jen 120 km ale myslím že to stojí zato ne? Každý zážitek je k nezaplacení.
Duben 8, 200916 r no ma byt pekne az do konce dubna, jenze chudak Romanova okta, kdyz zase pujde lovit dalsi srnu
Duben 8, 200916 r HLÁŠENÍ MÍSTNÍHO ROZHLASU: V NEDĚLI SE USKUTEČNÍ GRILOVAČKA U ROMARIOVÝCH NA ZAHRADĚ: bude se podávát pečené masíčko s kupou zeleniny,bude Plzen a pro řidiče Radegast,dále budou arménsky specialitky a proto neváhejte a zastavte se. Pozvání je pro všechny OII a Burek s OI je taky zván.Bratři Sůlováci jako je Lubo(náš taxikář a Mároš ještě nepotvrdili učást) Vše je myšleno vážně a bez kecu.takže se snažte.Přijezd vidím okolo poledního v neděli 12 dubna 2009.
Duben 8, 200916 r Autor já tam teda bohužel nemůžu přijet, už mám naplánovanou práci na chalupě a navíc mám v neděli fotbal...
Duben 8, 200916 r Ty joo...Vorlandéz!!! Překvapils!!! Jak to víš??? Snad to neznáš???!! Ty krávo...tak to čumim.Ano šašlyk je naše národní jidlo co nemá chybu!
Duben 8, 200916 r já tam teda bohužel nemůžu přijet, už mám naplánovanou práci na chalupě a navíc mám v neděli fotbal... Kdo hraje Pájo ?? Slávie ??
Duben 8, 200916 r Autor jo panáčku, já nejsem žádný béčko! navíc znám pár arménců ... (nebo se říká arménů ... teď nevím a nerad by to tady komolil) ... zrovinka dneska jsem jedoho potal ve městě hihi
Duben 8, 200916 r Autor Rosťo, já bych to viděl na FC Leopoldka - Renda tým ... já hraju za Leopoldku, nosím na zádech 9 a střílím góly jako Alen Shearer ... až shodím 15 kg, tak budu jako Anelka prdelka rofl
Duben 8, 200916 r Vorlajz: vážně? To fakt koukám.Jinak je správně "pár Arménů" Chlapi: musim letět.Jedu za projektantem a pak Tobě zajistit tamto...však víš Vorlandéz...
Duben 8, 200916 r Rosťo, já bych to viděl na FC Leopoldka - Renda tým ... já hraju za Leopoldku, nosím na zádech 9 a střílím góly jako Alen Shearer ... až shodím 15 kg, tak budu jako Anelka prdelka rofl Co hrajete za soutěž Pavle ?? Nebo to je jen srandamač ?
Duben 8, 200916 r Co hrajete za soutěž Pavle ?? Nebo to je jen srandamač ? Christiano Vorlando :smich: je tam hviezda
Duben 8, 200916 r HLÁŠENÍ MÍSTNÍHO ROZHLASU:V NEDĚLI SE USKUTEČNÍ GRILOVAČKA U ROMARIOVÝCH NA ZAHRADĚ: bude se podávát pečené masíčko s kupou zeleniny,bude Plzen a pro řidiče Radegast,dále budou arménsky specialitky a proto neváhejte a zastavte se. Pozvání je pro všechny OII a Burek s OI je taky zván.Bratři Sůlováci jako je Lubo(náš taxikář a Mároš ještě nepotvrdili učást) Vše je myšleno vážně a bez kecu.takže se snažte.Přijezd vidím okolo poledního v neděli 12 dubna 2009. jasné,že je to vážne a ja vážne oznamujem, že neprídem, pretože sa stretneme celá rodina a treba oblievať a Lubo tiež nepríde ako písal, ale on si to možno ešte rozmyslí
Duben 8, 200916 r sakra, tak to vypada ze disky budou zitra ale v penuservisech se za jeden den utvorila fronta na 14 dni, uz se objednava na 20. dubna
Duben 8, 200916 r Tak to ja netuším na kedy objednávajúú... Svoje už mám prezuté týždeň a fabiu idem dnes, gumy s kolami som tam nechal cez obed a po robote mi to prehodí na auto... a bez objednávania...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.