Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Takže oznamuju že mě před 2 hodinama naprcali auto.Mou černou Octávku.Řetězová bouračka...bohužel jsem byl první...a další dvě auta za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Roman to myslíš vážne? daj nejaké fotos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to je hoodne nepríjemné Romane... nestalo sa ti nič?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Myslím to bohužel vážně.Já jsem to ubrzdil,ženská co jela za mnou taky ale chlap to do nás narval...nejdřiv do té žensky s Passatem a ona do mě.Rána jako svině!!! Vylezu z auta napumpovanej jako hovado a zezadu nic! Popraskaný lak na RS nárazniku.Ty dvě auta za mnou na tom byli hůř.Fabka měla půlku kapoty v píči.U mě škoda cca 5 tisic protože bude se střikat celej nárazník Kdybych já debil tam měl kouli tak se nestane nic.Prostě pech jako prase! Editováno: 8. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ty voleeee, a kde sa to stalo? :feve: tak aspoň že výfuky OK či nie???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Romario hlavne si to nechaj poriadne skontrolovať, ja som mal tiež taký ťukanec na OI tiež nič nebolo vidieť a po odobratí nárazníka bol rozflákaný celý zadok, až na rezervu. tebe sa s hudbou nestalo nič? nepopraskala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ešteže tak, keď je to len lak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ach jo a kde? jinak zadek v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Mároš: vejfuky jsou OK a celkově taky.Jen ten popraskaný lak.Ta ženská měla malé dítě a to bylo v šoku.Na howno! 2 hodiny zdržení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 woe to sem rád, že máš laufy OK.. chci napsat že bych toho wola zahlušil ale bohužel takové věci se stávají. .Ještě žes byl první.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ako píše speeder skús dať alebo ty daj dole nárazník, či nie je výstuha v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ach jo a kde? jinak zadek v poho? si nečetl Tome, že mezi nima byla ženská? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Romco, to jsi z toho vysel jeste dobre cece, za krkem neboli nebo tak ? Opatrne s tou skodou 5000, nevis co se pohlo uvnitr doporucuje peclive prozkoumat kufr jak zevnitrt tak zespod. Lubinob: prosim te ten tvuj znamej co ma ten pneuservis, ma plastovou patku, zkusenosti s obouvanim 18" a dela v patek celkem douho nebo teoreticky i v sobotu. Bych si ta klidne zajel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Navic jsem jel pracovně ale soukromym autem.Kdyby to bylo služebním tak by to bylo větší papírování.Stalo se to paradoxně přímo naproti policejní služenbě tak jsem tam šel ale měl jsem smulu...jakmile škoda na jednom vozidle neni 100 tisic tak se s Váma nikdo nebavi.Debilita!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ty woe...ještě jsem se díval a řikal jsem si v duchu-"dobry,ženska to ubrzdila" ...a najednou mrda že mi to auto uskočilo o půl metrů. Divím se že té poslední Fabii nevylitnul airbag i kdy měla půlku auta zrušenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) já když na :prc: al tu ženskou v tom malým šmejdovi z TCPa, tak to byla taky šlupka ale na autě nic moc.. Editováno: 8. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 masaker..romco mrkni k rezerve jestli tam nemas neco pohleho..naraznik odrazi vzdycky vyztuha..muze byyt hyblaa a nemusi se to videt..na toto opatrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No nemám já doprdele smůlu??? Ten byt před měsicem a ted tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to nasere Romane. Zase ale je štěstí že se ti nic nestalo a žádná velká škoda co?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ROMČO, PROMIN, BUDE TO ZNÍT HNUSNĚ a arogantně.. ale řešíš kravinu Ví to strašně málo lidí a tak to zůstane, ale mi se stalo něco horšího.. Bud v klídku, opravíš, přelakuješ, za chvilku jezdíš dál.. za to já.. Nedramatizuj to, co není.. ve výsledku pouze vím, že tě to nasere, ale auto máš pojízdný, takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To teeda máš smolu... pozri do toho kufra k rezerve, zvonku to na prvý pohľad nemusí byť vidieť.... Ol@fe z roboty k nenu idem tak sa opýtam a hneď z domu ti napíšem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No nemám já doprdele smůlu??? Ten byt před měsicem a ted tohle... O smůle bych se s tebou pobavil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 kazdej to dado nebere tak povrchne jako ty...nekdo ma svoje auto opravdu rad a souciitii sniim me by srala i mala tecka na laku...a pocit ze me to ted nekdo naborii..rad by jsem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dádo: máš sice pravdu ale stejně tě to sere! Auto si opečováváš a najednou buch buch a auto musi do servisu an 4 dny-o to tu jde že nebudu mit 4 dny auto.chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dádo: máš sice pravdu ale stejně tě to sere! Auto si opečováváš a najednou buch buch a auto musi do servisu an 4 dny-o to tu jde že nebudu mit 4 dny auto.chápeš? 4dny? sory já ho nemám 4 ... ale TEJDNY :smich: a teď co je horší a kdo ví jak to bude.. PS: auto neopečovávám z tohohle důvodu.. stejně jako proto ho taky netuním, nevymejšlím kraviny atd.. sem hold jinej proti proudu, ale.. Jo jendou za čas mě chytne umejvací nálada, ale to je jiná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.