Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Pojdte kecat sem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Proč? Si tady povídej sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 no jasně. Ať to tam Pájovi nesviníme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Nemám šanci. Máš lepší Chip. Ale možná to bude i o stylu jízdy. Můžem zkusit. :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jsem zvědavej na spojku...kolik ještě vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 asi to tu přejmenuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ty woe...Vorlajz honí přispěvky...bacha na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ty jo... dneska mi to jde... ale Romčo, jsi v těsném závěsu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Já ti na závěs kakám jdu si otevřit Plzen...jen hon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To už bych nestíhal ani přepínat na klávesce ty woe... takhle jsem zadejchanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Taky Tě Rosto bolej prsty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jak kdybych dojil krávu rukama. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jsem tu spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No jasně Houmi. Přesně tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Pájo, kde sledujete to vedení v příspěvkách ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Se tu trochu krcim, to vis, mezi OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tady jsou Houmi všichni pohoodáři, takže v klídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Prej monolog....ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak tady je spousta lidi v cajku kurna, stve me, ze se nedostanu poradne na zadny sraz Jedine, ze by se udelal nejaky u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Pekne si tu naháňate tie príspevky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Myslíš v Jižních čechách ?? Houmi? Editováno: 9. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Pekne si tu naháňate tie príspevky... Ahóój Lubo. Jak to jazdí. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Lubo: díky za radu.F5 už proběhlo a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Mno, je to fakt na draka, ted se nedostanu uz vubec nikam pryc... psal mi vitto, jestli by se to nedalo udelat u nas na penzionu, ale asi to neodpovidalo predstavam a nebo je to pro hodne lidi daleko k nam na jih. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosťo jazdí to dobre, včera som skúšal otočiť o pol otáčky na spotrebu a v noci asi 70km priemerkou 64km/h za 4,2 l/100km... podľa palubáku samozrejme, uvidím keď pôjdem dotankovať, zatiaľ mám od plnej nádrže spotrebu 4,7... Neni zač Romčo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.