Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dost dobrý Lubo. Ale já otáčet nebudu. Mám to naplno, pak to moc nejede. Prostě není to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Houmi ty jsi přímo z Krumlova ? Tam máme taky obchod. Mám to v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 zapněte čt1 hned!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 pusteno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Politika mě nezajímá Romčo. Jsem vždycky nasr..ej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Masakr co? Neopravněná exekuce.Hnus! Kvůli 6000,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosta: jj, primo z Krumlova, bydlim asi 7 minut od vaseho obchudku Ten obchudek uz funguje nejaky cas, vid, myslim, ze jsem tam neco kupoval taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To neni o politice bejku.To se muže stát i tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Romariooo: kdyz ti povim, ze financak prisel na cloveka kvuli tomu, ze omylem napsal nekde do odpisu vino (ca 100 Kc), ktery si s manzelkou koupili k vyroci, a musel zaplatit nejakych 20tisic... mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dost dobrý Lubo. Ale já otáčet nebudu. Mám to naplno, pak to moc nejede. Prostě není to ono. Aj ja to vrátim naspäť, len som chcel vaskúšať čo to spraví... Myslím, že aj tak motor ide lepšie a lahšie ako origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Strašná představa Houmiku...šíleny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Lubo: díky za radu.F5 už proběhlo a je to ok. Ale to já Ti radil už ráno...se na mě beztak ještě zlobíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosta: jj, primo z Krumlova, bydlim asi 7 minut od vaseho obchudku Ten obchudek uz funguje nejaky cas, vid, myslim, ze jsem tam neco kupoval taky. Jj.Už dlouho.. Já jsem bydlel v Horní Plané. Znáš to tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Aj ja to vrátim naspäť, len som chcel vaskúšať čo to spraví... Myslím, že aj tak motor ide lepšie a lahšie ako origo... Jede mnohem líp než origo. A hlavně zlehka co ??. Je to super Ecobox. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To neni o politice bejku.To se muže stát i tobě. Jasně. To chápu ale mě tohle hrozně sere ten náš posr... systém. každej by jen okrádal druhý. :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Skájo: nezlobím.V pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosta: no neasi my meli jak dlouho v Perneku chatu, tu jsme dali minuly rok pryc, uz tech nemovitosti bylo moc Nejakou drevenou kocku jsem u vas kupoval nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ale to já Ti radil už ráno... To som videl tak som to nechcel opakovať... ale vo Vorlajzovom vlákne sa bál či mu to niečo nevymaže tak som to trochu upresnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jede mnohem líp než origo. A hlavně zlehka co ??. Je to super Ecobox. :palec2: Je to úplne o inom.... akoby sa motor prebral k životu... Ani na to moc nešlapem a neviem prečo skoro všetkým utekám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Já bydlel v bytovkách hned naproti starý škole v Komenského ulici ty woe. A v Krumlově mám spolužáka.. nějakej Petr Chavík, prej dělá v realitce nebo co. před 2 lety byl sraz po 25 letech ale já byl zrovna ve Vídni takže smůla a ser.. mě to. V létě tam vyráží na čumendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Je to úplne o inom.... akoby sa motor prebral k životu... Ani na to moc nešlapem a neviem prečo skoro všetkým utekám... Je to tak Lubo . Prostě super. Aby to vydrželo co ? Jak když tam naleješ benzín ty kokso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosta: No vyraz, vyraz... pfff, tak to ode mne bude starsi, dost starsi, jsem preci jen mlade 22i lety no ale hezky se to tady schazi, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Svět je malej Houmi. Jsem o trochu starší ale ne o moc. 42 let. :smich: V Planý jsem vyrůstal jako dítě. Celých 14 let. A pak Jindř. Hradec a teď kus od Práglu. To je co?. Za Č.Krlumlov jsem hrál hokej. Editováno: 9. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosťo dúfam, že to vydržíí... zase až toľko tomu nešlapem, jazdím celkom v kľude... Idem zase nachvíľu von, v poslednej dobe robíme s kolegom nejako často odvozy áut keď sa šoféri až v baroch rozhodnú, že budú popíjať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 škoda, že není ECO BOX pro FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.