Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Romariooo: kdyz ti povim, ze financak prisel na cloveka kvuli tomu, ze omylem napsal nekde do odpisu vino (ca 100 Kc), ktery si s manzelkou koupili k vyroci, a musel zaplatit nejakych 20tisic... mazec

Vloženo
Dost dobrý Lubo. Ale já otáčet nebudu. Mám to naplno, pak to moc nejede. Prostě není to ono. :palec2:

Aj ja to vrátim naspäť, len som chcel vaskúšať čo to spraví... :p

Myslím, že aj tak motor ide lepšie a lahšie ako origo... ;)

Vloženo
Rosta: jj, primo z Krumlova, bydlim asi 7 minut od vaseho obchudku :palec2: Ten obchudek uz funguje nejaky cas, vid, myslim, ze jsem tam neco kupoval taky.

Jj.Už dlouho.. Já jsem bydlel v Horní Plané. Znáš to tam? :palec2:

Vloženo
Aj ja to vrátim naspäť, len som chcel vaskúšať čo to spraví... :p

Myslím, že aj tak motor ide lepšie a lahšie ako origo... ;)

Jede mnohem líp než origo. A hlavně zlehka co ??. Je to super Ecobox. :palec2: :palec2: :palec2:

Vloženo
Jede mnohem líp než origo. A hlavně zlehka co ??. Je to super Ecobox. :palec2: :palec2: :palec2:

Je to úplne o inom.... akoby sa motor prebral k životu... :palec2:

Ani na to moc nešlapem a neviem prečo skoro všetkým utekám... :smich::smich:

Vloženo

Já bydlel v bytovkách hned naproti starý škole v Komenského ulici ty woe. A v Krumlově mám spolužáka.. nějakej Petr Chavík, prej dělá v realitce nebo co. před 2 lety byl sraz po 25 letech ale já byl zrovna ve Vídni takže smůla a ser.. mě to. V létě tam vyráží na čumendu. :palec2:

Vloženo
Je to úplne o inom.... akoby sa motor prebral k životu... :palec2:

Ani na to moc nešlapem a neviem prečo skoro všetkým utekám... :smich::smich:

Je to tak Lubo . Prostě super. Aby to vydrželo co ? Jak když tam naleješ benzín ty kokso. :smich:

Vloženo (editace)

Svět je malej Houmi. Jsem o trochu starší ale ne o moc. 42 let. :smich: :smich: :smich: V Planý jsem vyrůstal jako dítě. Celých 14 let. A pak Jindř. Hradec a teď kus od Práglu. To je co?. Za Č.Krlumlov jsem hrál :D hokej.

Editováno: , autor: Rosťa19
Vloženo

Rosťo dúfam, že to vydržíí... zase až toľko tomu nešlapem, jazdím celkom v kľude... ;):smich:

Idem zase nachvíľu von, v poslednej dobe robíme s kolegom nejako často odvozy áut keď sa šoféri až v baroch rozhodnú, že budú popíjať... :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...