Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Rosta: sakra, asi pockam az do Vanoc ne, legrace... ja se po CK moc nepohybuju, skoro tu nejsem, ale kdyby neco, tak vas doporucim hostum Díky Houmi. Až tam pojedu tak se zastavím na kus řeči ju? Editováno: 9. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No nic pánové, jdu chrnět. Jsem urvanej jak eskymáckej pes. Tak zdar zejtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Romca urco gej neni, videl jsem ho osobne a je to pekny chlap, to se musi nechat , ale gay, to urcite nee! Navic pekne slecny na nej volaly v Hradci, jak jsem u nej byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosta: klidne, rad poznam lidi z fora taky padim, rano me ceka robota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Nazdar ahoj Vy jste se tady zase rozepsali.. Nechceš to vorlazji přejmenovat na: Chat- Hoňka aneb honíme...příspěvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Lancelot: to nejde!!! to je přece jen můj monolog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 jak je libo Lanci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Vorlandéz: Smaž mě nebo ti propícham kola u Scauta!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Lancelot: to nejde!!! to je přece jen můj monolog Pravdu díš, ale už je pozdě vorlajz je aktivista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak ja to balim, jdu koukat na novy dil Ztracenych, tak zitra hosi, cuuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To jste už všichni odpadli? Takže mám zhasnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 dobrou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobrou noc kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 good moooooorninK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 brý ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Brý ránko kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Rosťo, nebuď tak přecitlivělej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) To já po ránu jsem vždycky Pájo...... kol119 Editováno: 10. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dobré ránko kluci a zvlášt náš krásnej Pájineček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ahoj Romane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ahoj! Dnes psali na netu že víkend má být povedený...tak jsem zvědavej.Olaf taky slíbil že přijede s přítelkyní a dojede i TomV s Váma dvouma.Já myslím že na to že jsme to tak nějak neplánovali je to uspěch.Vím jak těžké je dát dokupy pár lidi a něco domluvit. Dnes mám volno protože maji děti prázdniny.Chtěli jsme jet do ZOO v Praze ale holka měla ráno teplotu i když ted je v pořádku.To ZOO je prej hodně na urovní tak se tam každopádně chceme podívat.Pěknej den všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jj. Romčo. Párkrát jsem tam byl. Nohy mě boleli jak po maratonu, takže tohle jde už mimo mě. Ale určitě děti potěšíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Rosto: a dá se tam prosím tě nějak kloudně zaparkovat? A nebo to nechat u Tebe v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 bré ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.