Duben 9, 200916 r Rosta: sakra, asi pockam az do Vanoc ne, legrace... ja se po CK moc nepohybuju, skoro tu nejsem, ale kdyby neco, tak vas doporucim hostum Díky Houmi. Až tam pojedu tak se zastavím na kus řeči ju? Upraveno Duben 9, 200916 r od Rosťa19
Duben 9, 200916 r Romca urco gej neni, videl jsem ho osobne a je to pekny chlap, to se musi nechat , ale gay, to urcite nee! Navic pekne slecny na nej volaly v Hradci, jak jsem u nej byl
Duben 9, 200916 r Nazdar ahoj Vy jste se tady zase rozepsali.. Nechceš to vorlazji přejmenovat na: Chat- Hoňka aneb honíme...příspěvky?
Duben 9, 200916 r Lancelot: to nejde!!! to je přece jen můj monolog Pravdu díš, ale už je pozdě vorlajz je aktivista
Duben 10, 200916 r To já po ránu jsem vždycky Pájo...... kol119 Upraveno Duben 10, 200916 r od Rosťa19
Duben 10, 200916 r Ahoj! Dnes psali na netu že víkend má být povedený...tak jsem zvědavej.Olaf taky slíbil že přijede s přítelkyní a dojede i TomV s Váma dvouma.Já myslím že na to že jsme to tak nějak neplánovali je to uspěch.Vím jak těžké je dát dokupy pár lidi a něco domluvit. Dnes mám volno protože maji děti prázdniny.Chtěli jsme jet do ZOO v Praze ale holka měla ráno teplotu i když ted je v pořádku.To ZOO je prej hodně na urovní tak se tam každopádně chceme podívat.Pěknej den všem.
Duben 10, 200916 r Jj. Romčo. Párkrát jsem tam byl. Nohy mě boleli jak po maratonu, takže tohle jde už mimo mě. Ale určitě děti potěšíš.
Duben 10, 200916 r Rosto: a dá se tam prosím tě nějak kloudně zaparkovat? A nebo to nechat u Tebe v práci?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.