Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Zitřek plati!!! Nic se neruši!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Romčo tak běž spinkat ať tam zítra nepadneš únavou už v 1:30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Hele Romane, myslis ze das dneska jeste 15 prispevku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 P.T Proooč??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ted uz jen 12 Budes mit jubileum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Nekecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vidíš to - málem jsem to prošvihnul.Děkuju!!! Ale už to pomaličku omezuju protože to je děsnej žrout času.Ted začala zahrádka...trávníček...masíčko...houpačka...zavlažování a tak dále...nebude moc času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To mi povidej, a to jsem tu jen chvili Jeste ze na tech sluzebkach neni co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 P.T s Tebou budu mít řeč...zajimáš mě...Tvoje práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak ted nevim - zajima Te moje prace, protoze nevis co delam, nebo Te zajima moje prace, protoze vis, co delam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Zajimá mě Tvoje práce protože vím co děláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Ještě 3 Editováno: 11. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Uz jen 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 to je bomba napsal jsem 4 a zas tam prdnul jeden tak jsem dal upravit dal tam trojku a ty jsi mě předběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Neuvěřitelny jak jsem pod kontrolou...jdu pro šampus...nebo ho nechám na zitřek??? P.T přijedeš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Bohuzel ne, jak jsem psal, visim v Bulharsku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 to je bomba napsal jsem 4 a zas tam prdnul jeden tak jsem dal upravit dal tam trojku a ty jsi mě předběhl To vis, hlidame ho jako oko v hlave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Gratuluju Romane!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To snad neni možny...oddaloval jsem to s pocitem že jste to vzdali DÍKY DÍKY DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Vis co mi to dalo prace klikat porad F5, at jsem ten prvni kdo Ti popreje? Ale malem jsem to vzdal, to mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No Romane - to vypadá že tu snad i spíš čéče ...tolik příspěvků, to se jen tak nevidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No prave ze nespi Ale ja jdu spat, ted uz konecne muzu kdyz uz jsem pogratuloval Dobrou panove a zas nekdy Treba zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 P.T v práci máme jednoho chlapa a jeho syn líta jako hlavní pilot do Dubaje...ten jeho otec musi být na syna děsně hrdej...já bych se asi zbláznil a je to můj sen i když vím co to obnáši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jo, neni to uplne sranda... Jak dostat se k tomu (vycvik), najit fleka, tak pak udrzet rodinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ale rozhodně to za to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ty woe,to jsem nikdy nechápal tyhle lidi. Takový psycho zatížení pilota asinení zádná prdel co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.