Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zitřek plati!!! Nic se neruši!!!!

Romčo tak běž spinkat ať tam zítra nepadneš únavou už v 1:30. :smich:

Hele Romane, myslis ze das dneska jeste 15 prispevku? ;)

P.T Proooč??? :help::help::help:

Ted uz jen 12 :) Budes mit jubileum lol

Nekecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vidíš to - málem jsem to prošvihnul.Děkuju!!! Ale už to pomaličku omezuju protože to je děsnej žrout času.Ted začala zahrádka...trávníček...masíčko...houpačka...zavlažování a tak dále...nebude moc času.

To mi povidej, a to jsem tu jen chvili :) Jeste ze na tech sluzebkach neni co delat :)

P.T s Tebou budu mít řeč...zajimáš mě...Tvoje práce :palec2:

Tak ted nevim - zajima Te moje prace, protoze nevis co delam, nebo Te zajima moje prace, protoze vis, co delam? lol

Zajimá mě Tvoje práce protože vím co děláš...

Ještě 3

Upraveno od Miles

Uz jen 3 :)

to je bomba napsal jsem 4 a zas tam prdnul jeden tak jsem dal upravit dal tam trojku a ty jsi mě předběhl -_-

Neuvěřitelny jak jsem pod kontrolou...jdu pro šampus...nebo ho nechám na zitřek???

P.T přijedeš???

Bohuzel ne, jak jsem psal, visim v Bulharsku...

to je bomba napsal jsem 4 a zas tam prdnul jeden tak jsem dal upravit dal tam trojku a ty jsi mě předběhl -_-

To vis, hlidame ho jako oko v hlave lol

Gratuluju Romane!!! -_-:band

To snad neni možny...oddaloval jsem to s pocitem že jste to vzdali :smich: DÍKY DÍKY DÍKY kol5

Vis co mi to dalo prace klikat porad F5, at jsem ten prvni kdo Ti popreje? :smich:

Ale malem jsem to vzdal, to mas pravdu :D

No Romane - to vypadá že tu snad i spíš čéče ...tolik příspěvků, to se jen tak nevidí. :palec2:

No prave ze nespi :smich:

Ale ja jdu spat, ted uz konecne muzu kdyz uz jsem pogratuloval :smich: Dobrou panove a zas nekdy :) Treba zitra :D

P.T v práci máme jednoho chlapa a jeho syn líta jako hlavní pilot do Dubaje...ten jeho otec musi být na syna děsně hrdej...já bych se asi zbláznil a je to můj sen i když vím co to obnáši... :palec2:

Jo, neni to uplne sranda... Jak dostat se k tomu (vycvik), najit fleka, tak pak udrzet rodinu...

Ale rozhodně to za to stoji :palec2:

Ty woe,to jsem nikdy nechápal tyhle lidi. Takový psycho zatížení pilota asinení zádná prdel co? ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.