Duben 11, 200916 r Nekecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vidíš to - málem jsem to prošvihnul.Děkuju!!! Ale už to pomaličku omezuju protože to je děsnej žrout času.Ted začala zahrádka...trávníček...masíčko...houpačka...zavlažování a tak dále...nebude moc času.
Duben 11, 200916 r Tak ted nevim - zajima Te moje prace, protoze nevis co delam, nebo Te zajima moje prace, protoze vis, co delam?
Duben 11, 200916 r to je bomba napsal jsem 4 a zas tam prdnul jeden tak jsem dal upravit dal tam trojku a ty jsi mě předběhl
Duben 11, 200916 r Neuvěřitelny jak jsem pod kontrolou...jdu pro šampus...nebo ho nechám na zitřek??? P.T přijedeš???
Duben 11, 200916 r to je bomba napsal jsem 4 a zas tam prdnul jeden tak jsem dal upravit dal tam trojku a ty jsi mě předběhl To vis, hlidame ho jako oko v hlave
Duben 11, 200916 r Vis co mi to dalo prace klikat porad F5, at jsem ten prvni kdo Ti popreje? Ale malem jsem to vzdal, to mas pravdu
Duben 11, 200916 r No Romane - to vypadá že tu snad i spíš čéče ...tolik příspěvků, to se jen tak nevidí.
Duben 11, 200916 r No prave ze nespi Ale ja jdu spat, ted uz konecne muzu kdyz uz jsem pogratuloval Dobrou panove a zas nekdy Treba zitra
Duben 11, 200916 r P.T v práci máme jednoho chlapa a jeho syn líta jako hlavní pilot do Dubaje...ten jeho otec musi být na syna děsně hrdej...já bych se asi zbláznil a je to můj sen i když vím co to obnáši...
Duben 11, 200916 r Jo, neni to uplne sranda... Jak dostat se k tomu (vycvik), najit fleka, tak pak udrzet rodinu...
Duben 11, 200916 r Ty woe,to jsem nikdy nechápal tyhle lidi. Takový psycho zatížení pilota asinení zádná prdel co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.