Duben 14, 200916 r romane: to je dobrej datum.. a udělat kooperaci s Karlosem je bezva věc, já mám narozky 4.8. ale tam neni co slavit a dobrou vy slevičkáři.. Upraveno Duben 14, 200916 r od superfatty
Duben 15, 200916 r Pěkně jsme rozpoutali debatu o slevách ale Vorlajz se nějak schovává...asi se lekl Dobré ranko všem, on to Vorajzlík asi myslel na svůj kšeft, ono když makáš na sebe a každý druhý telefon je "dáte nám ještě nějakou slevu z vaší nabídky" tak se mu nedivím, já to taky nemám rád, pak to dáš znova na papír a on s tvým papírem letí ke konkurenci a je to jak pohádka o kohoutkovi, slepičce a vodě .... asi tak bych to viděl, procházím tím taky, ale samozřejmě, když chci koupit, tak chci taky za co nejmíň, ale to obíhání nedělám - to už je prostě nad moje přesvědčení, prostě jsou dva pohledy, jeden je za pultem a druhý před a zkuste to otočit
Duben 15, 200916 r Ahoj Jardo.To víme že Vorlajzik myslí na svůj kšeft ale měl by to podat trošku jinak a pak by nebyla debata o alergii na slevách. Bavil jsem se s bráchou o neděli a podle fotek řikal že Tě často v H.K potkává.Já potkávám maximálně červenyho Rooma u Kalinky. Dobré ránko všem.
Duben 15, 200916 r Ahoj Jardo.To víme že Vorlajzik myslí na svůj kšeft ale měl by to podat trošku jinak a pak by nebyla debata o alergii na slevách.Bavil jsem se s bráchou o neděli a podle fotek řikal že Tě často v H.K potkává.Já potkávám maximálně červenyho Rooma u Kalinky. Dobré ránko všem. tak doufám, že jsem mu někde (bráchovi) něco nevyvedl, toho Rooma tak už brzo potkávat nebudeš, bude propuštěn (ne room, ale řidič)
Duben 15, 200916 r doprčič, chci varování za citaci předchozího příspěvku, jsem to prostě ukliknul, a nadávat nebudu
Duben 15, 200916 r Jardo: na lidi musi být přísnost...já to vidím na firmě... Jinak brácha pracuje ve Fomě a Vy dva do styku asi nepřijdete.
Duben 15, 200916 r Jardo: na lidi musi být přísnost...já to vidím na firmě... Jinak brácha pracuje ve Fomě a Vy dva do styku asi nepřijdete.
Duben 15, 200916 r Dobrých lidi je všude mraky...jen o nich vědět...třeba o vikendu jsem měl dobré lidi s pěknýma autíčkama...
Duben 15, 200916 r Jardo: kdykoliv se ozvi.Mobil na mě máš a dokonce i víš kde bydlím...ozvi se a dáme řeč.
Duben 15, 200916 r vorajzlík je pěknej mlaďoch s básnickým střevem a postavou starýho fotra, ten mě zabije
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.