Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Pěkně jsme rozpoutali debatu o slevách ale Vorlajz se nějak schovává...asi se lekl ;)

Dobré ranko všem,

on to Vorajzlík asi myslel na svůj kšeft, ono když makáš na sebe a každý druhý telefon je "dáte nám ještě nějakou slevu z vaší nabídky" tak se mu nedivím, já to taky nemám rád, pak to dáš znova na papír a on s tvým papírem letí ke konkurenci a je to jak pohádka o kohoutkovi, slepičce a vodě ....

asi tak bych to viděl, procházím tím taky, ale samozřejmě, když chci koupit, tak chci taky za co nejmíň, ale to obíhání nedělám - to už je prostě nad moje přesvědčení,

prostě jsou dva pohledy, jeden je za pultem a druhý před ;) a zkuste to otočit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Jardo.To víme že Vorlajzik myslí na svůj kšeft ale měl by to podat trošku jinak a pak by nebyla debata o alergii na slevách.

Bavil jsem se s bráchou o neděli a podle fotek řikal že Tě často v H.K potkává.Já potkávám maximálně červenyho Rooma u Kalinky.

Dobré ránko všem. :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jardo.To víme že Vorlajzik myslí na svůj kšeft ale měl by to podat trošku jinak a pak by nebyla debata o alergii na slevách.

Bavil jsem se s bráchou o neděli a podle fotek řikal že Tě často v H.K potkává.Já potkávám maximálně červenyho Rooma u Kalinky.

Dobré ránko všem. :)

tak doufám, že jsem mu někde (bráchovi) něco nevyvedl,

toho Rooma tak už brzo potkávat nebudeš, bude propuštěn (ne room, ale řidič)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...