Duben 15, 200916 r no z Turnova, ty jsi s Bobíkem tančil a já s ním (s rozdováděným) spal p.s. vedle něho
Duben 15, 200916 r Diiiiiky S Jirkou ladime doplnky Uz Ti prisla E75? co jsem koukal na recenzi, tak to bude pekna masinka
Duben 15, 200916 r A co na to manželka Jardo ?? nevěděla o tom viď. manželka? jí je za poslední rok a půl jedno co já, jak jsem nedávno zjistil, takže v klidu
Duben 15, 200916 r TomV: no asi si idělám radost a třeba už v červenci bude, ale FI zůstane, práce je práce
Duben 15, 200916 r Jedna z najdolezitejsich ankiet oblubenosti aut v UK podla magazinu AutoExpress je tu pre rok 2009 a s nou prislo aj prekvapenie...Skoda Octavia II po 2 rokoch kralovania spadla na 3.miesto (z celkovych 100 aut), no stale je to super Na prvom je Jaguar XF, co je anglicka srdcovka, na druhom Skoda Superb a na tretom Octavia. Viac info najdete tu: http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...ower_2009.html#
Duben 15, 200916 r Jardo: je to smutny ale v každém vztahu dojde člověk do slepé uličky a je to pouze na těch dvou jak se k tomu postaví...těžky to je ale dá se...
Duben 15, 200916 r Rosto: ale Inka je hodně pohodová žena ne? Mě přišla jako moc fajn že s ní je domluva.
Duben 15, 200916 r Jj. Inuška je špičková baba. To je jedna z tisíce ale tu nemyslím Romčo. Mám na mysli dřívější vztahy.
Duben 15, 200916 r Ahoj Mároš. Třicet tisíc korun by měl dát stát a dalších deset tisíc prodejce-taková je zhruba představa pro zavedení šrotovného u nás v ČR.Ted se čeká až to projde parlamentem-dvě nejsilnější strany se v podstatě dohodli a v platnost by to mohlo vejit dle včerejších novim na podzim tohoto roku.Je tam ale hodně otevřených otázek na které nejsou odpovědi a hlavně kolik majitelu se na to šrotovné muže "těšit".Zatím se píše o 80 tisicich aut.Auto by nemělo přesahovat částku půl milionu a další podminka je ekologie či co...vypouštění oxidu uhličitého (emise CO)
Duben 15, 200916 r Jedna z najdolezitejsich ankiet oblubenosti aut v UK podla magazinu AutoExpress je tu pre rok 2009 a s nou prislo aj prekvapenie...Skoda Octavia II po 2 rokoch kralovania spadla na 3.miesto (z celkovych 100 aut), no stale je to super Na prvom je Jaguar XF, co je anglicka srdcovka, na druhom Skoda Superb a na tretom Octavia. Viac info najdete tu: http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...ower_2009.html# A pritom ked som videl anketu v Top Geare alebo Fifth Geare - vsetci sa tvarili tak zhnusene a opovrhujuco...pokrytci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.