Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no z Turnova, ty jsi s Bobíkem tančil a já s ním (s rozdováděným) spal :) p.s. vedle něho lol

A co na to manželka Jardo ?? nevěděla o tom viď. lol

Ahoj Tomečera jsem Ti pochválil BMW před Jiřikem co Ti to zařizoval :palec2:

Diiiiiky kol5 S Jirkou ladime doplnky :)

Uz Ti prisla E75? co jsem koukal na recenzi, tak to bude pekna masinka

A co na to manželka Jardo ?? nevěděla o tom viď. lol

manželka? jí je za poslední rok a půl jedno co já, jak jsem nedávno zjistil, takže v klidu :)

TomV: no asi si idělám radost a třeba už v červenci bude, ale FI zůstane, práce je práce

Velká výhoda Jardo. :palec2:

aspoň vím co a jak, ale není to nic příjemnýho

to verim :(

Jedna z najdolezitejsich ankiet oblubenosti aut v UK podla magazinu AutoExpress je tu pre rok 2009 a s nou prislo aj prekvapenie...Skoda Octavia II po 2 rokoch kralovania spadla na 3.miesto (z celkovych 100 aut), no stale je to super ;) Na prvom je Jaguar XF, co je anglicka srdcovka, na druhom Skoda Superb a na tretom Octavia. Viac info najdete tu:

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...ower_2009.html#

Jardo: je to smutny ale v každém vztahu dojde člověk do slepé uličky a je to pouze na těch dvou jak se k tomu postaví...těžky to je ale dá se...

Taky už jsem do pár slepých uliček došel.To jo.

Rosto: ale Inka je hodně pohodová žena ne? Mě přišla jako moc fajn že s ní je domluva. :)

Jj. Inuška je špičková baba. To je jedna z tisíce ale tu nemyslím Romčo. Mám na mysli dřívější vztahy. :ble

Jo jasně.Rozumim...však do ženy a do melounu nevidiš...to víme všichni ne? ;)

Tak tak a ještě do flašky ferneta. ;)

Jedu kluci.Zatim čáu a nezlobte tady.

Kam jede čeče. :clap: :clap: :clap:

Poslušně hlasím návrát na svoje "pracoviště"...

Dobrý Škodověnky. Gut :palec2:

som zvedavý či dajú v ČR už na 100% šrotovné alebo už je?

No konečně Romane. :palec2:

Ahoj Mároš.

Třicet tisíc korun by měl dát stát a dalších deset tisíc prodejce-taková je zhruba představa pro zavedení šrotovného u nás v ČR.Ted se čeká až to projde parlamentem-dvě nejsilnější strany se v podstatě dohodli a v platnost by to mohlo vejit dle včerejších novim na podzim tohoto roku.Je tam ale hodně otevřených otázek na které nejsou odpovědi a hlavně kolik majitelu se na to šrotovné muže "těšit".Zatím se píše o 80 tisicich aut.Auto by nemělo přesahovat částku půl milionu a další podminka je ekologie či co...vypouštění oxidu uhličitého (emise CO)

Jedna z najdolezitejsich ankiet oblubenosti aut v UK podla magazinu AutoExpress je tu pre rok 2009 a s nou prislo aj prekvapenie...Skoda Octavia II po 2 rokoch kralovania spadla na 3.miesto (z celkovych 100 aut), no stale je to super ;) Na prvom je Jaguar XF, co je anglicka srdcovka, na druhom Skoda Superb a na tretom Octavia. Viac info najdete tu:

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...ower_2009.html#

A pritom ked som videl anketu v Top Geare alebo Fifth Geare - vsetci sa tvarili tak zhnusene a opovrhujuco...pokrytci :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.