lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Díík Romane... Uvidím či Jarda nájde tie väčšie v garáži, tá 31cm by tam bola malá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jasně.Já jsem řikal Jardovi že chci tu na zadní sklo jak je třetí brzdové světlo tak snad mě pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Presne tú by som chcel aj ja, tak ako to má burek na OI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 já jsem měl vzadu www.skodahome.cz přes celý pátý dveře ale vyměnili mi je i se sklem a tak mám peška.. a už dávat novou nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Proč Roberte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 protože je to šaškárna... dávat na auta samolepky octaviaclub a škodahome apod... ale to je jenom můj názor! mě to na auto už nesmíííííí!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 dvě velký stříbrný mám, přivezu je Romanovi, co mám rozdám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 A je jej...to je zas názor! Pane Bože... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 protože je to šaškárna... dávat na auta samolepky octaviaclub a škodahome apod... ale to je jenom můj názor! mě to na auto už nesmíííííí!!!! v tom pripade jsi porad i ty sasek ne pokud vim, jeste si tu nalepku nesundal komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Proč Roberte? protože se mi nechce dávat další dvě stovky za samolepku ačkoli to tenkrát vypadalo moc pěkně.. uvidíme po ŠkodaHOme.. a hlavně protože autíčko bude už příští týden vypadat bez samolepek na jedničku s hvězdičkou.. Romčo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) jdu nakoupit, báj gájs a už si někdo kupte ty světla, mám podpis dlouhej jako kráááááááva... Editováno: 17. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 dvě velký stříbrný mám, přivezu je Romanovi, co mám rozdám Jednu Romanovi a jednu mne pošli po Romanovi, môže byť Jardo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 protože je to šaškárna... dávat na auta samolepky octaviaclub a škodahome apod... ale to je jenom můj názor! mě to na auto už nesmíííííí!!!! Tak ja budem šašek... A to zachvíľu asi bude octa polepená reklamami TAXI takže už úplný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 protože je to šaškárna... dávat na auta samolepky octaviaclub a škodahome apod... ale to je jenom můj názor! mě to na auto už nesmíííííí!!!! patrí do toho aj nálepka Scout? v tom pripade jsi porad i ty sasek ne pokud vim, jeste si tu nalepku nesundal komplet Vorlandéz to už dal dolu všetko nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 nn Míšo... já už nemám na autě žádnou samolepku... jediná samolepka bude nápis Scout na boku vozu a jestli to nebude vypadat pěkně, tak to půjde z auta dolů taky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ale tak je to každého věc, já to nikomu nezakazuju, žejo... jestli si tam chce někdo dát chrom lištu, samolepku svojí thýně apod. tak je to jenom jeho věc... mě se to prostě už nelíbí... a další věc je ta, že nemám v úmyslu propagovat nějaký fórum nebo snad club, když z toho nic nemám... tím myslím podporu mojí soutěže o fotku roku... i když tam byh ŠH možná trochu křivdil... viz. moje soutěžní okénko v lampárně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 nn Míšo... já už nemám na autě žádnou samolepku... jediná samolepka bude nápis Scout na boku vozu a jestli to nebude vypadat pěkně, tak to půjde z auta dolů taky ! A co dalnicni znamka? To je taky samolepka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Kluci, kdo z vas OSTRAVAKU pojede v nedeli na tu sterkovnu? zatim vim ze z OIIkaru pojede Storm, Ja, Drastys taky ze? a jeste nekdo? co treba Rostama? nebo Reinxed by tez mohl prijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Kluci: tak Jarda splnil slovo a ty samolepky už mám doma. Lubo: v Brně Ti je dám a budu taky od zitra za šaška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jarda mi volal na mobil ale nebyl jsem doma a mladá byla ještě ve škole...tak mi to dal do garáže za což jsem mu moc vděčný. Jinak čekám ted na Luke288 co má přijet pro objednaný mobil.Snad to v noci najde kluk jeden ušatej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jdu nakoupit, báj gájs a už si někdo kupte ty světla, mám podpis dlouhej jako kráááááááva... A já myslel, že je sháníš?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 hosi s RSama, mam na vas dotaz... jak je to s vyrezem na tazne zarizeni u zadniho narazniku? Ma ho kazdy RSo nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Michale: jak jsem Ti psal..já jsem ho tam třeba musel dodělávát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Nj, ale zajima me to, jak to je ve skutecnosti. V ETCE neni zadny jiny RS naraznik ani nema treba nejaky koncove pismenko. Proste jen jeden zadni RS na liftback jediny rozdil v ETCE je mezi naraznikem s dirama na senzory a bez Editováno: 17. Duben 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Na originalnim RS narazniku je vyrez....pokud si to pamatuji spravne...jestli chces tak ti to dojdu blejsknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.