Duben 19, 200916 r Dobré ránko všem.Skájo tak brzo vzhuru? To nemužeš dospat nebo jak? Čau, ale kdeže nemůžu dospat...to jsem se teprve vrátil domů z takovýho menšího nočního výletu a chystal jsem se do postýlky
Duben 19, 200916 r Dobré ránko kluci... Skajo tak to sme na tom boli podobne, iba ja som mal pracovnú noc... ale asi hodinu som bol aj na diskotéke a aj pár barov som stihol navštíviť tak pohoda...
Duben 19, 200916 r Romane Ty se budes loucit na tri dny s oktou? Tuhle jsem prepinal a zrovna davali Kobru 11 a simiroj vratili bmw a on ho zacal objimat a rikal auticko moje milovany, tak to nejak bude probihat?
Duben 19, 200916 r Tome, to byl tuším ten díl, jak mu to báwo "ukradli" a pak ho konečně dostal zpátky
Duben 19, 200916 r jj vracela mu ho nejaka zenska, to byl konec dilu a hned pristi v prvnich dvou minutach bavo rozsekal na hadry a pak celej dil jezdil dvojkovou oktavkou f tedeí akorat pri honickach nestihal nejak kvedlat
Duben 19, 200916 r Vikend byl super kluci, copak jste delali? Kouknete do sekce Lokalni srazy, jsou tam fotecky z dnesniho ostrava srazu... Jinak zitra konecne, si jedu pro naraznik
Duben 19, 200916 r Michal: až na ty dvě černy Octávky docela slušny káry najkrajšiu čiernu tu má Roman
Duben 19, 200916 r najkrajšiu čiernu tu má Roman myslim, ze nejhezci ma MadMike, ale nebudem polemizovat
Duben 19, 200916 r Milan ji má hezčí protože ten lak neni tak zničenej jako ten můj.Bohužel-tvrdá realita.Rozdíl tři let je hooodně znát!
Duben 19, 200916 r Dík Romane máš u mne pívo, dej si jedno z komory Upraveno Duben 19, 200916 r od Miles
Duben 19, 200916 r Mílo: bez prdele aniž bych to četl tak jsem otevřel první plechovku od Tebe Trefa!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.