Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ale já jsem nakonec spokojený i s tím co mám hoši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dobré ránko všem.Skájo tak brzo vzhuru? To nemužeš dospat nebo jak? Čau, ale kdeže nemůžu dospat...to jsem se teprve vrátil domů z takovýho menšího nočního výletu a chystal jsem se do postýlky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dobré ránko kluci... Skajo tak to sme na tom boli podobne, iba ja som mal pracovnú noc... ale asi hodinu som bol aj na diskotéke a aj pár barov som stihol navštíviť tak pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Romane Ty se budes loucit na tri dny s oktou? Tuhle jsem prepinal a zrovna davali Kobru 11 a simiroj vratili bmw a on ho zacal objimat a rikal auticko moje milovany, tak to nejak bude probihat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tome, to byl tuším ten díl, jak mu to báwo "ukradli" a pak ho konečně dostal zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Škoda, že u nás už nechodí Kobra alebo chodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jj vracela mu ho nejaka zenska, to byl konec dilu a hned pristi v prvnich dvou minutach bavo rozsekal na hadry a pak celej dil jezdil dvojkovou oktavkou f tedeí akorat pri honickach nestihal nejak kvedlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Škoda, že u nás už nechodí Kobra alebo chodí? tusim bezi na NOVE ..nova seria Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 no tak ešte keby som chytal novu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Copak, máš doma jen starou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 keby len starú, ale žiadnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Můj člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dobrý večer přátele Tak jak je po vikendu? Uteklo to jako voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Vikend byl super kluci, copak jste delali? Kouknete do sekce Lokalni srazy, jsou tam fotecky z dnesniho ostrava srazu... Jinak zitra konecne, si jedu pro naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Michal: až na ty dvě černy Octávky docela slušny káry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Nahraju sem za chvilku můj náhradní vůz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Michal: až na ty dvě černy Octávky docela slušny káry najkrajšiu čiernu tu má Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Škoda že je to do Prešova tak daleko přesvědčil bych tě kdo má nej černou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 som aj v Prešove aj v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 najkrajšiu čiernu tu má Roman myslim, ze nejhezci ma MadMike, ale nebudem polemizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Milan ji má hezčí protože ten lak neni tak zničenej jako ten můj.Bohužel-tvrdá realita.Rozdíl tři let je hooodně znát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) Dík Romane máš u mne pívo, dej si jedno z komory Editováno: 19. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Zdarec pánové. Tak 2 dny bez netu. Hrůza. Jak je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Mílo: bez prdele aniž bych to četl tak jsem otevřel první plechovku od Tebe Trefa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.