Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ahoj Rosťo pohoda, neděle zejtra do práce, prostě nanic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) Hele Romčo nic na mne nezkoušej to zkouší moje mladá, že jsme prej spojení a na nějaké stejné vlně či co Editováno: 19. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ty se netesis do prace? Styd se :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Mílo: jako Vy dva jo? No tak o tom žádná ne??? Jinak by jste nemohli spolu fungovat bejku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Netěším, vůbec se mi nechce, sakryš ten víkend utekl jak sviň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Hele Romčo nevypil s těch piv víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jj uteklo to jako kazdy vikend nastesti ted budou dva kratke tydny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Nene! Jen jedno a je to Plzen 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Fuj Romane Ty jezdis focusem jo? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) jj, jsem si přečetl na Fordy příspěvků Editováno: 19. Duben 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Koukam, ze cert nikdy nespi :smich: Jardo neboj ja jen popichuju, mlada ma fiestu a pruser je ted ta uplne nova, asi nebudu mit pokoj dokud ji nekoupime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Můj nahradní vůz no...a kdyby jste jeli okolo 8:30 přes Verold v HK tak se mi ozvěte.Potřebuju pak hodit do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak treba ja tamtudy vubec nepojedu, jen abyste se mnou nepocitali Kdyz uz jsme u tech fordu, v patek prijel u nas na STK Ford GT, tak jsem chvili slintal, pak naskocil do sluzebniho tanku a bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Můj nahradní vůz no...a kdyby jste jeli okolo 8:30 přes Verold v HK tak se mi ozvěte.Potřebuju pak hodit do práce zrovna zítra musím být v 8.00 v Třebechovicích, jinak to mám do Veroldu přes kopec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Nevadi kluci.Tomáš Marek mě snad hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Nevadi kluci.Tomáš Marek mě snad hodí on už bude v 8.30 v práci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak to víš...šéf servisu...musi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) prd velebnosti, kolikrát chodí po devátý, nebo ho vyhmátnu vždycky jen já , já jsem už v 7.00 na dvoře v práci Editováno: 19. Duben 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 nazdar kluci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ahoj Roberte.Co mimčo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ahoj Roberte.Co mimčo? dobrý díkes.. všechno v pohodě :-) Došly Ti ty MMS? kolem oběda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) Roberte: vůbec nic!!! Musiš mě všechno posílat na 602 protože služební mobil mám předpotopní...to víš...kovářová kobyla... Editováno: 19. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 ahojte kluci... o víkendu proběhla další příprava na narozky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Roberte: vůbec nic!!! Musiš mě všechno posílat na 602 protože služební mobil mám předpotopní...to víš...kovářová kobyla... pošlu emilem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 ahojte kluci... o víkendu proběhla další příprava na narozky... trénuj trénuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.