Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Hele Romčo nic na mne nezkoušej to zkouší moje mladá, že jsme prej spojení a na nějaké stejné vlně či co lol

Editováno: , autor: Miles
Vloženo

Koukam, ze cert nikdy nespi :smich: :smich: Jardo neboj ja jen popichuju, mlada ma fiestu a pruser je ted ta uplne nova, asi nebudu mit pokoj dokud ji nekoupime :aggressive:

Vloženo

Tak treba ja tamtudy vubec nepojedu, jen abyste se mnou nepocitali :p Kdyz uz jsme u tech fordu, v patek prijel u nas na STK Ford GT, tak jsem chvili slintal, pak naskocil do sluzebniho tanku a bylo :smich:

Vloženo
Můj nahradní vůz no...a kdyby jste jeli okolo 8:30 přes Verold v HK tak se mi ozvěte.Potřebuju pak hodit do práce :)

zrovna zítra musím být v 8.00 v Třebechovicích, jinak to mám do Veroldu přes kopec

Vloženo (editace)

prd velebnosti, kolikrát chodí po devátý, nebo ho vyhmátnu vždycky jen já :) , já jsem už v 7.00 na dvoře v práci

Editováno: , autor: Jar_da

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...