vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no jsem měl za to, že mají ET 52, proto jsem psal, že rozdíl je 7 mm... ale rozdíl je u mě tedy 5 mm... takže sry za mylné info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ale tak to uz je asi jedno 5, ci 10, z toho strach nemam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak dobrou noc lidičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Dobrou Pájo, jestli to myslíš vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Dobrú Pavlíku , Jirko aj tak tu bude ešte hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Proteusy vs. R47 ... sice to není úplně optimální porovnání... ale pro malou představu to snad stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jirko, podívej se Otesánkovi do očí a zopakuj výzvu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak ten první je v pohodě...toho druhýho už bojim bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak už víte, proč jsem dal na léto ty Ronaly??? jsou širší, auto se mi zdá malinko nižší a hlavně jsou prostě jiný a v létě se malinko odliším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak to je nesrovnatelne! Vitezi foto cislo ... no proste s Ronalama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no nehovoril som, človek stihne kopu vecí a Pájo je ešte tu tu druhý Otesánek je nasraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jj, copak Vorlík...ten dycky vyhrožuje už od skončení večerníčku a nakonec jde stejně až po půlnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 myslím, že celkově se obě fotky povedly... na amatéra dobrý! jinak jak už jsem si to potvrdil se Skajou, ty sériový kola jsou až moc zapuštěný dovnitř... třeba teď když se podívám na Otesánka zezadu, tak je takovej víc rozkročenej... působí drsněji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no já před tím koukal na sestřihy z PL a BL a usínal jsem u toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Pavlík len nepochopím prečo mu nechceš dať xenony keď už si ich kúpil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 No já to říkám pořád, že škodovka je expert na úzký podvozky...asi se drží tradice, kterou započali už při návrhu "užovky" aneb úzké stodvacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Na traktor je na tom scoutu moc jemnej dezen Editováno: 20. Duben 2009, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Však za traktor jsem tady já, Vorlajz je sporťák s FSIčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 myslím, že celkově se obě fotky povedly... na amatéra dobrý! jinak jak už jsem si to potvrdil se Skajou, ty sériový kola jsou až moc zapuštěný dovnitř... třeba teď když se podívám na Otesánka zezadu, tak je takovej víc rozkročenej... působí drsněji! Pred chvili tu byl kamos s Pegasusama 17" a ty zalejzaji nehorazne! Otesanek je drsnej s Ronalama!! Me se libi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Vorlajz je kosačka, teda vaša sekačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ty vole Maroši, u vás se sekačka řekne fakt kosačka?? ...tak to je rofl, to budu rozdejchávat ještě hodně dlouho...kosačka, masakr :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Davone par mm na ET bych se vubec nebal, nikde to neni delane tak na tesno abys pak skrtal, ja mam treba v techn rozmery, ve kterych neorigo kola nesezenes a origo jsou hnusny...mam 7,5 x 17 ET 47 a dal jsem ET 35 a neskrtam, teda zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 veď kosím trávu tak kosačka nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 coze, kde jsou nejaky kozicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ale ty vaše kosačky jsou podle gůglu nabušenější než naše sekačky ...zadám vyhledat kosačka a vrátí se mi tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.