Duben 20, 200916 r Autor no jsem měl za to, že mají ET 52, proto jsem psal, že rozdíl je 7 mm... ale rozdíl je u mě tedy 5 mm... takže sry za mylné info
Duben 20, 200916 r Autor Proteusy vs. R47 ... sice to není úplně optimální porovnání... ale pro malou představu to snad stačí...
Duben 20, 200916 r Autor tak už víte, proč jsem dal na léto ty Ronaly??? jsou širší, auto se mi zdá malinko nižší a hlavně jsou prostě jiný a v létě se malinko odliším!
Duben 20, 200916 r no nehovoril som, človek stihne kopu vecí a Pájo je ešte tu tu druhý Otesánek je nasraný
Duben 20, 200916 r Jj, copak Vorlík...ten dycky vyhrožuje už od skončení večerníčku a nakonec jde stejně až po půlnoci
Duben 20, 200916 r Autor myslím, že celkově se obě fotky povedly... na amatéra dobrý! jinak jak už jsem si to potvrdil se Skajou, ty sériový kola jsou až moc zapuštěný dovnitř... třeba teď když se podívám na Otesánka zezadu, tak je takovej víc rozkročenej... působí drsněji!
Duben 20, 200916 r No já to říkám pořád, že škodovka je expert na úzký podvozky...asi se drží tradice, kterou započali už při návrhu "užovky" aneb úzké stodvacky
Duben 20, 200916 r myslím, že celkově se obě fotky povedly... na amatéra dobrý! jinak jak už jsem si to potvrdil se Skajou, ty sériový kola jsou až moc zapuštěný dovnitř... třeba teď když se podívám na Otesánka zezadu, tak je takovej víc rozkročenej... působí drsněji! Pred chvili tu byl kamos s Pegasusama 17" a ty zalejzaji nehorazne! Otesanek je drsnej s Ronalama!! Me se libi!
Duben 20, 200916 r Ty vole Maroši, u vás se sekačka řekne fakt kosačka?? ...tak to je rofl, to budu rozdejchávat ještě hodně dlouho...kosačka, masakr :smich: :smich:
Duben 20, 200916 r Davone par mm na ET bych se vubec nebal, nikde to neni delane tak na tesno abys pak skrtal, ja mam treba v techn rozmery, ve kterych neorigo kola nesezenes a origo jsou hnusny...mam 7,5 x 17 ET 47 a dal jsem ET 35 a neskrtam, teda zatim
Duben 20, 200916 r Ale ty vaše kosačky jsou podle gůglu nabušenější než naše sekačky ...zadám vyhledat kosačka a vrátí se mi tohle:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.