Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

myslím, že celkově se obě fotky povedly... :palec: na amatéra dobrý! ;)

jinak jak už jsem si to potvrdil se Skajou, ty sériový kola jsou až moc zapuštěný dovnitř... třeba teď když se podívám na Otesánka zezadu, tak je takovej víc rozkročenej... :) působí drsněji! :kol-48:

Vloženo

No já to říkám pořád, že škodovka je expert na úzký podvozky...asi se drží tradice, kterou započali už při návrhu "užovky" aneb úzké stodvacky lol

Vloženo
myslím, že celkově se obě fotky povedly... :palec: na amatéra dobrý! ;)

jinak jak už jsem si to potvrdil se Skajou, ty sériový kola jsou až moc zapuštěný dovnitř... třeba teď když se podívám na Otesánka zezadu, tak je takovej víc rozkročenej... :) působí drsněji! :kol-48:

Pred chvili tu byl kamos s Pegasusama 17" a ty zalejzaji nehorazne! Otesanek je drsnej s Ronalama!!

Me se libi!

Vloženo

Davone par mm na ET bych se vubec nebal, nikde to neni delane tak na tesno abys pak skrtal, ja mam treba v techn rozmery, ve kterych neorigo kola nesezenes a origo jsou hnusny...mam 7,5 x 17 ET 47 a dal jsem ET 35 a neskrtam, teda zatim :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...