Speeder Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Olaf, OC Carefour to je hneď vedľa, ale nedával by som to do dolných garáží ale na parkovisko na streche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 hned vedle to je docela blizko, pocitam tam bude narvano. Klidne placene a hlidane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 kluci, nechci vám tu furt ten kalendář cpát, ale kdyby jste přeci jenom měl ještě někdo zájem, tak bych to potřeboval vědět do středy přístího týdne!!! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 se mnou dofam pocitas !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 to Olaf: Petržalka je prej dobrej flek na parkování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 se mnou dofam pocitas !! no v objendávkách tě nemám!!! jakou velikost A4 či A3 a lesk nebo mat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Divne odpovidal jsi mi na SZ ze si me pises a ze bude na skodahome. mas nekde ob jak to vypada a ceny a asi matnej EDIT: obr jak to vypada mysleno jestli treba A3 nema jine rozvrzeni nez A4. Tak A6 je klasika na vysko 29,7 a sirka 42,0 ? Editováno: 24. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 kluci, nevíte jak se tyhle polepy lepí? zda se pod to dává třeba jarová voda, aby se s tím dalo hýbat a srovnat to, než to zaschne? protože kdybych to nalepil natvrdo, tak jak to dám krapet nakřivo, tak s tím už nehnu!!! co??? poraďte!!! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 100% Pájo jarovou vodu. Ale nedávej moc jaru ať to nepění. Potom se to vyhladí a počkáš až to zasechne. Btv. Ten kalendář je za kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 všechny podrobnosti o kalendáři jsou ve vlákně o kalendáři!!! viz. můj dlouhý podpis! díky všem za pochopení, ale opravdu to už nemohu zase psát... napsal jsem to už asi miliónkrát!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ty xena viď Tome. Oslňujou jako prase. xena nebo denní LED? zas tak hrozný to být nemůže, pořád na mě někdo bliká, že nesvítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ol@f: parkování v Blavě, poradím ti - obrať se na kluky Igora nebo Profora (ale chodí sem málo), jsou místní, znám se s nima osobně a určitě ti poradí, zkus SZ, jejich e-maily ti posílám v SZ já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 DIKY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 xena nebo denní LED? zas tak hrozný to být nemůže, pořád na mě někdo bliká, že nesvítím Jj. Jardo vlastně ty ledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Nazdar Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Nazdar hoši. Tak som znovu v NL a snad budem mat viac casu tu pisat. Btw. xena uz su doma. Uz len namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Kluci ještě jednou všem moc děkuju za přání k narozeninám. Rosto: na Tebe jsem v mém vlákně zapomněl za což sorry.Dodatečně díky-byls první! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Na kamarády já nezapomínám.Proto jsem byl první. Bez výjimky. Editováno: 24. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Díky,Rosto.Večer dám fotečky ze včerejšího srazu v Brně do myho vlákna.Za chvilku jdu dělat ohen a opékat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Maroš tak si to tam uži.... som si to užil, ani na autá som tak nepozeral, ale kočky boli :prc: OLAF: ty si dnes v Blave????? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdarec Maroš. Tak jak je chlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 dobre, som v Blave pozrieť nejaké novinky áut na autosalóne, resp. holky :prc: nááádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jo tak proto tam jezdíš jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) ani som nečakal, ale tak nakoniec hostesky boli krajšie aj ich bolo viac ako áut Editováno: 24. Duben 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak prezentace je důležitá ne? Kozy ven a krátké sukýnky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.