Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kluci, nechci vám tu furt ten kalendář cpát, ale kdyby jste přeci jenom měl ještě někdo zájem, tak bych to potřeboval vědět do středy přístího týdne!!! díky

Vloženo (editace)

Divne odpovidal jsi mi na SZ ze si me pises a ze bude na skodahome. mas nekde ob jak to vypada a ceny a asi matnej

EDIT: obr jak to vypada mysleno jestli treba A3 nema jine rozvrzeni nez A4. Tak A6 je klasika na vysko 29,7 a sirka 42,0 ?

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo

kluci, nevíte jak se tyhle polepy lepí? zda se pod to dává třeba jarová voda, aby se s tím dalo hýbat a srovnat to, než to zaschne? protože kdybych to nalepil natvrdo, tak jak to dám krapet nakřivo, tak s tím už nehnu!!! :( co??? poraďte!!! díky

Vloženo

všechny podrobnosti o kalendáři jsou ve vlákně o kalendáři!!! lol

viz. můj dlouhý podpis! ;) díky všem za pochopení, ale opravdu to už nemohu zase psát... napsal jsem to už asi miliónkrát!!! :feve:

Vloženo

Ol@f:

parkování v Blavě, poradím ti - obrať se na kluky Igora nebo Profora (ale chodí sem málo), jsou místní, znám se s nima osobně a určitě ti poradí, zkus SZ, jejich e-maily ti posílám v SZ já

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...